Jagthandsker til herrer

Varer 1-20 af 30

Faldende orden

Varer 1-20 af 30

Faldende orden
 1. Härkila Pro Shooter handske
  Härkila Pro Shooter handske
  549,95 kr.
 2. Seeland Hawker Scent Control Handsker
  Seeland Hawker Scent Control Handsker
  Før: 219,95 kr. Tilbudspris 149,95 kr. SPAR: 70,00 kr. (32%)
  Tilbud
 3. Deerhunter Muflon Vinterhandske
  Deerhunter Muflon Vinterhandske
  699,95 kr.
 4. Barbour Fingerløs Handske
  Barbour Fingerløs Handske
  199,95 kr.
 5. Sandfield "The gun glove" Jagthandske
  Sandfield "The gun glove" Jagthandske
  Før: 399,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (50%)
  Tilbud
 6. Deerhunter Muflon Light Handsker
  Deerhunter Muflon Light Handsker
  499,95 kr.
 7. Seeland Helt Handske
  Seeland Helt Handske
  399,95 kr.
 8. Sitka Traverse Handsker
  Sitka Traverse Handsker
  399,95 kr.
 9. Sitka Ascent Handsker
  Sitka Ascent Handsker
  749,95 kr.
 10. Härkila Mountain Hunter Handske
  Härkila Mountain Hunter Handske
  649,95 kr.
 11. Deerhunter Rusky Silent luffer
  Deerhunter Rusky Silent luffer
  599,95 kr.
 12. Hot Shot Gamestalker Handske
  Hot Shot Gamestalker Handske
  Før: 299,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (33%)
  Tilbud
 13. Hot Shot Eagle Handsker
  Hot Shot Eagle Handsker
  Før: 199,95 kr. Tilbudspris 99,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (50%)
  Tilbud
 14. Deerhunter Ram handsker
  Deerhunter Ram handsker
  499,95 kr.
 15. Deerhunter Ram vinter handsker
  Deerhunter Ram vinter handsker
  649,95 kr.
 16. Härkila Wildboar Pro Handske
  Härkila Wildboar Pro Handske
  699,95 kr.
Side
pr. side

Jagthandsker til herrer 

 

Hos Hubertushuset finder du et meget bredt udvalg af jagthandsker til alle årstider fra alle de kendte mærker så som Barbour, Deerhunter, Hot Shot, Härkila, Laksen, Nordic Heat, Seeland, Sitka, Swedteam og Percussion. Der er handsker til sommerbrug, hvor du har behov for handsker til at camouflere dine hænder. Og der er selvfølgelig handsker til vinterbrug; både med og uden varme. 

 

Beskyt dine hænder 

 

Det er vigtigt, at du sørger for at beskytte dine hænder, når du går på jagt eller arbejder i dit revir. Du skal beskytte hænderne mod vejr og vind, og du skal selvfølgelig også beskytte dem mod at få slag og skrammer. Derfor skal du være omhyggelig, når du vælger dine næste sæt handsker og være sikker på, at de dækker de behov, som du har brug for. 

 

Varme handsker til vinterbrug 

 

Det er primært om vinteren, at vi har brug for handsker for at holde vores hænder varme og beskytte dem mod frost og kulde. Det kolde vejr kan være en medvirkende årsag til, at vores krop slides unødigt med f.eks. frostskader. I meget koldt og vådt vejr er det jo nærmest umuligt at få fingrene til at arbejde, når de bliver iskolde, og det gør ondt, hvis man slår sig på hænderne, når de er nedkølede.  

 

Det kan selvfølgelig være svært at forene varme handsker med handsker, som du kan bruge under jagt. Ofte har vinterhandsker en tyk og isolerende membran, men det går ud over bevægeligheden, og man mister fornemmelsen af grebet om våbnet, når man er på jagt. Derfor kan du få tyndere vinterhandsker, så du har bedre bevægelighed og føling med tingene, og så kan du selvfølgelig også få handsker med varme i. Varmen genereres fra batterier, som er genopladelige. Så er du ude en hel dag på jagt, så husk at tage en powerbank med, så du kan genoplade batterierne. Dermed kan du holde dine hænder dejlig varme hele dagen. 

 

En ting er, at handsker er varme og holder på varmen, men de skal også kunne komme af med varmen, så der ikke dannes kondens i handsken. Gør der det, får du våde hænder, og så mister du helt følingen med tingene, og det føles ubehageligt at have våde handsker på. Derfor har vinterhandsker en åndbar membran, så der kommer luft til dine hænder, og varmen kan cirkulere for at modvirke kondens. 

 

De fleste vinterhandsker har på pegefingrene en tip, som du kan vippe bagover, så det yderste led af din pegefinger er fri. Det giver dig fuld føling med aftrækkeren, så du har 100% styr på, hvornår du afgiver skuddet. Andre handsker har en smal åbning, som du kan stikke det yderste led af pegefingeren igennem. Det er ofte på de tykke vinterhandsker, at du finder denne smarte anordning. 

 

Sommerens tynde handsker 

 

I sommerhalvåret kan man stadig have brug for handsker af flere årsager. Det kan virkelig være koldt i foråret; og selv på bukkejagten kan det være en meget kølig affære at sidde i tårnet og vente på, at bukken kommer forbi. Og så er der ikke noget værre end at fryse om hænderne, og det må helst ikke ske, da du mister noget af følingen i dine hænder og fingre, og du kan risikere at skyde forbi dyret eller anskyde det. 

 

Jagthandsker til sommerbrug er ofte uden isolerende membran, men har åndbarhed og nubret overflade i håndfladen og på fingrene for at sikre et godt greb om dit våben. Og er det køligt i sommerhalvåret er det ofte nok med en tynd handske til at modstå den kolde vind og regn, hvis det skulle opstå. 

 

Handsker med touch 

 

I dag har vi stort set altid mobilen med os, uanset hvor vi befinder os; også ude på jagten. Mobilen er især vigtig at have med, hvis der skulle opstå en nødsituation, men også rar at have med, hvis man har været heldig på jagten og vil tage et billede. Men det er irriterende at skulle tage handskerne af og på for at betjene mobilen, så derfor er der udviklet handsker med “touch”. Det er en coating, der gør det ud for dine fingre, og du kan derfor bruge din mobil – uden at tage handskerne af. Coatingen sidder ofte på pegefinger og tommelfinger på handsken. Der er flere mærker, der bruger denne coating, så husk at spørge efter det, næste gang du skal købe jagthandsker. 

 

Luffer og halve fingre 

 

Du kan selvfølgelig også finde de klassiske vinterluffer i jagtudgaven, og du kan endda få dem med indbygget varme. De kører på batterier, og har du en powerbank med, kan du lade dem op på stedet, så du kan holde hænderne varme en hel dag. 

 

Der er også de geniale jagthandsker/luffer, hvor handsken har halve fingre, og så kan du trække en luffe udover, så du holder fingrene varme. De halve fingre på handskerne giver dig fuld føling med det, du står med i hænderne, og så holder du resten af hånden varm. Denne kombinationshandske er oplagt til vinterbrug i sne og frost. Du kan dog godt finde kombinationshandsken i en vandtæt udgave. 

 

På andre årstider har du kun behov for en handske med halve fingre, bare for lige at kunne holde varmen og blodcirkulationen i dine hænder. Du kan også kombinere handsken med de halve fingre med en luffe med varme i, eller en luffe, som er 100% vind- og vandtæt. 

 

Undgå at afsætte duftspor 

 

Vildtet har en helt fantastisk lugtesans, og derfor skal du så vidt muligt undgå at afsætte duftspor ude på det område, hvor du har tænkt dig at gå på jagt. Det er ikke altid helt let, men du kan faktisk købe handsker, som ikke afsætter duft. Handsken er behandlet med en speciel teknologi, som gør, at det hæmmer bakterievækst og dermed modvirker lugt.  

 

Hold fast med gode handsker 

 

Det er irriterende at skyde til lerduer og fuglevildt med haglgeværet, og hænderne glider på skæftet, når du afgiver skud. Det er der heldigvis råd for. Du kan købe handsker, som har anti slip belægning på alle fingre og håndfladen, så du har et godt og fast greb om dit våben. Husk at spørge efter det i butikken, når du skal købe nye handsker til f.eks. flugtskydning. 

 

Flotte camouflagefarver og mønstre 

 

Når man er på jagt, er det vigtigt, at man er så godt camoufleret som muligt, så man falder godt ind i baggrunden i skoven, i buskadset eller mellem sivene. Vi har jagthandsker med camouflagemønster fra forskellige mærker, og her er mønstrene meget forskellige, alt efter hvilken jagtform du skal bruge dem til. Mange af camouflagehandskerne er i en serie, hvor du også kan købe ansigtsmasker, halsedisser og caps med samme camouflagemønster, så der ikke er noget, der skiller sig ud. Dyrker du buejagt, er det virkelig vigtigt, at du er så skjult som muligt, da du skal meget tæt på vildtet for at kunne afgive et forsvarligt skud. Og her skal du bruge tøj og handsker i gode camouflagefarver. 

 

Materialerne i dine jagthandsker 

 

Jagthandsker kan være lavet i mange forskellige materialer, alt efter hvilken årstid de skal bruges. I dag er der mange teknologier i tekstilproduktionen, som kan give materialerne nogle helt unikke egenskaber udover dem, de allerede har. 

 

Uld 

Uld fra lam, får, geder, alpaca og kaniner bruges ofte som det isolerende lag. Uld har nogle fantastiske egenskaber. Det giver varme, er åndbart og kan også lede varmen væk fra kroppen. Så du kan bruge uld både sommer og vinter. 

 

Polyester 

Genanvendte materialer er bæredygtigt og godt for miljøet. Polyester er genanvendt plastik og har nogle rigtig gode egenskaber som tøjfibre. Det er afsindigt robust og dermed slidstærkt, og samtidig er det blødt og meget behageligt at have på. Polyester absorberer ikke vand, og tørrer hurtigt. Det er også meget let, hvilket er en stor fordel; især om vinteren, hvor tøjet kan veje en del. 

 

Elastan eller spandex 

I 1950’erne prøvede man at opfinde noget, der kunne erstatte gummi. Resultatet var spandex – eller elastan, som vi bedre kender det som. Det er syntetiske fibre, som kan trækkes hele 500% af deres oprindelige form. Det er uundværligt i tøj så som handsker, da det er vigtigt, at de sidder helt tæt på hænderne og fingrene. Og for at få dem på, skal de derfor kunne strække sig i stoffet. 

 

Fleece 

Fleece er en amerikansk opfindelse, og fleece betyder fåreuld. Man kan også få fleece, der ligner en fårepels, men i dag foretrækkes fleece i en tynd og glat udgave. Fleece er lavet af bl.a. mikroplast og er altså et genanvendt produkt og derfor miljøvenligt. Fleece varmer rigtig godt, er let og åndbart. Du kan få fleece med en membran, der gør dem vind- og vandtætte. 

 

Neopren 

Vi kender alle sammen gummi, og neopren er en kunstig udgave af gummi, som blev opfundet i 1930’erne. Vi kender det også under navne polychloropen eller CR, som er forkortelsen for det. Man bruger det i fremstillingen af bl.a. tøj, sko og så handsker, for neopren har den helt perfekte egenskab, at den er vandtæt. 

 

De bedste handsker til jagt og fritid 

 

I dag findes der et utroligt stort udvalg af handsker til jagt og fritid, så når du skal ud og købe et par nye handsker, så husk at få vejledning i butikken, så du får købt dig lige netop de handsker, som dækker dine behov. Af og til er der test af handsker i diverse blade og online kataloger, og de kan være en meget god guide til dig, der står og skal ud og købe nye handsker. I testen får du oplyst om alle fordele og ulemper, og ikke mindst hvad handskerne specifikt egner sig til. Og så er der selvfølgelig prisen, for det gør jo ikke noget, at du kommer hjem med et par handsker, som du har fået til en rigtig god pris. 

 

Køb dine næste jagthandsker i Hubertushuet og i vores Outlet 

 

Vi har de dygtigste medarbejdere i Hubertushuset, så du vil altid være godt hjulpet i din jagt på dine næste jagthandsker. Medarbejderne i Hubertushuset har alle jagttegn og går på jagt, og derfor er vi sikre på, at vi kan klæde dig godt på til din jagt eller anden udendørs aktivitet. Uanset formål, så er vi altid klar med gode råd og vejledning til dig. 

  

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til din nye jagthandsker. 

  

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  

  

Knæk og Bræk! 

 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60