Jagt Regntøj til damer

8 varer

Faldende orden

8 varer

Faldende orden
 1. Seeland Rainy sæt
  Seeland Rainy sæt
  899,95 kr.
 2. Härkila Orton Packable Jakke, Dame
  Härkila Orton Packable Jakke, Dame
  2.199,95 kr.
 3. Deerhunter Regnponcho Hurricane
  Deerhunter Hurricane Regnponcho
  799,95 kr.
 4. Chevalier regn poncho
  Chevalier Stratus Regn Poncho
  779,95 kr.
 5. Sitka Dew Point regnbukser til jagt
  Sitka Dew Point Regnbukser
  3.499,95 kr.
 6. Seeland Taxus Rain Poncho
  Seeland Taxus Rain Poncho
  599,95 kr.
pr. side

Jagt regntøj til damer 
 

Hos Hubertushuset kan du finde meget forskelligt jagttøj til damer, bl.a. utrolig lækkert regntøj. Du kan finde sæt med jakke og bukser eller hvad med en poncho eller et regnslag? Det er jo heller ikke ligegyldigt, hvad du skal bruge regntøjet til, da der findes flere kvaliteter og ikke mindst, hvad det specifikke regntøj er designet til og lavet af. 

 

Du kan finde regntøj til damer i alle de kendte mærker som Barbour, Chevalier, Deerhunter, ELKA, Härkila, Seeland og Sitka. 

 

Regntøj til jagt 
 

Der er nogle helt afgørende krav til regntøj, når det skal bruges til jagt. Det skal være let, det skal have de rigtige farver, det skal være lydløst, og det skal have en god pasform, så du har bevægelsesfrihed til at udføre din jagt. Det er også vigtigt, at der er ventilation, så du ikke sveder under regntøjet og bliver våd og kold. I det danske klima vil du ikke kunne undgå at komme ud for, at det regner ude på jagten, og så er det rart at have noget regntøj med i rygsækken, så du kan holde dig tør. 

 

Åndbart regntøj, der holder regnen ude 
 

Regntøj er lavet af flere lag membraner, som kan være af polyurethan (PU) og polyester. I membranen er der små porer, der tillader din krop at ånde, så der ikke skabes kondens på indersiden af regntøjet. Men regnen holdes ude og holder dig og dit tøj tørt, selvom regnen siler ned. Regntøj kan også have en påsprøjtet eller indvævet hinde, som gør tøjet regntæt, men det holder ikke lige så godt som membraner, der er meget slidstærke. 

 

Polyester og dens egenskaber 
 

Det er helt oplagt at bruge polyester til regntøj, da det er åndbart og er svedabsorberende, hvilket er et krav til regntøj til udendørs aktiviteter så som jagt. Dog er det ikke 100% regntæt men vil være at foretrække ved høj fysisk aktivitet. 

 

Polyurethan (PU) holder dig helt tør 
 

PU bruges i rigtig meget regntøj, da det er 100% regntæt. Men det betyder så, du ikke får åndbarheden som ved polyester. Derfor er det vigtigt, at regntøj af PU har flere ventilationsåbninger, så din krop kan ånde ved høj fysisk aktivitet. 

 

Se efter vandsøjletrykket 
 

Når du skal vælge dit regntøj, skal du se efter, hvor højt et vandsøjletryk regntøjet kan tåle. Vandsøjletrykket fortæller effektiviteten af regntætheden, og her kan du afgøre, hvor højt et vandsøjletryk, du har brug for. Ved et højt aktivitetsniveau har du brug for regntøj, der er åndbart. Skal du på jagt i et område, hvor det er vådt og koldt, så er regntætheden afgørende, og dermed skal regntøjet have et højt vandsøjletryk. Og når regntøjet har et højt vandsøjletryk, så skal du se efter, om regntøjet har ventilationsåbninger f.eks. under armene og i siderne på bukserne. 

 

Skema over vandsøjletryk 
 

Herunder kan du se et skema over vandsøjletryk, og hvor meget vand regntøjet så kan holde ude. Så kan du finde det bedste regntøj til jagt og fritid. 

 

0 – 1.500 mm: Vandafvisende, men ikke 100% vandtæt. Bruges ved meget højt aktivitetsniveau 

 

1.500 - 3.000 mm: Vandafvisende i let regn 

 

3.000 - 6.000 mm: Vandtæt i heldagsregn 

 

6.000 - 12.000 mm: Vandtæt i kraftig eller vedvarende tung regn 

 

12.000 ->: 100% vandtæt. Bruges i meget regnfuldt og koldt klima. 

 

Jagt regntøj i flere farver 
 

Når du er på jagt, kan det ikke nytte, at du bruger regntøj, der er i kraftige farver så som gul og orange. I Hubertushuset har vi selvfølgelig regntøj i de helt rigtige farver til jagt. Der er de klassiske grønne og brune farver, og så kan du få regntøj i flotte camouflagemønstre i sæt med jakke og bukser. De er designet til jægere, så når du bruger regntøjet som overtræk til dit jagttøj, er der åbninger, så du har adgang til lommer m.v., og regnbukserne kan du lyne i siden af benene, så du hurtigt kan få dem af og på. 

 

Tag regntøjet med på farten 
 

Når du skal på jagt eller lave terrænpleje ude på dit revir, er det rart at kunne pakke regntøjet med i rygsækken, hvis der nu skulle komme en byge. I dag kan du få regntøj, der er utrolig let, og som nemt kan foldes sammen til at fylde meget lidt. Om sommeren kan det være for varmt med en jakke, der er vandtæt, og så er det rart at kunne gå i en T-shirt eller en fleece og så et sæt regntøj. Så får du det ikke for varmt og kan fortsat arbejde, mens det regner. 

 

Regntøj til ventetiden i tårnet 
 

Vi har prøvet det alle sammen – at sidde deroppe i tårnet på bukkejagten i silende regnvejr, selvom vejrudsigten sagde tørvejr. Og har tårnet ikke tag på, er du ekstra udsat. Er man jæger, bør man som udgangspunkt altid have et regnsæt med i rygsækken. Og skal du sidde stille i tårnet, kan du sagtens vælge et regnsæt, der er 100% regntæt. Her kan du åbne for ventilationen under armene, så der ikke dannes kondens på indersiden af jakken. Hætten på jakken sørger for at holde dit hoved tørt, så du kan koncentrere dig om selve jagten. 

 

Køb dit regntøj til jagt og fritid i Hubertushuset 
 

I Hubertushuset har vi nogle meget dygtige medarbejdere, som alle går på jagt. Derfor kan de guide dig til det helt perfekte regntøj til netop din aktivitet i det danske klima.  Du finder altid en passe gode tilbud under vores outlet. Så tjek vores outlet ud løbende.

 

Kom forbi vores butik i Ringsted og se udvalget af regntøj eller bestil det her på vores webshop. 

 

Knæk & bræk! 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60