Jagt Heldragt damer

3 varer

Faldende orden

3 varer

Faldende orden
 1. Nordhunt Razor Kedeldragt, Grøn
  Nordhunt Razor Kedeldragt, Grøn
  1.599,00 kr.
 2. Nordhunt Razor Kedeldragt, Camo
  Nordhunt Razor Kedeldragt, Camo
  1.599,00 kr.
 3. Lyngsøe Rainwear jumpsuit til damer
  Lyngsøe Rainwear heldragt til damer
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (17%)
  Tilbud
pr. side

Jagt heldragt damer
 

Det er altid vigtigt at kunne holde varmen på de kolde vinterdage, og derfor skal jagttøjet til damer være ordentligt. Og netop af den grund har vi hos Hubertushuset et udvalg af jagt heldragter til damer, både med camouflage og termo. Jagt heldragt til damer er en utrolig varm heldragt til jagt, der er perfekt når du skal på stillesiddende jagt, fx anstandsjagt på de kolde dage efter de store hjorte, eller hvis du fx skal på jagt efter vildsvin i de nordiske lande sent om aftenen eller tidlig om morgen. 

 

Jagt heldragt med camouflage og termo
 

Vi forhandler jagt heldragter i mange forskellige designs. Blandt andet har vi en jagt heldragt med camouflage, så du kan falde i et med naturen omkring dig, og dermed camouflere dig for vildtet. Vores jagt heldragt med camouflage har en utrolig naturlig og flot camouflage. Vi har også en jagt heldragt i en flot blå farve, som du med fordel kan bruge uden for jagten, fx hvis du skal en tur i skoven en kølig søndag eftermiddag. 

 

Langt de fleste af vores jagt heldragter er med termo, så de er dejlig varme at have på. Flere af dem har ligeledes en vind- og vandtæt membran, som gør at du næsten med garanti kan holde varmen. En vind- og vandtæt membran sørger ligeledes for at holde vandet uden for jagt heldragten, så du kan klare en hel dag i regnvejr, og stadig være tør efterfølgende. Du kan evt. supplere med et godt og varmt lag undertøj, og evt. med varme, hvis du har en tendens til at fryse meget.

 

En jagt heldragt er dermed rigtig god til dig der fryser meget, da det er en lang heldragt, og du derfor kan sørger for god varme rundt i hele jagt heldragten. Derudover undgår du en masse åbninger, som du fx har med almindelig jagtjakker og jagtbukser. Det øger også varmen betydeligt og mindsker vind der trænger igennem.

 

Jagt heldragt til damer i høj kvalitet
 

Det er vigtigt for alle os i Hubertushuset, at du får en jagt heldragt i høj kvalitet og samtidig til en skarp pris. Derfor forhandler vi udelukkende jagt heldragter i den bedste kvalitet, fordi vi ved hvor vigtigt det er, at vores kunder får jagttøj i god kvalitet, der kan holde de næste mange år. Det giver nemlig glade og tilfredse kunder. Det er også en af den grund til, at vi bl.a. har en jagt heldragt til damer fra Nordhunt og Seeland

 

Langt størstedelen af jagt heldragterne har lidt længere ben, men dette er der en god grund til. Når du går på jagt, skal du naturligvis ud til din plads, og det kræver oftest en mindre gåtur. Derfor har de fleste af jagt heldragterne et bælte, så du dermed kan løfte lidt op i benene og derefter spænde bæltet. Det betyder du har perfekt benlængde når du går, og lige så snart du skal sætte dig til rette i tårnet, så kan du løsne bæltet, og benene falder dermed en smule ned, så benene dækker godt rundt om anklerne, så du kan holde varmen. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fysiske butik, hvis du har spørgsmål omkring en bestemt jagt heldragt til damer, eller blot er interesseret i at prøve jagt heldragten inden du tager den endelige beslutning. Du finder også vores udvalg af jagt heldragt dame på vores hjemmeside.

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60