Jagttøj til børn

Varer 1-20 af 39

Faldende orden

Varer 1-20 af 39

Faldende orden
 1. Seeland Woodcock Kids jakke
  Seeland Woodcock Kids jakke
  Før: 1.099,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (27%)
  Tilbud
 2. Seeland Colin Kids Skjorte B/U
  Seeland Colin Kids Skjorte B/U
  Før: 299,95 kr. Tilbudspris 149,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (50%)
  Tilbud
 3. Seeland Key-Point Kids Bukser
  Seeland Key-Point Kids Bukser
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (20%)
  Tilbud
 4. Swedteam Ridge Pro Junior Jakke
  Swedteam Ridge Pro Junior Jakke
  699,95 kr.
 5. Swedteam Ridge Pro Junior Bukser
  Swedteam Ridge Pro Junior Bukser
  599,95 kr.
 6. Hunter's Specialties Sikkerhedsvest, Junior
  Hunter's Specialties Sikkerhedsvest, Junior
  Før: 99,95 kr. Tilbudspris 69,95 kr. SPAR: 30,00 kr. (30%)
  Tilbud
 7. Pinewood Moose T-Shirt
  Pinewood Moose T-Shirt Børn
  149,95 kr.
 8. Pinewood Kasket Camo Børn
  Pinewood Kasket Camo Børn
  149,95 kr.
 9. Pinewood Lappland Buks Børn
  Pinewood Lappland Buks Børn
  549,95 kr.
 10. Percussion softshell camo jagtjakke til børn
  Percussion Softshell camo - Jagtjakke til børn
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (20%)
  Tilbud
 11. Ridgeline Monoon Anorak til børn
  Ridgeline Kids Monsoon Anorak
  Før: 1.299,95 kr. Tilbudspris 699,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (46%)
  Tilbud
 12. Pinewood Finnveden Fleece Jakke til Børn
  Pinewood Finnveden Fleece Jakke til Børn
  399,95 kr.
Side
pr. side

Jagttøj til børn
 

Det er altid en fornøjelse at dele sin egen store passion for jagt med de mindste og forhåbentlig få en masse gode stunder og minder sammen. Det kræver naturligvis jagttøj til børn i høj kvalitet, så det kan holde til det slid, som de små jægere udsætter tøjet for. I Hubertushuset forhandler vi derfor jagttøj i den bedste kvalitet og fra kendte mærker som Pinewood og Seeland. Vi har jagttøj til børn i mange forskellige størrelser, så der burde være mulighed for at finde noget jagttøj, der passer til dit barn. Hos Hubertushuset anbefaler vi, at du køber jagttøj med god plads, så dit barn fx vil kunne have en lækker strik indenunder og på den måde få mere varme på de kolde dage.

 

Jagttøj med funktionelle egenskaber
 

I Danmark er vejret meget svingende, alt efter om du er på jagt i september eller januar. Det kan således være 15 grader med solskin i september, hvorimod vi kan have -8 grader i december og januar med sne. I november er det ikke unaturligt, at vi får en hel del nedbør. Disse store forskelle i vejret sætter nogle krav, som du skal være opmærksom på, når du handler jagttøj til dit barn. 

 

Hos Hubertushuset i Ringsted har vi jagttøj til børn, der både kan holde til slitage, og som samtidig kan beskytte dit barn mod vejret. Vi har bl.a. mange jagtjakker til børn og jagtbukser til børn der har en membran, hvilket er ekstremt funktionelt, da den kan holde dit barn både varm og tør. Flere af membranerne er nemlig både vind- og vandtætte samt utrolig åndbare. 

 

Når I skal afsted på fællesjagt, så anbefaler vi i Hubertushuset altid at købe jagttøj til børn, der har en orange beklædningsgenstand på sig, da det øger sikkerheden og trygheden på jagten og mindsker de farlige situationer. Det er også meget betryggende for dig som forælder, når du ved, at dit barn har en synlig beklædningsgenstand på, da risikoen for jagtulykker mindskes eller faktisk helt fjernes. Derfor synes vi, at I bør vælge orange jagttøj til børn; og egentlig også til voksne, når I skal afsted på fællesjagterne. Vi har flere forskellige produkter, bl.a. en jagtjakke der er det, vi kalder orange camouflage. Derudover finder du også kasketter, der er orange; alt sammen så sikkerheden på jagten er i top. 

 

Jagttøj til den aktive fritid
 

Udover, at vi har en masse jagttøj til børn, der er perfekt til efterårets og vinterens mange jagter, så har vi også en del jagttøj, som passer perfekt til den aktive fritid. Naturligvis kan alt vores jagttøj til børn bruges til jagt, men vi har nogle virkelig fede T-shirts, skjorter og fleecejakker, som er det perfekte valg til hverdage, fine arrangementer, og når I skal ud og nyde naturen. 

 

Når I skal ud i naturen, kan det næsten ikke undgås, at I en eller anden dag kommer ud for, at det begynder at regne. Det har vi i hvert fald alle sammen prøvet i Hubertushuset, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er med vandtæt tøj. Det er ofte om sommeren, at mange mennesker er ude i naturen, og derfor giver det måske ikke så meget mening at have sin jagtjakke med, da den er lavet til vinterens kolde jagter. Der skal selvfølgelig være jagttøj til børn, der passer til årstiden, og derfor har vi bl.a. også regntøj til børn i et tyndt materiale, der kan holde vandet ude, og som samtidig ikke er for varm om sommeren. Regntøjet kan ligeledes bruges om vinteren udover fx jagtjakken.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60