Jakker

Varer 1-20 af 55

Faldende orden

Varer 1-20 af 55

Faldende orden
 1. Fjällräven Stina Jakke, Dame
  Fjällräven Stina Jakke, Dame
  1.799,95 kr.
 2. Fjällräven Snow Flake Parka til damer
  Fjällräven Snow Flake Parka, Dame
  Før: 3.799,95 kr. Tilbudspris 1.799,95 kr. SPAR: 2.000,00 kr. (53%)
  Tilbud
 3. Härkila Orton Packable Jakke, Dame
  Härkila Orton Packable Jakke, Dame
  2.199,95 kr.
 4. Swedteam Mosquito sæt
  Mosquito sæt
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (60%)
  Tilbud
 5. Deerhunter Mary Lady jakke
  Mary Lady jakke
  2.599,95 kr.
 6. Seeland North Lady Jakke
  Seeland North Lady Jakke
  Før: 2.199,95 kr. Tilbudspris 1.099,95 kr. SPAR: 1.100,00 kr. (50%)
  Tilbud
 7. Deerhunter Lady Caroline Padded Jakke
  Deerhunter Lady Caroline Padded Jakke
  699,95 kr.
 8. Swedteam Ridge Jakke, Dame
  Swedteam Ridge Jakke, Dame
  Før: 2.299,95 kr. Tilbudspris 1.199,95 kr. SPAR: 1.100,00 kr. (48%)
  Tilbud
 9. Seeland Key-Point Lady Jakke
  Seeland Key-Point Lady Jakke
  Før: 1.499,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (33%)
  Tilbud
 10. Sitka Ws Jetstream Jakke
  Sitka Ws Jetstream Jakke
  Før: 2.999,95 kr. Tilbudspris 1.499,95 kr. SPAR: 1.500,00 kr. (50%)
  Tilbud
 11. Sitka Ws Kelvin Hoody
  Sitka Ws Kelvin Hoody
  Før: 3.299,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 1.300,00 kr. (39%)
  Tilbud
 12. Fjällräven Räven Lite jakke, Dame
  Fjällräven Räven Lite jakke, Dame
  Før: 2.199,95 kr. Tilbudspris 1.499,95 kr. SPAR: 700,00 kr. (32%)
  Tilbud
 13. Barbour Classic Beadnell Wax Jakke
  Barbour Classic Beadnell Wax Jakke
  2.399,95 kr.
 14. Barbour Flyweight Cavalry Quilted jakke, Dame
  Barbour Flyweight Cavalry Quilted jakke, Dame
  1.399,95 kr.
 15. Deerhunter Lady Raven jakke
  Deerhunter Lady Raven jakke
  2.399,95 kr.
 16. Deerhunter Lady Raven vinterjakke
  Deerhunter Lady Raven vinterjakke
  2.499,95 kr.
 17. Fjällräven Abisko Midsummer jakke, Dame
  Fjällräven Abisko Midsummer jakke, Dame
  1.899,95 kr.
 18. Härkila Retrieve Lady Jakke
  Härkila Retrieve Lady Jakke
  3.599,95 kr.
 19. Härkila Stornoway Shooting Lady Jakke
  Härkila Stornoway Shooting Lady Jakke
  3.499,95 kr.
Side
pr. side

Jagtjakker til damer
 

Når du skal afsted på jagt, er det altid vigtigt med det rette jagttøj, da vejret og terrænet kan være utrolig udfordrende. En god jagtjakke er et perfekt sted at starte, da jagtjakken har direkte kontakt med vejret i forhold til tøjet indenunder. Derfor er det en rigtig god idé at vælge en jagtjakke, der passer til den jagt, som du udfører, og som har de egenskaber, du søger. Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af jagtjakker. Vi har jagtjakker i alle former og som passer til alle jagttyper. Du finder således både jagtjakker til damer til vinter og sommer; og også i en flot camouflage, så du kan gemme dig i naturen. Derudover har vi også flere rigtig fine og eksklusive jagtjakker i tweed. 

 

Du finder bl.a. softshellsjakker, fleecejakker, vinterjakker, og en tynd sommerjakke. Du finder jagtjakker fra de allerstørste brands som Deerhunter, Härkila, Seeland og Barbour.

 

Hvilken jagtjakke skal jeg vælge?
 

Det kan være meget svært at svare på, da det afhænger meget af, hvad du skal bruge den til. Nogle går kun på jagt om sommeren, hvor vejret ikke stiller store krav til jagtjakken. Endvidere går nogen udelukkende på jagt om vinteren, hvor vejret kan være koldt, stormende og temmelig vådt. Dette stiller naturligvis nogle strenge krav til jagtjakken. Det er ekstremt vigtigt med en jagtjakke, der har god åndbarhed og som har god bevægelsesfrihed 

 

Hvis du overvejende går på jagt om efteråret og vinteren, kan det være en glimrende idé, hvis du går efter en jagtjakke til efterår. En jagtjakke til efterår, har den fordel, at den ikke er så tyk, men du finder således mange jagtjakker med de mest brugbare og funktionelle egenskaber som fx en vind- og vandtæt membran. Hvis du har en jagtjakke til efterår, har du en jagtjakke, som du kan bruge en større del af året, da du vil kunne supplere med en strik om vinteren, og dermed kan du opnå en god balance mellem varme og gode egenskaber. 

 

Sommeren er typisk ikke så krævende for en jagtjakke. Det væsentligste for en jagtjakke til sommer, er at den skal være slidstærk, så du stadig kan gå gennem tæt krat, og derudover kan det være en ide, at vælge en jagtjakke der er vandafvisende, så du ikke skal være nervøs for det lidt fugtige vejr og våde terræn. Her kan du med fordel vælge en fleecejakke eller en softshelljakke, da de har gode egenskaber, og samtidig med det, er de lette og luftige, så den ikke bliver for varm at have på.

 

Jagtjakke dame med camouflage
 

Flere og flere begynder at vælge en jagtjakke med camouflage. Det kan være en god ide, hvis du går meget på jagt fra skjul, hvor du skal falde i et med naturen. Hvis du vælger en jagtjakke med camouflage, undgår du samtidig at skulle have flere forskellige jagtjakker, hvor du har en almindelig jagtjakke, som du så kan supplere med en tynd jagtjakke med camouflage, når du skal afsted på jagt fra skjul. 

 

Hos os finder du mange forskellige slags jagtjakker med camouflage. Vi har bl.a. jagtjakker med camouflage, der passer perfekt til efteråret, hvor der godt kan være mørkt i skoven. Derudover har vi de perfekte jagtjakker med camouflage til sommerens bukkejagt, hvor camouflagen er lys og passer godt ind i naturens farver. 

Sommetider har vi også jagtjakker der har en hvid camouflage, der er perfekt til vinteren, når der er kommet sne. Dermed falder du i et med sneen. Dette er dog ikke en camouflage, som vi altid har på lager, men du kan kontakte os på telefon, e-mail eller tage et smut ned i Sjællands største fritids- og jagtbutik, og snakke med vores personale om muligheden for at bestille en jagtjakke med hvid camouflage hjem til dig. 

 

Jagtjakker til de eksklusive jagter
 

Hos Hubertushuset finder du også et udvalg af jagtjakker i luksuriøse designs, som passer perfekt til de mere eksklusive jagter. Vi har både jagtjakker og blazer til jagt, som kommer i tweed. Tweed er et groft, men samtidig blødt stof, som er vejrbestandig og slidstærk, og tweed bliver lavet til at kunne modstå det barske vejr. Jagtjakker eller generelt bare jagttøj i tweed, bliver ofte brugt på jagt i Skandinavien, Irland og Storbritannien. Tweed blev tidligere anset som et meget fint stof, som kun de rige gik med, og de blev producerede i såkaldte familiemønstre. I dag er tweed helt almindeligt og ses ofte på jagter. Nogle kan dog godt lide, at have en tweed jagtjakke i deres jagtgarderobe, som de benytter, hvis de skal afsted på en lidt finere jagt, da tweed stadig for nogle personer, hører til de finere jagter. Men hos Hubertushuset i Ringsted, finder du eksklusive tweed jagtjakker til en skarp pris. 

 

Køb din næste jagtjakke i Hubertushuset
 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagtjakker til damer, og du er altid velkommen, til at tage et kig på vores sortiment, enten online eller i vores fysiske butik. Hubertushuset finder du i Ringsted, hvor du vil blive budt velkommen til Sjællands største fritids- og jagtbutik af vores dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen, våbenafdelingen eller på værkstedet. Vores medarbejdere har alle jagttegn, og har udøvet jagt i flere år, så de har de bedst mulige kompetencer til at hjælpe dig med dit næste køb. 

 

Derudover forhandler vi naturligvis også alt det plejemiddel, som du har behov for til din nye jagtjakke. Det er altid en god ide, at pleje din jagtjakke, da du vil kunne forlænge levetiden, og derudover vil du kunne vedligeholde jagtjakken og de gode egenskaber. 

 

Så kom frisk forbi til en god kop kaffe og bliv klogere på dit næste køb. Du finder alle åbningstiderne på vores webshop, samt de gode arrangementer, som vi holder mange gange i løbet af året. 

 

Vi glæder os rigtig meget til, at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til din næste jagtjakke.

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60