Jagtregntøj til Herrer

11 varer

Faldende orden

11 varer

Faldende orden
 1. Härkila Orton packable jakke
  Härkila Orton packable jakke
  2.199,95 kr.
 2. Härkila Orton Packable overtræksbukser
  Härkila Orton Packable Overtræksbukser
  1.249,95 kr.
 3. Seeland Rainy sæt
  Seeland Rainy sæt
  899,95 kr.
 4. Dovrefjell Storm Regnbukser
  Dovrefjell Storm Regnbukser
  Før: 199,95 kr. Tilbudspris 99,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (50%)
  Tilbud
 5. Deerhunter Regnponcho Hurricane
  Deerhunter Hurricane Regnponcho
  799,95 kr.
 6. Chevalier regn poncho
  Chevalier Stratus Regn Poncho
  779,95 kr.
 7. Seeland Taxus Regnsæt
  Seeland Taxus Regnsæt
  649,95 kr.
 8. Sitka Dew Point regnbukser til jagt
  Sitka Dew Point Regnbukser
  3.499,95 kr.
 9. Seeland Taxus Rain Poncho
  Seeland Taxus Rain Poncho
  599,95 kr.
pr. side

Jagt regntøj herre
 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg at jagttøj til herrer. Vi forhandler naturligvis meget regntøj og det er derfor nemt at finde noget der passer til lige præcis dig. Med i sortimentet kan der blandt andet nævnes regnjakker, regnbukser og regnponcho/regnslag. Alle disse er geniale til både jagt, men kan naturligvis også bruges til fritid.

 

Vi forhandler regntøj til jagt fra nogle af de store brands. Blandt de store brands, er der bl.a. Deerhunter, Seeland og Härkila, men også et brand som Elka er utrolig populært blandt jægere.

 

Hold dig tør med jagt regntøj
 

Hvis du er bosiddende i Danmark og typisk udøver jagt netop her, så ved du med garanti, at vejret kan vise sig fra sin dårlige side. Dette sker ikke kun en gang i løbet af sæsonen, men er ret hyppig forekommende. Derfor er det naturligvis altid vigtigt at være klædt ordentlig på til jagten. Vi ved hvor vigtigt det er med regntøj, der holder alt vand ude. Vi ved i Hubertushuset af erfaring, at det kan ødelægge den ellers gode jagt, hvis jagttøjet ikke kan holde til vejret. Derfor vil vi gerne hjælpe med at klæde vores kunder ordentligt på til deres kommende jagteventyr. 

 

Regntøj til jagt i forskellige farver
 

Det er naturligvis vigtigt, at du altid er godt camoufleret i naturen, specielt hvis du udøver jagt efter trækfugle. Derfor har vi også regntøj i flere forskellige farver. Du kan bl.a. både finde regntøj i camouflage og i hvid. I camouflagefarven er du godt dækket ind, hvis du sidder på jagt i et levende hegn, i skoven eller lignende. Derudover finder du som sagt også jagt regntøj til herrer i hvid. Den hvide farve er virkelig god, hvis du er på jagt i et snedækket landskab. Dermed falder du naturligt ind i omgivelserne, hvor en grøn eller camouflage farve ikke fungerer. 

 

Hos Hubertushuset finder du selvfølgelig også regntøj i en normal grønlig farve og vi har endda også regntøj til fritid i sort. Det er altså pænt og nydeligt at se på, og er derfor velegnet til jagt såvel som til fritid. 

 

Vær forberedt - medbring regntøjet i tasken
 

Det danske vejr er ofte uforudsigeligt. Det kan være høj sol og lunt, og 10 minutter efter kan det stå ned i stænger. Derfor er det altid en god ide at have jagt regntøjet med, så du er forberedt på selv det værst tænkelige vejr. Stort set al det regntøj til jagt, som vi forhandler hos Hubertushuset, fylder absolut ingenting, og er derfor nem at medbringe på jagten. Du kan både have en lille taske med, hvor du kan medbringe regntøjet. Hvis du har en jagtjakke med harelomme, er der ofte mulighed for at opbevare jagt regntøj i denne lomme. Harelommen kan for det meste lukkes med lynlås, og det er dermed et genialt sted til opbevaring af regntøj til jagt. 

 

Hvilken slags regntøj til jagt skal jeg vælge?
 

Det er altid svært at finde ud af, hvilken slags regntøj du skal vælge. Vi har dog et par gode råd hos Hubertushuset. Der findes utallige typer regntøj og regntøjet passer naturligvis til forskellige formål. Du kan nemlig både finde regntøj der er utrolig komfortabelt og åndbart. Dog kan du også finde regntøj der er 100% vandtæt og derfor også holder en del på fugten og dermed ikke er svedtransporterende og åndbar. 

 

Har du en jagtjakke, er der med stor sandsynlighed en eller anden form for membran i, der enten er vandtæt eller vandafvisende. En vandafvisende jagtjakke er mest til for, så du undgår at blive for våd, hvis du fx går igennem vådt/fugtigt terræn. En vandtæt jagtjakke er dog virkelig brugbar, da den kan holde vandet ude, selv hvis der skulle komme en byge forbi. Derudover er en jagtjakke typisk utrolig komfortabel, da den også er åndbar og svedtransporterende. Dog vil selv en vandtæt jagtjakke ikke kunne holde en hel dags regn ude, hvis det regner meget kraftigt. Og det er netop her, hvor vi hos Hubertushuset anbefaler decideret regntøj. Decideret regntøj er nemlig produceret, så det er 100% vandtæt. 

 

Derfor er det oplagt med en vandtæt jagtjakke, og så kan du eventuelt supplere med regntøj, til de mest våde dage. Dette vil vi helt klart anbefale, da du dermed både får utrolig god komfort og åndbarhed, samtidig med, at du er godt dækket ind, hvis regnen begynder at vælte ned. 

 

Når du dernæst skal ud at vælge dit næste sæt regntøj, kan det være en rigtig god ide at medbringe dit normale jagttøj. Du skal nemlig være OBS på, at du skal kunne tage regntøjet udover det normale jagttøj. Det betyder også, at du med stor sandsynlighed skal minimum en størrelse op, i forhold til hvad du plejer. Men kom forbi Hubertushuset, så kan du nemlig prøve regntøjet til jagt, inden du vælger at købe.

 

Overvejelser inden du køber nyt regntøj

Om du skal vælge jagt regntøj med membran eller med coating kan være svært at finde ud af. Coating er en imprægnering, og det giver bl.a. høj åndbarhed. En ulempe ved coating er, at det slides hurtigere end en membran og derudover skal du vedligeholde regntøjet, ved at genimprægnere det. Membraner er til gengæld en del af regntøjet, hvor den altså er syet ind i. Det gør den mere slidstærk, men der er til gengæld meget forskel på åndbarheden, vægten og hvor slidstærk membranen er, alt efter hvilket mærke du kigger efter.
 

Hvor ofte skal du bruge dit regntøj og hvordan kommer du til at bruge det? Det er noget der virkelig kan have indflydelse på det regntøj, du skal købe. Skal det være til at have med, som en backup, hvor du vil kunne gå på kompromis med åndbarheden. Eller skal det være dit primære regntøj med god åndbarhed, bevægelsesfrihed og komfort. Hvis du fx skal bruge dit jagt regntøj til at have på en hel dag på aktiv jagt, skal du helt klart gå efter regntøj til jagt med god åndbarhed. Hvis du derimod sidder meget stille på jagten, fx med riflen eller efter fugle på træk, kan du godt gå på kompromis med åndbarheden.
 

Hvordan skal regntøjet sidde? Hvis du bruger dit regntøj på aktiv jagt, hvor du går meget rundt, er pasformen utrolig vigtig. Du vil hurtig blive træt af regntøj der sidder løst. Hvis du selv sidder stille på jagten, kan det være meget afslappende med jagt regntøj der sidder mindre stramt.
 

Vi får ofte spørgsmålet “hvor slidstærkt skal mit regntøj til jagt være?”, og det kan være meget forskelligt. Hvis du ofte driver igennem på jagterne, bliver regntøjet udsat for en del, og du vil derfor have glæde af meget slidstærkt jagttøj. Hvis du til gengæld står meget på post, er det ikke lige så nødvendigt med slidstærkt regntøj.
 

Vandsøjletryk i regntøj

Når du skal ud at kigge efter regntøj eller bare jagtjakker, kommer du med garanti til at støde på begrebet vandsøjletryk. Det kan derfor være en god ide at vide lidt om, hvad der helt præcis menes med vandsøjletryk. Vandsøjletryk betyder egentlig, hvor mange millimeter vand som et kvadratcentimeter stof kan holde til, inden vandet begynder at trænge igennem. Det betyder derfor, at jo højere et vandsøjletryk stoffet kan klare, jo mere vandtæt er regntøjet. Vandsøjletrykket er naturligvis et tal du skal tage med et gran salt, for det indikerer hvor vandtæt tøjet er i ubrugt stand. Det vil selvfølgelig sige, at jo mere du bruger jagt regntøjet og jo oftere du vasker det, jo dårligere bliver evnen til at holde vandet ude. 

 

Vi kan inddele jagttøjet efter hvor vandtæt det er, ved at kigge på vandsøjletrykket. Der er også krav til leverandørerne for, hvornår de kan kalde jagttøjet vandtæt. Grundlæggende set, skal tøj have et vandsøjletryk på 3000 mm, for at kunne blive klassificeret som vandtæt. 

 

- Op til 3.000 mm: Er vandafvisende og kan beskytte mod fugtigt terræn.

- 4.000-6.000 mm: Er velegnet til kortere ture i regn. Klarer fint let regn i længere tid og kan også klare mellem kraftigt regn i meget kort tid.

- 6.000-8.000 mm: Kan bruges i let regn gennem lang tid eller kraftigt regn i kort tid.

- 8.000-10.000 mm: Er god til let regn i meget lang tid, men kan også bruges til kraftigt regn i et par timer.

- Over 10.000 mm: Kan bruges i kraftig regn over lang tid.

 

Selvom jagttøj teknisk set ikke kan blive 100% vandtæt, giver dette vandsøjletryk en indikation på, hvor meget vand regntøjet kan holde til. Dog skal du også være opmærksom på, om det er en vandtæt lynlås og ligeledes være opmærksom på området omkring lommerne. 

 

Køb jagt regntøj til herrer på tilbud
 

Online hos Hubertushuset finder du altid mange gode tilbud på vores outlet, og dette gælder naturligvis også på vores regntøj. Vi kører ofte gode besparelser, så du finder regntøj til jagt i den bedste kvalitet, men samtidig til en meget overkommelig pris. 

 

Køb dit næste regntøj til jagt hos Hubertushuset
 

Hos Hubertushuset har vi en masse dygtige medarbejdere. De har alle mange års erfaring og kan derfor hjælpe dig, med at blive klædt ordentligt på, til dit næste, måske våde, jagteventyr. De kender til vores sortiment, og har stor viden om regntøj til forskellige jagttyper. 

 

Du er altid velkommen forbi Hubertushuset, hvor vi står klar med råd og vejledning, og naturligvis frisk kaffe på kanden.

 

Vi ses i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60