Jagtshorts til Herrer

20 varer

Faldende orden

20 varer

Faldende orden
 1. Seeland Flint shorts
  Seeland Flint shorts
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (40%)
  Tilbud
 2. Härkila Alvis Shorts
  Härkila Alvis Shorts
  749,95 kr.
 3. Pinewood Wildmark Friluftsshorts
  Pinewood Wildmark Friluftsshorts
  Før: 549,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 350,00 kr. (64%)
  Tilbud
 4. Pinewood Wildmark Stretch Shorts
  Pinewood Wildmark Stretch Shorts
  549,95 kr.
 5. Deerhunter Strike shorts
  Deerhunter Strike shorts
  599,95 kr.
 6. Fjällräven Karl Pro Shorts, Herre
  Fjällräven Karl Pro Shorts, Herre
  899,95 kr.
 7. Barbour Performance Neuston Shorts
  Barbour Performance Neuston Shorts
  700,00 kr.
 8. Nordhunt Tarangire Shorts
  Nordhunt Tarangire Shorts
  Før: 349,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (43%)
  Tilbud
 9. Fjällräven Abisko Midsummer shorts
  Fjällräven Abisko Midsummer shorts
  Før: 1.099,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (27%)
  Tilbud
 10. Seeland Rover shorts
  Seeland Rover shorts
  Før: 699,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (71%)
  Tilbud
 11. Fjällräven Abisko Midsommer Zip Off Buks M
  Fjällräven Abisko Midsommer Zip Off Buks M
  1.599,95 kr.
 12. Härkila Trail shorts
  Härkila Trail Shorts
  699,95 kr.
 13. Sandfield Rock cargo shorts
  Sandfield Rock cargo shorts
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (60%)
  Tilbud
 14. Pinewood Serengeti Shorts
  Pinewood Serengeti Shorts
  349,95 kr.
 15. Nordhunt Tarangire Stretch Shorts
  Nordhunt Tarangire Stretch Shorts
  399,95 kr.
 16. Deerhunter Millbrook shorts
  Deerhunter Millbrook shorts
  429,95 kr.
 17. Blaser Bruce Shorts
  Blaser Bruce Shorts
  799,95 kr.
 18. Seeland Rowan Stretch Shorts
  Seeland Rowan Stretch Shorts
  549,95 kr.
 19. Pinewood Everyday Travel Shorts
  Pinewood Everyday Travel Shorts
  599,95 kr.
 20. Pinewood Tiveden TC Stretch shorts
  Pinewood Tiveden TC-Stretch Shorts
  549,95 kr.
pr. side

Jagtshorts til herrer 

 

Shorts til jagt 

 

Om sommeren kan det være for varmt at have jagtbukser på, og så er det rart med et par jagtshorts i stedet. Det kan måske også være, at du skal på jagt sydpå; f.eks. Afrika; og så kan du ikke undvære et par jagtshorts.  

Jagtshorts er netop designet til dig, der går på jagt. For her får du slidstærke shorts med god bevægelighed og mange funktionelle lommer.  

 

 

Stort udvalg af jagtshorts 

 

I Hubertushuset finder du et meget bredt udvalg af jagtshorts i alle de kendte mærker så som Barbour, Deerhunter, Fjällräven, Härkila, Pinewood, Seeland og vores eget mærke, Nordhunt. Alle mærker går ind for kvalitet og høj komfort, hvilket er vigtigt, når du er på jagt en hel dag i stegende hede. 

 

 

Jagtshorts til jagt og fritid 

 

Dine jagtshorts behøver ikke kun at blive brugt til jagt. Du kan sagtens bruge dem til arbejde og fritid også, da de fås i flere farver. Du kan også få jagtshorts, der er lavet af noget lettere stof, som gør dem åndbare og hurtigtørrende. Og så er der jagtshorts, der er lavet af kraftig bomuld eller bomuldsmix, der gør dem slidstærke og holder pasformen. 

 

 

Funktionelt design på dine jagtshorts 

 

Designerne har gjort sig mange tanker, når de har designet dine jagtshorts. Der skal tænkes på mange vigtige faktorer, når man bruger shorts til jagt. At man vælger at bruge shorts betyder, at det er så varmt, at jagtbukser vil være ubehageligt på jagten. Dog skal man som jæger også tænke på, at man kan risikere at skulle gå igennem tornede buske og krat, så her vil bukser være en fordel. 

Men det har designerne tænkt over. De har nemlig designet jagtbukser, som også er jagtshorts. Du kan lyne buksebenene af, og så har du shorts på i stedet. En genial løsning; også hvis det om morgenen er køligt og først bliver varmt op ad formiddagen. 

 

 

Komfort under jagten 

 

Det er også vigtigt, at dine jagtshorts har høj komfort. De skal have en god pasform, og de skal opfylde de kriterier, som jægere har til jagtshorts. Og det er, at de er behagelige at have på, at de er åndbare og har flere lommer. Du kan ikke undvære flere lommer på jagt, og de skal helst kunne lukkes med en lynlås, så du undgår at tabe det, du har i lommen. 

Derudover skal de være lydløse, og det gør heller ikke noget, hvis de er elastiske i livet, som giver ekstra komfort. 

 

 

Jagtshorts til sommerens vejr 

 

Den danske sommer kan som bekendt også byde på regn og endda skybrud. Derfor har vi også jagtshorts med GORE-TEX membran. Vi har shorts, der er vind- og vandtætte, så du forbliver tør og varm på jagten. 

 

 

Fjällräven shorts til jagt og fritid 

 

Fjällräven er kendt for deres fritidstøj i meget høj kvalitet. Det er tøj, der holder i mange år og som kan tåle af blive brugt til udendørs aktiviteter. Derfor er designet også meget klassisk og tidløst, så du kan bruge det år efter år. 

Fjällräven laver også nogle virkelig lækre shorts med gode og funktionelle lommer og normal pasform, som passer de fleste. Her får du også god bevægelsesfrihed, og der er virkelig tænkt over designet, så du har et par shorts, der er yderst komfortable. F.eks. er bukselinningen højere bagtil, så du kan sidde, uden at du pludselig får et bart stykke på ryggen, så du sidder og bliver kold. Den høje linning bagtil er også perfekt, når du går lange afstande med en rygsæk, så du ikke bliver generet af rygsækken, der gnider med linningen og i sidste ende kan give dig gnavsår. 

Fjällräven producerer tøj i bæredygtigt materiale som 100% økologisk bomuld og G-1000 Eco, som er et bomuldsmix med genanvendt polyester, der giver god strækbarhed uden brug af elastan. 

 

 

Tekstiler til produktion af jagtshorts 

 

Dine jagtshorts kan være lavet af forskelligt materiale alt efter, hvad de skal bruges til. Ofte finder du bomuld, som både er blødt, allergivenligt og behageligt, og det tillader din hud at ånde, men det er ikke lige så slidstærkt som andre fremstillede tekstiler. Hvis man så mixer bomuld med nogle af disse tekstiler, får man nogle helt unikke egenskaber.  

 

Polyamid 

 

Polyamid - også kendt som nylon – er et syntetisk tekstil, som er utrolig slidstærkt og tåler høje temperaturer. Det er også vind- og vandtæt og egner sig perfekt som membran. 

 

Polyester 

 

Polyester er lavet af plastik og har den egenskab, at det er strækbart og altid kommer tilbage til sin oprindelige form. Ofte er det genanvendt polyester, der bruges i tekstilindustrien, og det gør det bæredygtigt. Polyester er også utrolig blødt og meget behageligt at have på. Det tåler dog ikke høj varme, så her skal vaskeanvisningen følges nøje.  

 

Elastan 

 

Elastan stammer fra det græske ord elastos og betyder elastik. Det er en syntetisk fiber, som består af 85% polyuretan og bruges ofte i f.eks. badetøj. Men når man mixer det med f.eks. bomuld, får man en elastisk, åndbar og blød tekstil. Bare 2% elastan til 98% uld øger strækbarheden med 25%. 

 

Og strækbarhed har du også brug for, når skal have shorts til jagt. Dine shorts skal kunne give sig, når du f.eks. må gå på hug for at skjule dig, eller du må kravle langs jorden for at pürshce dig ind på vildtet. 

 

 

Flotte farver på dine jagtshorts 

 

Du kan selvfølgelig bruge dine jagtshorts til andet end jagt, da du kan få jagtshorts i flere farver. Et par sandfarvede shorts kan kombineres med alle andre farver, og et par mørkeblå shorts er perfekte til sejlturen eller på kontoret. Du kan selvfølgelig også få shorts i de traditionelle jagtfarver så som grønne og brune nuancer. 

 

 

Jagtshorts, der holder 

 

Mange af de jagtshorts, du kan få i Hubertushuset, er alle designet med henblik på jagt. De har ofte forstækninger på de områder, hvor de bliver udsat for mest slid. Derfor er der også brugt materialer og tekstiler, der virkelig kan tåle at blive brugt. 

 

 

Køb dine jagtshorts i Hubertushuset 

 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om jagtshorts. Alle vores medarbejdere går på jagt, så de har den bedste forudsætning for at kunne give dig råd og vejledning. 

  

På gensyn i butikken eller på vores webshop.  

  

Knæk og Bræk! 

 

 

 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60