Hundedækkener / Wetsuits

Varer 1-20 af 30

Faldende orden

Varer 1-20 af 30

Faldende orden
 1. NordHunt Dog Vest
  NordHunt Dog Vest
  199,95 kr.
 2. Barbour Quilted hundedækken
  Barbour Quilted hundedækken
  399,95 kr.
 3. Alan Paine Tweed Dog Coat
  Alan Paine Tweed Dog Coat
  499,95 kr.
 4. Dogtech Euro Hunde Sikkerhedsvest
  Dogtech Euro Hunde Sikkerhedsvest
  Før: 2.499,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 1.500,00 kr. (60%)
  Tilbud
 5. Barbour 2 i 1 Wax Hundedækken
  Barbour 2 i 1 Wax Hundedækken
  799,95 kr.
 6. Barbour Wax Hundedækken - Olive
  Barbour Wax Hundedækken - Olive
  499,95 kr.
 7. Barbour Tartan Hundedækken
  Barbour Tartan Hundedækken
  399,95 kr.
Side
pr. side

Hundedækkener & wetsuits


Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af dækkener. Vi synes, at det er ekstremt vigtigt at passe på hundene. Med et hundedækken eller wetsuit, kan du sørge for, at hunden holdes varm og tør. Mange har den opfattelse, at det er syndt for hunden at give den et dækken på. Hos Hubertushuset mener vi, at det er langt mere synd, hvis du lader din hund fryse. Derfor finder du et hav af hundedækkener, der kan bruges til forskellige formål. Derudover finder du også størrelser til både de helt små hunde og naturligvis også til de helt store. Du kan tage et kig på vores store sortiment, og finde det hundedækken, der passer perfekt til din jagthund. Du finder hundedækkener fra de store brands som Siccaro, Barbour og Avery.


Er det nødvendigt med et hundedækkent?


De seneste år er der kommet ekstrem meget fokus på hundenes ve og vel. Det er virkelig godt, for der har været alt for lidt fokus på det og det er synd for hunden. Hundene bliver godt brugt på jagt, og derfor skylder vi dem også, at vi passer godt på dem. Det er synd, hvis deres jagtliv slutter tidligt, fordi vi ikke har passet ordentligt på dem. Det er både synd for hunden og ærgerligt for dig som ejer. 


Det er derfor helt klart en god ide og en nødvendighed med et hundedækkent, specielt hvis du vil passe på din hund og forebygge skader. På den måde har din hund det godt, samtidig med, at du kan have en aktiv jagthund i længere tid.


Hvornår skal jeg bruge et hundedækkent?


Det er meget individuelt hvornår det er nødvendigt at bruge et hundedækkent. Det kommer nemlig meget an på vejret, samtidig med, at det handler meget om, hvilken hund du har. 

Rigtig mange bruger et hundedækkent før, under og efter jagt. Det kan dog være meget forskelligt, hvilke hundedækkener du skal bruge i løbet af dagen. 


Før jagten er der rigtig mange jægere der mødes til morgenmad, hvor hunden venter med spænding i bilen. Her kan det dog godt være koldt, da temperaturen i bilen ikke opretholdes, når den slukkes. Derfor kan det være en rigtig god ide med et recovery dækken. Dækkenet sørger for at holde hundens led og muskler varme, da sådan et fleecedækken øger blodcirkulationen. Dækkenet er specielt godt til ældre hunde, men også hunde uden underuld, og de hunde, som er super meget aktive på jagten. Med dette dækken er hunden dejlig varm fra starten af, og kan dermed mindske sandsynligheden for skader.


Under jagten er der flere jægere der lader deres hunde få et dækken på i frokostpausen og i pausen mellem såterne. Når hundene er meget aktive og dermed nemt får varmen under jagten, er det vigtigt, at de holdes varme, når der er pause. For hvis hunden står og fryser og derefter skal give den fuld gas, er der stor sandsynlighed for at hunden får skader. Det svarer lidt til, at du i shorts og t-shirt løber intervaller i 5 graders varme. Når du har løbet et interval og har det ekstrem hårdt, står du stille i 10 min og bliver kølet helt ned for derefter at løbe endnu et interval med maksimal hastighed. Det lyder forhåbentligvis ikke optimalt, og det er det heller ikke for hundene. Derfor er et dækken det optimale valg. Nu er spørgsmålet blot, hvilket dækken du skal vælge. Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af hundedækkener der er vandafvisende, og som samtidig kan tørre og beskytte hunden mod kulden. Det er nemt lige at have med i harelommen, så du kan bruge det undervejs og beskytte din bedste ven.


Efter jagten er der ligeledes mange der mødes til frokost. Det betyder også, at et tørredækken kan være rigtig godt. Det er udviklet til at tørre hunden ekstrem hurtig og absorbere fugten. Derudover sikrer den også, at hundens varme bliver opretholdt. Med nogle tørredækkener kan hunden være næsten helt tør på kun 15 min. Rigtig mange jægere er begyndt at bruge tørredækkenet, når hunden skal ind i hundeburet bag bilen efter jagten. Så kan hunden få hvilet, bliver tør og restituere efter en lang jagtdag.


Det andet slags dækken du finder hos Hubertushuset er et neoprendækken. Et neoprendækken er netop rigtig godt når du vil beskytte hunden imens I er på jagt. Rigtig mange ande- og gåsejægere bruger netop et neoprendækken. Det er specielt godt, hvis du har en hund uden underuld. En hund som en Labrador retriever er fx godt dækket imod vandet og har nærmest en vandafvisende pels, hvorimod en Springer Spaniel bliver meget kold, når den bliver våd. Derfor er det en klar fordel med et neoprendækken til jagt hvor hunden bliver våd, og samtidig skal sidde stille i længere tid. Derudover kan et neoprendækken også sagtens forblive på hunden under arbejdet, så længe hunden ikke skal gennem tæt krat, da der dermed er en overvejende risiko for, at hunden sidder fast i en gren.


Hos Hubertushuset går vi op i sikkerhed. Derfor kan du også finde sikkerhedsveste til hunde, så skytterne ikke er i tvivl om, at det er en hund. Du har sikkert flere gange hørt om hunde der er blevet skudt på jagt. En rød cocker kan nemt ligne en lille ræv. Derfor kan det være en god ide at have en orange sikkerhedsvest. Det laver selvfølgelig ikke om på, at du altid skal være 100% sikker på, hvad du skyder efter. Hvis du er det mindste i tvivl, så heller lade vær med at skyde. Du vil aldrig fortryde, at du ikke skød, hvis du var i tvivl, men du vil fortryde hvis du skød, og der skete noget.


Køb dine hundedækkener til jagthunden hos Hubertushuset


Hos Hubertushuset finder en masse dygtige medarbejdere, der alle deler en fælles interesse for hunde. Alle ved hvor vigtigt det er med det helt rigtige hundedækken. Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde et hundedækken, der passer til dig og dine behov. 


Se vores store udvalg af hundedækkener online, eller kom forbi Hubertushuset. Du finder en masse gode råd og vejledning her på siden, men hvis du stadig er i tvivl om hvilket dækken du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os elektronisk eller i den fysiske butik.


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60