Knickers - Breeks til Damer

5 varer

Faldende orden

5 varer

Faldende orden
 1. Laksen Broadlands Lady Breeks
  Laksen Broadlands Lady Breeks
  Før: 1.200,00 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 600,05 kr. (50%)
  Tilbud
 2. Laksen Gloster CTX Breeks Knickers Dame Brun
  Laksen Gloster CTX Breeks Knickers Dame Brun
  1.699,95 kr.
pr. side

Jagt knickers damer
 

Vi har hos Hubertushuset et udvalg af jagt knickers damer. Vi forhandler jagt knickers damer fra nogle af de allerstørste brands som fx Laksen og Härkila. Jagt knickers er utrolig populære blandt jægere, og det er der intet mærkeligt i, for jagt knickers er utrolig behagelige, da de både er lette og meget åndbare. 

 

Jagt knickers damer bruges typisk sammen med kraftige uldstrømper, og derefter benytter mange knæhøje gummistøvler. Dermed undgår du også, at have fx jagtbukser nede i dine gummistøvler, som nogle synes kan være ganske ubehageligt. 

 

Jagt knickers damer til jagt
 

Mange af de jagt knickers, som vi forhandler i Hubertushuset, er naturligvis beregnet til jagt, da flere af dem, er fremstillet i tweed, der er et slidstærkt stof, der er produceret til at kunne modstå det barske vejr. Vi har ligeledes jagt knickers damer med membran. Vi har blandt andet jagt knickers med vind- og vandtæt membran, som gør dem utrolig brugbare på jagt, selv i det lidt kolde danske vintervejr, da du vil kunne blive holdt varm og tør. Hvis det er meget koldt, så anbefaler vi, at du supplerer med et godt og varmt sæt uldundertøj. 

 

Jagt knickers damer til fest
 

Derudover har vi også jagt knickers der er perfekte til både den mindre krævende jagt i varmere vejr eller til den hyggelige fest. Disse jagt knickers, er produceret i et andet materiale og uden membran, der gør dem lette og behagelige, men de er ikke lige så slidstærke. Det betyder også, at de er perfekte til fritiden. Vi har blandt andet moderne jagt knickers i fløjl, der både er gode på jagten, hvis vejret tillader dette, men de er også rigtig gode og pæne til jagtfesten. 

 

Vælg de rigtige jagt knickers damer fra start
 

Det er en god ide, at undersøge markedet for jagt knickers, og måske endda komme ud i Hubertushuset i Ringsted, hvor du kan få en snak med vores dygtige medarbejdere, så du kan finde de helt rigtige jagt knickers til damer. Det er vigtigt at købe nogle jagt knickers, som matcher dine behov og derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, som du gerne vil have afklaret. Dette mener vi, er god kundeservice, og du bliver som kunde glad, hvis du har fået hjælp til at finde de helt rigtige jagt knickers der passer til dine behov og den jagtform, som du udøver.

 

Køb dine jagt knickers hos Hubertushuset
 

Køb dine jagt knickers hos Hubertushuset i Ringsted, der er Sjællands største fritids- og jagtbutik. Her vil du blive mødt af vores dygtige personale, der altid er klar til at tage imod dig. Vi byder alle vores kunder på en lækker kop kaffe eller kakao og naturligvis en god snak om dit næste køb. 

 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om jagt knickers damer, så vi er sikre på, at kunne klæde dig bedst muligt på til dit kommende jagteventyr. Uanset formål, står vi klar med gode råd og vejledning til dig.

 

Vi forhandler naturligvis også alt det plejemiddel og tilbehør du har brug for til dine jagt knickers.

 

Vi glæder os meget til, at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til dine nye jagt knickers.

 

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60