Herre Halstørklæde

Varer 1-20 af 22

Faldende orden

Varer 1-20 af 22

Faldende orden
 1. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  249,95 kr.
 2. Barbour Tartan halstørklæde Dress
  Barbour Tartan Halstørklæde
  400,00 kr.
 3. Deerhunter Rusky Silent Halsedisse
  Deerhunter Rusky Silent Halsedisse
  299,95 kr.
 4. Deerhunter Silent Halsedisse
  Deerhunter Silent Halsedisse
  199,95 kr.
 5. Barbour Welton Sage Tartan tørklæde
  Barbour Welton Tartan Halstørklæde
  399,95 kr.
 6. Härkila Metso halsedisse i farven willow green
  Härkila Metso halsedisse
  249,95 kr.
 7. Härkila Moose Hunter 2.0 halsedisse til jagt
  Härkila Moose Hunter 2.0 halsedisse til jagt
  219,95 kr.
 8. Seeland Halsedisse til jagt 2-pack
  Seeland Halsedisse til jagt 2-pack
  159,95 kr.
 9. Deerhunter Approach Ansigtsmaske
  Deerhunter Approach Ansigtsmaske
  99,95 kr.
Side
pr. side

Herre halstørklæde

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagt halstørklæder til herrer. Et halstørklæde kan både være virkelig behageligt på en kølig jagt, men det kan også være med til at sætte et personligt præg på din tøjstil. Derfor forhandler vi halstørklæder i flere forskellige designs, farver og materialer. Du vil altid kunne finde et halstørklæde der passer til dine behov og matcher din tøjstil. Vi har jagt halstørklæder fra alle de store brands som Härkila, Barbour, Portia og Laksen.  

 

Halstørklæder i forskellige designs

 

Vi har hos Hubertushuset et stort udvalg af forskellige halstørklæder. Halstørklæder findes nemlig i mange forskellige designs. Du finder således både halstørklæder med forskelligt mønster, i forskellige farver og forskellige former. Vi har både jagt halstørklæder, men også halstørklæder til hverdag. Farverne kan både være helt lyse og røde, men der er også mange halstørklæder med grønlige og blålige farver. 

 

Uld halstørklæder

 

Mange af de halstørklæder som vi forhandler i Hubertushuset er produceret i uld. Uld er et virkelig godt materiale, da det har en masse egenskaber. Noget af det som uld er god til, er bl.a. at øge den generelle varme. Det er der rigtig mange jægere der sætter pris på, da det bliver langt mere behageligt at gå på jagt, netop fordi du undgår at fryse på den øverste del af kroppen og halsen. Hvis du overvejende går efter et halstørklæde der både er slidstærkt og varmt, bør du altid gå efter et halstørklæde i uld. 

 

Du skal være opmærksom på, at nogle uld halstørklæder godt kan klø om halsen. Hvis du derfor er sart om halsen, bør du gå efter et andet materiale. Det kunne fx være cashmink, som både er et blødt produkt og ligeledes miljøvenlig. Cashmink er nemlig genanvendt polyester. 

 

Hvis du synes, at dit uld halstørklæde klør, kan du faktisk behandle dette. Det kræver at du håndvasker dit uld halstørklæde. Når du vasket det, skal du tilsætte en eller to teskefulde destilleret hvid eddike. Det skulle meget gerne hjælpe på, at dit uld halstørklæde ikke længere klør. 

 

Vælg den rigtige farve til dit halstørklæde

 

Uanset om du skal bruge dit halstørklæde til jagt eller til hverdag, så er det naturligvis vigtigt, at du tænker over hvilken farve det skal være. Hos Hubertushuset har vi både halstørklæder med dybe, lyse, eller neutrale farver. De forskellige farver er hver især gode til forskellige hudfarver, men det kan også afhænge meget af resten af din tøjstil. Af dybe farver har vi bl.a. orange-røde og meget mørkegrønne farver. De lidt mere lyse farver er blå og grå. Neutrale farver kan både være sort, grå og beige. Hvis du ønsker at bruge dit jagt halstørklæde til både jagt og fritid, kan du med fordel vælge et halstørklæde i en neutral farve.

 

Hvilken længde skal dit herre halstørklæde have?

 

Det kan være meget forskelligt, hvor lange halstørklæder er. De korte halstørklæder er omkring 140cm, hvor de mellemlange er ca. 175cm. Hvis du ønsker et langt halstørklæde, skal du op omkring 210cm. Når du skal finde dit næste halstørklæde, er det vigtigt, at du tænker over, at det ikke bliver for langt. Et langt halstørklæde vil nemlig hurtigt fylde meget og kan i værste tilfælde også hænge fast i træer og buske. Derfor kan det være en god ide, at vælge et mellemlangt halstørklæde. Langt de fleste halstørklæder som vi forhandler i Hubertushuset, har en længde på omkring 180-190cm. Dette er en længde som rigtig mange foretrækker, da det er langt nok til at binde rundt om halsen. 

 

Brug en halsedisse som et halstørklæde

 

Nogle jægere er ikke tilhængere af et decideret halstørklæde, når de er afsted på jagt. Derfor har vi også flere halsedisser der kan bruges som et halstørklæde. Disse halsedisser er ofte tyndere, fylder mindre, og så er de formet som et rør. Det betyder de er nemme at tage på og samtidig kan de isolere mod kulden. En halsedisse er dog ofte koldere end et decideret halstørklæde. Derudover kan en halsedisse faktisk også bruges som en slags beanie. 

 

Hvordan skal jeg vaske mit halstørklæde?

 

Det er naturligvis meget forskelligt fra halstørklæde til halstørklæde, hvordan du skal vaske det. Nogle halstørklæder kan godt tåle vaskemaskine, og andre skal helst håndvaskes. Hvis du har et halstørklæde der skal håndvaskes, giver vi her en guide til, hvordan du skal håndvaske dit halstørklæde step-by-step. 

 

 1. Tag en spand med koldt vand og dryp et par dråber baby shampoo i.
 2. Læg dit halstørklæde i spanden.
 3. Lad meget gerne halstørklædet ligge i blød i 10 minutter.
 4. Hæld dit sæbevand ud igen.
 5. Fyld spanden med koldt vand.
 6. Skyl dit halstørklæde igennem, indtil vandet er klart.
 7. Pres resten af vandet ud af halstørklædet forsigtigt.
 8. Læg nu halstørklædet til tørre, evt. på et rent håndklæde.

 

Hvor ofte skal du vaske dit halstørklæde er sikkert et af dine næste spørgsmål. Det er der naturligvis ikke noget konkret svar på. Vi anbefaler altid at vaske halstørklædet efter behov. Hvis det enten er blevet beskidt eller det er begyndt at lugte. Du skal dog ikke vaske det for ofte. Når tiden for halstørklæder er slut, er det en god ide at vaske halstørklædet, inden du pakker det væk.

 

Køb dit næste halstørklæde hos Hubertushuset

 

Hvis du er på udkig efter et nyt halstørklæde, er du mere end velkommen til at besøge Hubertushuset i Ringsted eller vores hjemmeside. I vores fysiske butik vil du altid blive budt velkommen af vores dygtige medarbejdere. De har alle mange års erfaring indenfor netop dette område og er alle ivrige jægere. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du kan finde det perfekte halstørklæde. 

 

Vi ses i Hubertushuset eller på vores hjemmeside.

 

På gensyn og Knæk & Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60