Halstørklæde til Damer

Varer 1-20 af 37

Faldende orden

Varer 1-20 af 37

Faldende orden
 1. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  279,95 kr.
 2. Barbour Tartan halstørklæde Dress
  Barbour Tartan Halstørklæde
  400,00 kr.
 3. Deerhunter Rusky Silent Halsedisse
  Deerhunter Rusky Silent Halsedisse
  299,95 kr.
 4. Deerhunter Silent Halsedisse
  Deerhunter Silent Halsedisse
  199,95 kr.
 5. Härkila Metso halsedisse i farven willow green
  Härkila Metso halsedisse
  249,95 kr.
 6. Härkila Moose Hunter 2.0 halsedisse til jagt
  Härkila Moose Hunter 2.0 halsedisse til jagt
  219,95 kr.
 7. Laksen Tørklæde Blod Orange
  Laksen Tørklæde Blod Orange
  149,95 kr.
Side
pr. side

Halstørklæde jagt til damer
 

Hos Hubertushuset går vi op i jagt og jagttøj til damer. Derfor har vi et stort udvalg af halstørklæder til jagt fra nogle af de førende brands som Portia, Barbour, Härkila og Laksen. Et halstørklæde til jagt er genialt, da det både kan være varmende og samtidig kan du bruge det til at sætte et personligt præg på din stil. Vi har grundlæggende set to forskellige halstørklæder til jagt, hvor det ene er et klassisk halstørklæde, som du kender fra hverdagen. Det andet slags halstørklæde er en halsedisse, som du skal tage over hovedet. En halsedisse er sådan set, et slags rør i lidt tykkere materiale, så det er isolerende. 

 

Halstørklæde jagt til forskellige formål
 

Vores halsedisser til damer, er geniale til jagt, da de sidder tæt om halsen, uden at stramme, og derfor isolerer godt. Derudover fås de i flere forskellige farver, fx både sort og grøn, så du selv kan vurdere, hvilken farve der passer bedst til dig. En grøn halsedisse er perfekt til dig, der udøver jagt fra skjul, hvor du skal camouflere dig i naturen. Udover at halstørklæder til jagt, kan være dejlig varme rundt om halsen, så kan en halsedisse også bruges som en beanie og meget andet, hvilket gør den utrolig brugbar og alsidig.

 

Når du skal ud og finde dit nye halstørklæde til jagt, er det vigtigt at finde den helt rigtige farve. Vores klassiske halstørklæder kommer i mange forskellige farver og design. Rigtig mange af vores halstørklæder har bl.a. frynser, som giver et unikt design. Derudover finder du mange halstørklæder til jagt i nogle orange og røde nuancer, hvilket kan være perfekt til dig, der går meget på fællesjagt. Det er nemlig altid en god ide, at bære en rød beklædningsgenstand, så det øger både sikkerheden og trygheden på jagten, da skytterne vil kunne se, hvor de andre skytter og hjælpere befinder sig henne. Et halstørklæde til jagt går også hele vejen rundt om halsen, så man kan se det fra alle vinkler.

 

Hubertushuset glæder sig til at hjælpe dig, med at finde dit næste halstørklæde jagt til damer. 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60