Dame jagthue / jagthat / jagtkasket

Varer 1-20 af 80

Faldende orden

Varer 1-20 af 80

Faldende orden
 1. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  279,95 kr.
 2. Härkila Stornoway active cap
  Härkila Stornoway Active cap
  449,95 kr.
 3. Seeland Hawker Scent Control Facecover
  Seeland Hawker Scent Control Facecover
  199,95 kr.
 4. Härkila Modi Cap
  Härkila Modi Cap
  329,95 kr.
 5. Deerhunter Muflon Hat m. Safety
  Deerhunter Muflon Hat m. Safety
  449,95 kr.
 6. Fjällräven Classic Knit Hat
  Fjällräven Classic Knit Hat
  379,95 kr.
 7. Laksen Matterhorn Balmoral Cap
  Laksen Matterhorn Balmoral Sixpence
  799,95 kr.
 8. Seeland Helt Cap
  Seeland Helt Cap
  449,95 kr.
 9. Härkila Metso Active Cap
  Härkila Metso Active Cap
  549,95 kr.
 10. MJM Cool Taslan
  MJM Cool Taslan
  299,95 kr.
 11. Härkila Pro Hunter Cap
  Härkila Pro Hunter Cap
  549,95 kr.
 12. Härkila Metso Winter Cap
  Härkila Metso Winter Cap
  659,95 kr.
 13. Deerhunter Rusky Silent Halsedisse
  Deerhunter Rusky Silent Halsedisse
  299,95 kr.
 14. Deerhunter Logo Hue
  Deerhunter Logo Hue
  129,95 kr.
 15. Fjällräven Travellers MT hat
  Fjällräven Travellers MT hat
  449,95 kr.
 16. Hot shot 3/4 Camouflage Ansigtsmaske
  Hot shot 3/4 Camouflage Ansigtsmaske
  99,95 kr.
 17. Hot Shot Fuld Camouflage Ansigtsmaske
  Hot Shot Fuld Camouflage Ansigtsmaske
  99,95 kr.
 18. Hot Shot Hue m/ Lys
  Hot Shot Hue m/ Lys
  199,95 kr.
 19. Deerhunter Flex Kasket
  Deerhunter Flex Kasket
  199,95 kr.
Side
pr. side

Dame jagthue / jagthat / jagtkasket
 

Hos Hubertushuset forhandler vi både jagthuer, jagthatte og jagtkasketer til damer, som alle kan bruges på jagt, naturligvis, men også i fritiden. Det er virkelig vigtigt at finde det perfekte jagttøj til damer og selvfølgelig en jagthue, jagthat eller jagtkasket der passer til dine behov, og har et design, som passer til dig og din stil. Derfor har vi et bredt udvalg af netop jagthuer, jagthatte og jagtkasketter i rigtig god kvalitet og i mange forskellige prisklasser. Du finder produkter fra de største brands som Härkila, Seeland og Deerhunter i vores store sortiment.

 

Jagtkasket til damer
 

Den mest populære hovedbeklædning til jagt er en jagtkasket. En jagtkasket er rigtig god, da du både får varme til hovedet, og ligeledes en skygge, der kan holde solen væk fra øjnene, eller undgå at du får vand i hovedet, hvis det regner. En af de store ulemper ved jagtkasketter er, at den ikke er speciel varm, når det er rigtig koldt udenfor. Langt de fleste af de jagtkasketer vi har i sortimenter, de varmer nemlig ikke om ørene. Dog har vi flere jagtkasketter der har indbygget ørevarmer, der samtidig kan foldes op. 

 

De jagtkasketter til damer, som vi har i Hubertushuset, findes i mange forskellige former, farver og med flere forskellige funktioner. Derfor anbefaler vi dig, at du finder ud af, hvad du primært skal bruge kasketten til, da du dermed sikrer dig, at du får købt den korrekte kasket fra starten. 

 

Vi har rigtig mange forskellige jagtkasketter til damer med flere gode teknologier og egenskaber. Noget af det, som vi oplever rigtig mange jægere er glade for, er en jagtkasket med en vandtæt membran. Det er utrolig dejligt med en vandtæt membran, da du dermed har tørt hår igennem jagten, der også øger den generelle varme. Du finder bl.a. flere jagtkasketter med Gore-Tex membran.

 

Derudover har vi også orange jagtkasketter til damer. Alle hos Hubertushuset har mange års erfaring med jagt, og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, altid at bære en synlig beklædningsgenstand under fællesjagter. Det er dermed en oplagt mulighed, at have en jagtkasket i orange. Jagtkasketten er nemt synlig i terrænet. En stor del af de jagtkasketter vi forhandler, har en vendbar top, så den er grøn på den ene side, og orange på den anden side. Det gør også, at jagtkasketten er meget anvendelig, da den stadig kan bruges til jagt fra skjul, hvor du helst skal være camoufleret, men ligeledes kan bruges til fællesjagter, hvor du helst skal være synlig, for at øge sikkerheden og trygheden på jagten. 

 

Dame sixpence eller jagtkasket i tweed
 

I vores sortiment hos Hubertushuset, finder du også et stort udvalg af sixpence og jagtkasketter i tweed design. Det er et par virkelig fine jagtkasketter og sixpence til damer, der kommer i utrolig god kvalitet. Hvis du går på mange fællesjagter, og måske endda på nogle af de mere fine jagter i Danmark eller endnu federe, i udlandet, så bør du overveje en sixpence eller en jagtkasket i tweed. I flere lande er der nemlig en lang tradition for, at klæde sig meget fint, når der afholdes jagter. Det betyder, at rigtig mange jægere, både i Danmark og i udlandet, har jagttøj i tweed, slips og enten en sixpence eller en jagtkasket i tweed, der matcher resten af tøjet.

 

Udover at både en sixpence og en jagtkasket i tweed ser utrolig pæne ud, så er de også virkelig behagelige og funktionelle at have på. Alle sixpence og jagtkasketter har en god pasform, og kan ligesom andre jagtkasketter, være isolerende mod kulden. Det gør dem meget behagelige og brugbare. Derudover, så finder du også et udvalg af vores sixpence og jagtkasketter i tweed med forskellige egenskaber, som fx vandtæthed, så kasketten kan holde vandet ude, og du dermed undgår, at du får vådt hår. 

 

Dame jagthue til det kolde vintervejr
 

Du kender sikkert det danske vintervejr. Nogle gange er det forholdsvis lunt, men andre gange kan det også være -10 grader og snestorm. Derfor har vi hos Hubertushuset sammensat et sortiment, så du kan finde hovedbeklædning, alt efter vejret. Derfor har vi også en masse lækre, bløde og varme jagthuer i vores sortiment. Det kan nemlig være utroligt lækkert med en dejlig varm hue. Når du er afsted på jagt, kan hænder og hoved være nogle af de steder, hvor du fryser mest, og hvis du ifører dig en hue, kan du holde bedre på varmen. 

 

Vi har både jagthuer i grøn med camouflage og jagthuer i orange, som er geniale på fællesjagter, så sikkerheden kommer i top. Du kan dermed finde huer til ethvert formål hos Hubertushuset. 

 

Hvis du fx er afsted på et hyggeligt andetræk en kold og mørk aften, så har vi også jagthuer til damer med lys. Du vil altså kunne holde varmen, og samtidig med det, finde tilbage til bilen. 

 

Køb din næste jagthue / jagthat / jagtkasket til damer hos Hubertushuset
 

Vi håber, at du er blevet klogere på, om du skal vælge en jagthue, jagthat eller en jagtkasket næste gang. Vi har et stort sortiment, som forhåbentlig kan inspirere dig til din næste jagt, jagthar, eller jagtkasket.

 

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os, skrive en e-mail eller kom forbi Sjællands største fritids- og jagtbutik og få en lækker kop kaffe og en god og brugbar snak med vores dygtige personale. Vi står altid klar til at tage imod dig i butikken og på vores hjemmeside.

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60