T-shirts - Polo-shirts til Herrer

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 50

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 50

Faldende orden
 1. Aclima Lightwool T-Shirt
  Aclima Lightwool T-Shirt
  599,95 kr.
 2. NordHunt T-Shirt
  NordHunt T-Shirt
  149,95 kr.
 3. Härkila Tech Polo
  Härkila Tech Polo
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (33%)
  Tilbud
 4. Härkila graphic t-shirt 2-pack
  Härkila graphic t-shirt 2-pack
  699,95 kr.
 5. Härkila logo t-shirt 2-pack
  Härkila logo t-shirt 2-pack
  Før: 699,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (29%)
  Tilbud
 6. Deerhunter T-shirt m/hjort
  Deerhunter T-shirt m/hjort
  249,95 kr.
 7. Härkila Mountain Hunter L/S t-shirt
  Härkila Mountain Hunter L/S t-shirt
  649,95 kr.
 8. NordHunt T-shirt v-hals
  NordHunt T-shirt v-hals
  Før: 129,95 kr. Tilbudspris 100,00 kr. SPAR: 29,95 kr. (23%)
  Tilbud
 9. Percussion langærmet T-shirt til mænd i orange camouflage
  Percussion orange camo T-shirt - langærmet T-shirt til mænd
  Før: 249,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 50,00 kr. (20%)
  Tilbud
 10. Langærmet t-shirt fra Härkila
  Härkila - Metso langærmet t-shirt til mænd
  799,95 kr.
 11. Fjällräven Logo T-Shirt
  Fjällräven Logo T-Shirt
  Før: 429,95 kr. Tilbudspris 249,95 kr. SPAR: 180,00 kr. (42%)
  Tilbud
 12. Barbour Relaxed Sport T-shirt
  Barbour Relaxed Sport T-shirt
  399,95 kr.
Side
pr. side

Jagt T-shirts og poloshirts til herrer 
 

I Hubertushuset finder du et meget stort udvalg i både T-shirts og Poloshirts til herrer. Du kan få dem med korte eller lange ærmer og i mange forskellige materialer, som hver især har deres gode egenskaber. Vi forhandler jagt T-shirts og Poloshirt i mange forskellige kendte mærker så som Aclima, Barbour, Blaser, Deerhunter, Fjällräven, Härkila, Percussion, Pinewood, Seeland, Sitka, Swedteam og vores eget mærke Nordhunt. Du finder samtidig alle de gode outlet tilbud online.

 

Brug en jagt T-shirt i 3-lags metoden 
 

En T-shirt kan sagtens bruges som inderlag i 3-lags metoden. Denne T-shirt kan f.eks. være lavet i uld, når du skal på jagt i de kolde måneder. Du kan også få T-shirts med varme i, så du kan holde dig varm og tør en lang og kold vinterdag på jagten. T-shirten kan også være langærmet, så hvis det bliver lidt varmere op ad dagen, kan du tage din jakke eller trøje af, og så er dine arme stadig dækket, så dyrene ikke får øje på dig. 

 

Poloshirts er også til pænt brug 
 

En lækker og velsiddende Poloshirt er altid pænt om sommeren; både til cowboybukser, jagtbukser eller shorts. En Poloshirt kan bruges til både arbejde, derhjemme eller på jagten, og du kan få Poloshirts i mange forskellige materialer og farver, så du har mulighed for at kombinere det, som du har lyst til. 

 

Brug uld både sommer og vinter 
 

Uld har mange fantastiske egenskaber, og det kan bl.a. regulere temperaturen, så du ikke får det for varmt. Det er også svedabsorberende, åndbart og er resistent overfor fugt og snavs. Uld er også let elastisk, så det former sig godt om kroppen, så du holdes varm og tør; uanset om du bruger det sommer eller vinter. 

 

Polyester er det lette stof 
 

En T-shirt eller Poloshirt i polyester giver dig en meget tynd trøje, som stort set intet vejer. Er der samtidig lidt elastan i stoffet, er det strækbart og giver dig den ultimative bevægelsesfrihed. Polyester er også meget slidstærkt, så du har glæde af trøjen i mange år. En let T-shirt f.eks. med lange ærmer og camouflagemønster giver dig et helt fantastisk dække for vildtet, når du sidder ude på jagt. 

 

Bomuld er naturens eget tekstil 
 

Bomuld kommer fra en plante, og det er et meget blødt tekstil, som kan suge rigtig meget væske. Det er allergivenligt og åndbart, og så er det let at indfarve. Bomuld egner sig også fantastisk til at mixe med f.eks. polyester eller uld og så får alle egenskaberne i én trøje. 

 

T-shirts og Poloshirts i mange farver 
 

Du kan få jagt T-shirts og Poloshirts i mange forskellige farver, og du kan også få dem med camouflagemønster, hvor baggrunden er grøn, brun, sand, rød eller orange; alt efter hvad du skal bruge T-shirten eller Poloshirten til. Er den rød eller orange er det en signalfarve og gør, at du er let at se for andre jægere. Er den i grønne og brune nuancer, vil du være god camoufleret, når du sidder i skjulet, tårnet eller buskadset på jagt. 

 

Korte og lange ærmer 
 

Mange tænker “sommer”, når man siger T-shirt og Poloshirt, men de kan også have lange ærmer. Det er meget praktisk, når du skal bruge trøjen som et inderlag om efteråret eller om vinteren. Er trøjen i camouflagefarver sørger de lange ærmer for, at også dine arme er godt skjult og falder i ét med skoven og vegetationen. 

 

Lugtfrie jagt T-shirts  
 

Der er skam udviklet en coating til tekstiler, hvor din kropslugt næsten forsvinder helt. Uundværligt på pürsch, hvor det er så vigtigt, at du ikke bliver opdaget; hverken visuelt, på bevægelse og lugt. Vildtet har en fantastisk lugtesans, så her er en T-shirt med lugtfri membran genial. 

 

Jagt T-shirts med insektstop 
 

Du kan nu købe T-shirts, som er behandlet med et insektdræbende middel, så du undgår at få skovflåter på dig. Derudover vil myggene og andre bidende insekter heller ikke være interesserede i at sætte sig på dig. Stoffet er behandlet med et godkendt insektdræbende middel, og det virker permanent. Midlet, som også kaldes Insect Shield, er ufarligt for mennesker og pattedyr. 

 

Køb dine jagt T-shirts og Poloshirts i Hubertushuset  
 

I Hubertushuset har alle medarbejdere jagttegn og går på jagt, og de kan derfor på bedste vis guide dig til lige netop den jagt T-shirt eller Poloshirt, som du har brug for.   

 

Kom ind i butikken og se vores store udvalg eller gå ind på webshoppen og find lige netop de jagt T-shirts eller Poloshirts, som du lige står og mangler. Hvis du har behov for andet jagttøj til herrer, kan vi også hjælpe med det.

  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken eller på vores webshop.  

  

Knæk og bræk! 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60