Herre Jagtundertøj

Varer 1-20 af 33

Faldende orden

Varer 1-20 af 33

Faldende orden
 1. Nordic Heat Baselayer Bukser
  Nordic Heat Baselayer Bukser
  1.295,95 kr.
 2. Nordic Heat Baselayer Top
  Nordic Heat Baselayer Top
  1.295,95 kr.
 3. Hotwool Unisex Polo w/zip
  Aclima Hotwool Unisex Polo w/zip
  699,95 kr.
 4. Warmwool Polo w/zip, Herre
  Aclima Warmwool Polo w/zip, Herre
  799,95 kr.
 5. Hotwool Unisex Crew Neck
  Hotwool Unisex Crew Neck
  Før: 649,95 kr. Tilbudspris 449,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (31%)
  Tilbud
 6. Hotwool Unisex Longpants
  Aclima Hotwool Unisex Longpants
  649,95 kr.
 7. Warmwool Bukser, Herre
  Aclima Warmwool Bukser, Herre
  699,95 kr.
 8. Warmwool Crew Neck, Herre
  Warmwool Crew Neck, Herre
  699,95 kr.
 9. Aclima Lightwool T-Shirt
  Aclima Lightwool T-Shirt
  549,95 kr.
 10. Sitka Merino Core Lightweight Bukser
  Sitka Merino Core Lightweight Bukser
  1.199,95 kr.
 11. Sitka Merino Core Lightweight Half-Zip
  Sitka Merino Core Lightweight Half-Zip
  Før: 1.399,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (29%)
  Tilbud
 12. Sitka Merino Core LTWT Bukser
  Sitka Merino Core LTWT Bukser
  Før: 1.199,95 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (50%)
  Tilbud
 13. Aclima Woolnet long pants man
  Woolnet long pants man
  599,95 kr.
 14. Aclima Woolnet Crew Neck, man
  Woolnet man shirt crew neck
  629,95 kr.
 15. Aclima Lightwool Long Pants
  Lightwool Long Pants
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (33%)
  Tilbud
 16. Aclima Lightwool Crew Neck
  Lightwool Crew Neck
  699,95 kr.
 17. Aclima Hotwool Long Pants 230 g, Unisex
  Aclima Hotwool Long Pants 230 g Unisex
  Før: 649,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (38%)
  Tilbud
 18. True Timber ShaleCanoyn LS Crew, Strata/Canteen
  TrueTimber ShaleCanoyn LS Crew, Strata/Canteen
  Før: 299,95 kr. Tilbudspris 149,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (50%)
  Tilbud
 19. Seeland Hawker Base Layer
  Seeland Hawker Base Layer sæt
  Før: 799,95 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (25%)
  Tilbud
 20. Härkila Heat L/S t-shirt
  Härkila Heat L/S t-shirt
  1.599,95 kr.
Side
pr. side

Jagtundertøj til herre
 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagtundertøj til herrer. Det er altid vigtig med det rigtige jagttøj til herrer. Det er både jagttøj der holder, er behageligt at have på og så må det gerne se pænt ud. Når du skal afsted på jagt, kan det godt være utrolig koldt, hvorfor mange anvender jagtundertøj. Det kan ligeledes være utrolig behageligt, når det er lidt varmere, da specielt uldundertøj til jagt er svedtransporterende og temperaturregulerende. Bettina Hansen, den ene ejer af Hubertushuset udtaler dette om uldundertøj:

 

“Uldundertøj er nok verdens bedste opfindelse. Det er ikke sjovt at være ude i naturen, hvis man fryser eller sveder. Med et godt sæt uldundertøj holder man sig varm og tør, uanset om det er koldt eller varmt.”

 

- Bettina Hansen, ejer af Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi fokus på at give kunderne den bedste oplevelse. Det gør vi ved at tilbyde professionel råd og vejledning. Vi stræber efter, at kunden kommer hjem med lige præcis det, som kunden ønskede. Og ikke mindst, at de kommer hjem med produkter i høj kvalitet. Det betyder, at vi har udvalgt vores sortiment nøje. Det sker i samarbejde med husets Direktør Mark, samt de andre dygtige medarbejdere, som vi har i huset. De ved hvad kunderne efterspørger og har selv erfaring, og dermed mener vi, at vi har et af landets bedste udvalg af jagtundertøj.

 

Med uldundertøj kan du holde varmen
 

Har du en tendens til at fryse meget, når du er afsted på jagt. Så bør du helt klart læse med her. Størstedelen af vores jagtundertøj er produceret i uld, og det er der flere gode grunde til. Uld er et naturligt produkt og har mange forskellige egenskaber, som er virkelig behagelige og brugbare på jagter. Disse egenskaber gør også undertøjet særdeles velegnet til jagt. Det er netop vigtigt, at du naturligvis kan holde varmen, men også at du har det komfortabelt og kan opretholde en optimal kropstemperatur. 

 

Hvis du har været afsted på jagt, hvor du har frosset hele dagen, så kan det være virkelig behageligt at iføre sig et sæt undertøj i uld. Ulden kan som sagt regulere sig efter temperaturer, så din kropstemperatur vil blive forøget og dermed vil du kunne opretholde din normale kropstemperatur. 

 

Brug dit uldundertøj året rundt
 

Det kan godt være, at det lyder lidt mærkeligt, men faktisk er uld også et rigtig godt valg om sommeren. Ulden har en masse egenskaber der gør det fantastisk til brug om vinteren. Dog er der stort set lige så mange egenskaber der gør det fantastisk til sommerbrug. Uld er antibakterielt, hvilket betyder, at det ikke begynder at lugte, når du har svedt i det. Derfor er det godt om sommeren, hvis du udøver fysisk hårde aktiviteter, som fx gå- og vandreture. Det er også varmeregulerende, så det kan beskytte mod varmen, og opretholde en fornuftig kropstemperatur. Uld har også den fantastiske egenskab, at det er fugttransporterende. Derfor kan ulden transportere sveden væk fra kroppen, så du forbliver tør. Det er utrolig behageligt og komfortabelt, da det dermed kan holde fugt væk.

 

Hvordan vasker jeg uldundertøj korrekt?
 

Der er rigtig mange meninger om, hvordan generelt tøj af uld skal vaskes. Sandheden er dog, at det er utrolig nemt at vaske uld korrekt. Det skal ikke vaskes for ofte, og da det er antibakterielt, begynder dit uldundertøj heller ikke at lugte. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du vasker dit uldundertøj korrekt, så har vi hos Hubertushuset udarbejdet en lille guide du kan bruge.

 

 • Vaskeprogrammet
  Mange vaskemaskiner har et hav af forskellige vaskeprogrammer. Hvis du har en ny og moderne vaskemaskine, finder du med stor sikkerhed et program specifikt til uld. Dette program skåner dit uldundertøj ved at vaske på en lavere temperatur og ved færre omdrejninger. 

 

 • Vaskemiddel designet til uld
  Når du vasker dit uldundertøj, vil du sikkert være fristet til blot at benytte det almindelige vaskemiddel. Det indeholder dog flere enzymer og vil derfor være for hårdt mod ulden. Du skal derfor vælge et vaskemiddel der er specialudviklet til uld, hvis du vil være skånsom mod uldens fibre og dermed forlænge levetiden. 

 

 • Vask med det samme og dup det tørt
  Andre materialer kan tit tåle at lægge i blød, men ulden tåler det ikke. Hvis du lægger ulden i blød, vil der være risiko for misfarvning og afsmitning. Når du har vasket dit uldundertøj, må du heller ikke vride det for vand. Ulden har langt bedre af, at du dupper det så tørt som muligt, hvorefter du kan lægge det på et tørrestativ.

 

 • Hæng dit uldundertøj op efter brug
  Det er virkelig sundt for dit uldundertøj, hvis du lufter det efter brug. Du kan blot lægge det på tørrestativet. Det er en rigtig god ide, da uld faktisk kan rense sig selv. Hvis der skulle være en grim lugt i tøjet, kan det også hjælpe at hænge uldundertøjet udenfor i stedet for at vaske det.

 

Køb jagtundertøj med varme
 

Mange jægere nu om dage investerer typisk i et sæt undertøj med varme. Med et enkelt tryk kan du tænde for varmen. Med en powerbank og varmetråde vil du kunne opretholde varmen på de helt kolde dage. Hvis det er minusgrader, du skal sidde stille i et koldt skjul eller er på fællesjagt, hvor tøjet både skal passe til, når du står på post, men også når du skal drive igennem, så er jagtundertøj med varme ideelt..

Hvis du tit fryser, når du er afsted på jagt, er det værd at overveje om du skal investere i et sæt jagtundertøj med varme. Varmen kommer indefra, men hvis du ikke kan opretholde varmen naturligt, er elvarme en rigtig god mulighed. Når du har et sæt undertøj med varme er det vigtigt, at du har et godt yderlag. Det yderste lag skal gerne blokere for vejr og vind, så du får den bedst mulige effekt af dit jagtundertøj med varme. 

 

Hos Hubertushuset har vi både undertøj med varme til overkroppen og underkroppen. Det er naturligvis vigtigt, så du kan blive godt beskyttet på hele kroppen og dermed undgår du at fryse gennem hele jagten. 

 

Køb dit næste jagtundertøj til herrer hos Hubertushuset
 

Hvis du gerne vil kunne holde varmen på jagten, så kig forbi Hubertushuset. Vi har det dygtigste personale, der med glæde hjælper dig med at finde det perfekte undertøj. Alle vores medarbejdere har haft jagttegn i længere tid og har derfor lang erfaring og en stor viden om jagtundertøj. De er altid klar til at hjælpe dig, med at finde det næste sæt undertøj til jagt.

 

Se også vores store outlet, hvor du finder en masse gode tilbud og du kan være heldig at finde jagtundertøj.

 

Vi forhandler også plejemidler og tilbehør, så du kan passe og pleje dit undertøj korrekt. Det gør, at undertøjet bibeholder deres gode egenskaber og holder i længere tid. 

 

Vi glæder os meget til at se dig på vores hjemmeside, eller i vores fysiske butik i Ringsted, hvor der altid er frisk kaffe til alle kunder.

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60