Vandresko og -støvler dame

13 varer

Faldende orden

13 varer

Faldende orden
 1. Härkila Wildwood Lady GTX Støvler
  Härkila Wildwood Lady GTX Støvler
  Før: 1.599,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (38%)
  Tilbud
 2. Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer
  Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer
  2.099,95 kr.
 3. Columbia Redmond III Waterproof - dame vandresko
  Columbia Redmond III Waterproof - dame vandresko
  899,95 kr.
 4. Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler
  Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler
  Før: 899,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (11%)
  Tilbud
 5. Treksta Maggiore KTX vandresko
  Treksta Maggiore KTX Vandresko
  699,95 kr.
 6. Hanwag Banks Low Bunion Lady LL
  Hanwag Banks Low Bunion Lady Vandresko
  1.599,95 kr.
 7. Hanwag Torsby Lady GTX vandrestøvle
  Hanwag Torsby GTX Lady Vandrestøvle
  1.699,95 kr.
 8. Hanwag Travi Yak Lady vandrestøvle
  Hanwag Travi Yak Lady vandrestøvle
  2.099,95 kr.
 9. Treksta Artemis GTX
  Treksta Artemis GTX Støvler Dame
  1.499,95 kr.
 10. Dubarry Foxrock kort damestøvle
  Dubarry Foxrock Kort Damestøvle
  2.699,95 kr.
 11. Columbia Redmond III W
  Columbia Redmond III Lady
  699,95 kr.
 12. Columbia Crestwood WP Vandresko til Damer
  Columbia Crestwood WP Vandresko til Damer
  899,95 kr.
 13. Columbia Newton Ridge Plus vandrestøvle til damer
  Columbia Newton Ridge Plus Vandrestøvle Til Damer
  Før: 999,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (20%)
  Tilbud
pr. side

Vandrestøvler dame

Vandrestøvler er nok det vigtigste, når du skal ud og gå langt, da et par vandrestøvler som ikke passer rigtigt til dig, vil kunne give dig både ømme fødder, vabler og faktisk også skader, hvis det bliver ekstrem slemt. Derfor er det vigtigt at vandrestøvlerne passer 100% til dig, og at du vælger vandrestøvler er god kvalitet, da de er produceret i mere slidstærke materialer, så de holder bedre, men derudover vil de også give bedre støtte, og have bedre egenskaber. Hos Hubertushuset, ved vi hvor vigtigt det er med det rigtige fodtøj, og derfor finder du kun vandrestøvler af god kvalitet, når du handler hos os, enten på vores hjemmeside eller i vores fysiske butik i Ringsted. Vi forhandler vandrestøvler fra de allerstørste brands som fx Treksta, Hanwag, Columbia og Härkila

 

Hvorfor skal du vælge vandrestøvler?

Det er uhyre vigtigt at vælge et par vandrestøvler som passer til dig, for det er fodtøjet som er i kontakt med jorden, og skal støtte og beskytte mod alle de stød, som kommer op gennem kroppen, når du tager et skridt. Og derfor er det nemlig vigtigt med vandrestøvler til damer, da du sagtens kan komme op på 20.000-30.000 skridt og også mere på en enkelt dag. Ligeledes sker det, at du bliver træt i løbet af vandreturen, og derfor lander dårligt på foden, og dine muskler og led ikke har kræfter, og derfor er det vigtigt med et på vandrestøvler som støtter godt, og kan beskytte imod de mange stød. Når du bliver træt på vandreturen, kommer du hurtigt til at lande forkert på foden, hvis du ikke går i sko eller støvler, som er beregnet til at gå langt i. Det kan resultere i skader, fx bliver det ofte set, at folk vrikker om, hvilket kan følge dig resten af livet.

Herunder har vi fundet en række områder, hvor det vil give god mening for dig, at købe et par vandrestøvler

- Hvis du ikke er vant til at gå langt, og derfor ikke har trænede ben, og kan risikere at vrikke om

Anklen er noget af det mest udsatte, når du er ude på gåture, og derfor er det vigtigt med trænede ankler og ben. Hvis du ikke er vant til at gå lange ture, og derfor ikke nødvendigvis har en ankel der kan klare den store belastning, vil det være en rigtig god ide med et par vandrestøvler, da de støtter anklen helt fantastisk. En god støtte til anklen, så den er i spænd, vil gøre at anklen ikke kan vrikke om let. 

- Vandring på hårdt og i udfordrende terræn

Hvis du skal vandre på en hård overflade, fx asfalt eller beton, vil støddene du får, være langt hårdere end på et blødt underlag, og her er det vigtigt at vælge et par vandrestøvler med god stødabsorbering, så du på den måde, så støvlerne kan tage noget af stødet, og du på den måde, kan beskytte dine knæ og led. Hvis du skal vandre i et udfordrende terræn, fx i et terræn med mange ujævner, har flere en tendens til at vrikke om og komme til skade, da du hurtigt kan komme til at lande forkert. Her er det værd at overveje et par vandrestøvler, fordi du får optimal støtte, og dermed vil det også være sværere for dig at vrikke om.

- Vandring med en tung rygsæk skaber mere belastning

Hvis du skal ud og vandre med en rygsæk, hvor du har en del oppakning som vejer meget, dvs. over en 10-15 kg. skal du virkelig overveje vandrestøvler, da der er en kæmpe belastning på ankler, ben og knæ. Der vil et par vandrestøvler kunne hjælpe med støtte, og kunne aflaste benet, og gøre at den ekstra belastning ikke fører til unødige skader.

- Klimaet du skal vandre i

Mange vandrestøvler har vind- og vandtætte membraner, og derfor bør du overveje et par vandrestøvler, hvis du skal vandre i vådt vejr, eller du har en tendens til at få kolde fødder. Vandrestøvler holder nemlig bedre på varmen end almindelig vandresko, da de dækker mere af foden, og altså længere op ad benet. Desuden er det ikke den bedste kombination med vandring og våde fødder, da nogle strømper godt kan gnide ubehageligt på foden, og derfor kan du risikere vabler og andre sår, hvilket du helst skulle undgå.

 

Hvilke vandrestøvler passer til mine behov?

Når du skal ud og finde nye vandrestøvler, kan det være svært at finde ud af, hvilke vandrestøvler der passer til dit behov. Hos Hubertushuset i Ringsted, står vores erfarne og kompetente medarbejdere klar til hjælpe dig, med at finde de rigtige vandrestøvler til dit behov. Inden du skal kigge på vandrestøvler, er der en række overvejelser du kan gøre dig, så det bliver nemmere at finde de rigtige vandrestøvler til dit behov. 

 

Overvej hvilket terræn du primært skal vandre i

Det er en god ide, at overveje hvilket terræn du skal vandre i, da du kan finde mange forskellige vandrestøvler til forskellige terræner. Hvis du fx skal vandre på glatte overflader, fx is eller våde sten, kan du med fordel vælge vandrestøvler som har IceGrip sål, som sikrer at du kan stå fast. 

 

Skal du vandre i våde Danmark eller i varme Afrika?

Du skal overveje, hvilket klima du primært skal vandre i. Hvis du skal vandre i Danmark, som har mange regnvejrsdage, skal du måske kigge efter et par vandrestøvler med en vandtæt membran, så du er sikker på ikke at få våde fødder. Skal du derimod primært vandre i lande som har varme dage og mindre regn, skal du måske ikke nødvendigvis vælge vandrestøvler med en vandtæt membran, men gå efter et par komfortable og åndbare vandrestøvler.

 

Vandring med rygsæk

Hvis du skal vandre med en rygsæk, hvor du skal bære rundt på en del kilo, betyder det også, at der er mere belastning på knæ, ankler og led, og derfor skal du virkelig overveje et par vandrestøvler fremfor vandresko, da de giver langt bedre støtte, og kan altså beskytte dig mod ømme fødder og i værste fald skader. 

 

Vandrestøvler i alle prisklasser

Det er selvfølgelig vigtigt at vide, hvad dit budget er til at købe nye vandrestøvler. Vandrestøvler findes i alle prisklasser, og du kan købe nogle billige vandrestøvler, til en pris under 1000 kr. Derudover finder du også mange vandrestøvler, som har en pris på op mod 2000-3000 kr. Du skal overveje hvor mange penge du vil bruge på vandrestøvler, da pris og kvalitet hænger sammen. Dvs. at du vil få et par vandrestøvler som er produceret i bedre materialer, som er mere holdbare og slidstærke, og har en bedre støtte. Derudover får du flere egenskaber og funktioner i dyre vandrestøvler, såsom membran som fx GoreTex, HyperGrip såler, IceGrip såler, BOA wire-system. Men kig forbi Hubertushuset i Ringsted, så hjælper vi med at finde et par gode vandrestøvler, som matcher dine behov og dit budget. 

 

Membran i vandrestøvlen - ja eller nej?

Du skal overveje, om du skal have membran i dine nye vandrestøvler. Membraner er ret geniale, fordi de har en masse gode egenskaber. Der findes mange forskellige membraner, og mange af dem ligner hinanden, men hedder noget forskelligt.

Mange membraner er fyldt med en masse små huller, som er langt mindre end vanddråber, faktisk 20.000 gange mindre end vanddråber. Det betyder sådan set, at vanddråber og vind ikke kan komme gennem membranen, men fugt og sved godt kan komme ud gennem af membranen, og det sikrer at du får et par støvler som er vand- og vindtætte, og samtidig med det, er de ekstrem åndbare. Der findes i vores sortiment både vandrestøvler med Gore-Tex, OutDry og MTD, som har nogle af de samme egenskaber, men blot er forskellige producenters bud på en membran. 

 

Vandrestøvler til enhver udfordring

I vores sortiment finder du vandrestøvler til mange forskellige formål. Du finder både vandrestøvler, som er super gode til lange vandreture, og til når du skal gå i flere dage i træk. Derudover finder du også et udvalg af vandrestøvler og vandresko, som er gode til hverdagen, fx hvis du skal ud og gå 5 km med din hund. Ligegyldigt om du skal gå lange ture på over 10 km, eller kortere ture på 3 km, er det altid vigtigt med korrekt fodtøj, så du sikrer dig optimal støtte og beskyttelse. Et par gamle og udtrådte vandresko eller vandrestøvler, kan nemlig give skader, da de ikke længere har deres gode evner til at støtte og beskytte foden, anklerne, leddene osv. 

Flere er også begyndt at bruge jagtstøvler på jagt, som i princippet bare er en udvidet vandrestøvle, som sikrer at du får den optimale støtte og beskyttelse gennem hele jagten. Det er også derfor, at flere har valgt at bruge jagtstøvler fremfor gummistøvler, da du får langt bedre støtte, komfort, pasform og åndbarhed, og jagtstøvler kan klare langt det meste grundet mange af dem har en vandtæt membran, som gør, at jagtstøvlerne næsten er lige så vandtætte som normale gummistøvler når du går i terrænet. Hvis du skal passere en å eller et lille vandløb, kan det dog godt være, at du vil få våde fødder i et par jagtstøvler. Hvis du ønsker bedre komfort og ønsker at beskytte dine bukser og støvler mod vand og skrammer, kan du med fordel benytte et par gaiters, så du er godt beskyttet. Du kan måske undre dig over, hvad der er af forskel på vandrestøvler og jagtstøvler, og egentlig er der også mange vandrestøvler som egner sig til jagtstøvler og ligeledes omvendt. Der hvor der kan være forskel, er i forhold til materialer og hvordan støvlerne er bygget. Der er nogle støvler, som er produceret til at være en decideret jagtstøvle, hvor man har udviklet støvlen til at være så lydløs som mulig når du går gennem terrænet, hvilket kan være ekstrem vigtigt på fx pürschjagt. Derudover kommer nogle jagtstøvler i en camouflagefarve, som sikrer du er bedre camoufleret i naturen. Det betyder selvfølgelig ikke, at de ikke kan anvendes som vandrestøvler, men de er tiltænkt som en jagtstøvle.

 

Vandrestøvlernes pasform

Det kan være udfordrende at finde ud af hvor store vandrestøvlerne skal være, og hvordan de skal sidde på foden. Vandrestøvler er til for at give støtte og beskyttelse under gåture, både lange og korte, og derfor er det vigtigt at vandrestøvlerne sidder tæt på foden. Hvis vandrestøvlerne sidder for løst på foden, vil dine fødder kunne glide op og ned i skoen, og det kan resultere i, at du får vabler. Samtidig med det, er det også vigtigt at støvlerne ikke sidder for stramt på foden, da det kan resultere i ømme fødder og blå negle. Så derfor vil vi i Hubertushuset i Ringsted, altid anbefale dig at køre ud og prøve vandrestøvlerne, så du er sikker på at størrelsen passer. For at give et lille tip til, hvordan du finder ud af, om støvlerne er for små eller for store, er ved at læne dig frem med støvlerne på, for så skal der cirka være plads til en tommelfinger omme ved anklen. Dine tæer skal kunne bevæge sig op og ned, men de må ikke kunne bevæge sig fra side til side.

 

Indlægssåler til dine nye vandrestøvler

Udover at størrelsen passer, kan du også have stor glæde ved at investere i et par indlægssåler, da mange indlægssåler som allerede er i skoen, er af dårlig kvalitet, fordi det handler om at spare penge og gøre skoen så pæne og indbydende som muligt for producenten. Det er desværre ikke noget vi i Hubertushuset kan lave om på, men til gengæld kan vi hjælpe med at finde et par gode indlægssåler, som passer godt til skoen og dine fødder, så du har god støtte og beskyttelse, når du bruger dine vandrestøvler

 

Er der forskel på vandrestøvler til herre og vandrestøvler til dame?

Du tænker måske om der er stor forskel på vandrestøvler til herre og vandrestøvler til dame, men det er der faktisk ikke. Nogle producenter har kun vandrestøvler som er unisex, hvor andre kører med vandrestøvler til både herre og dame, som ligner hinanden meget. Det der kan være den store forskel på vandrestøvle til herre og vandrestøvler til dame, er hvordan skoen er bygget op. Typisk producerer producenten vandrestøvler til damer en smule smallere end vandrestøvler til herre, da kvinder typisk har en lidt mindre og smallere fod. Ligeledes produceres vandrestøvler til damer også typisk er produceret i en mindre størrelse end vandrestøvler til mænd. Hvis du ikke kan finde en størrelse, som passer godt til dig i kvindemodellen, så skal du ikke være bleg for at prøve en herremodel, fordi der er som sagt ikke forskel på skoene, ud over pasformen, og hvis du bedre kan passe en herremodel, så vil vi helt klart anbefale dig at gøre det, for det handler om at få den bedste og mest komfortable vandrestøvle med den bedste pasform, hvor du altså ikke skal gå på kompromis. 

 

Undgå vabler i dine nye vandrestøvler

Hvis du også gerne vil undgå vabler i dine nye vandrestøvler, så følg de næste 7 råd som vi giver, da det kan mindske risikoen for vabler

 

 1. Vandrestøvlerne skal passe til dig vejret og terrænet og intet andet
 2. Indlægssåler kan forbedre støtten og er stødabsorberende, så invester i et par indlægssåler til dine nye vandrestøvler
 3. Sørg for at holden foden tør og nedsæt friktionen mellem sokkerne og fødderne ved at køb nogle sokker, som er gode at gå i. 
 4. Husk at snør dine snørebånd ordentlig, så støvlerne sidder tæt til foden, så du ikke kan flytte foden op og ned i vandrestøvlerne. 
 5. Husk at gå dine vandrestøvler til, og undgå en lang vandretur som den første tur.
 6. God fodhygiejne er essentielt
 7. Have indlagte pauser, og tag evt. støvlerne af i pausen, så fødderne får en kort pause fra skoen.

 

Korrekt pleje og vedligeholdelse kan forbedre støtten og levetiden

Det er uhyre vigtigt, at du plejer og vedligeholder dine vandrestøvler korrekt, så du er sikret, at de kan holde de næste mange år. Men hvorfor er det egentlig vigtigt at pleje og vedligeholde sine støvler?

 1. For det første ser støvlerne pænere ud hvis den er plejet og vedligeholdt ordentligt
 2. Ydermere bliver støvlerne beskyttet mod fugt
 3. Støvlerne bliver mere smidige, og ikke lige så stive, så de vil sidde meget mere behageligt på foden, hvilket er ultra vigtigt når du skal på lange vandreture.
 4. Skoens levetid bliver forlænget, så du kan have skoen i længere tid

 

Vi har herunder nogle ting du skal være opmærksom på, når du plejer og vedligeholder dine vandrestøvler.

Når du har været ude i regnen, og vandrestøvlerne er blevet våde, kan det være fristende at sætte dem på en varm overflade som fx en radiator eller foran brændeovnen, men det er ikke en god ide, da du kan risikere at ødelægge skoene, fordi de simpelthen ikke kan holde til det, da du kan risikere at de varme kilder kan opløse limen, så skoen går op i snuden fx. Hvis det er vandrestøvler i læder, risikerer du at tørre læderet ud, hvilket på ingen måder er godt for skoen. Det du skal eller kan gøre i stedet for, er at komme avispapir ned i skoen, som kan suge vandet. Her skal du huske at skifte avispapiret, når det er vådt og ikke kan suge mere vand. 

 

Hos Hubertushuset anbefaler vi også altid at imprægnere dine nye støvler, da det beskytter dem mod fx salt, snavs og væsker, så det ikke trænger ned i støvlerne materialer, og på den måde beskadiger støvlerne. Du skal dog være opmærksom på, at du bruger den rigtige imprægnering. Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os, enten på mobil, mail, eller kom en tur forbi vores fysiske butik i Ringsted.

 

Når du efterfølgende skal pleje og vedligeholde dine støvler, er det vigtigt du har styr på, hvordan støvlerne skal behandles, fordi der er stor forskel på, hvordan fx læder og syntetiske materialer skal vedligeholdes på. Du kan altid spørge vores medarbejdere, når du køber støvlerne, så hjælper de med at finde de rigtige produkter, til pleje og vedligeholdelse af lige præcis de par vandrestøvler, som du har købt.

 

Det endelige valg af vandrestøvler

Hvis det er første gang du skal ud og kigge på vandrestøvler, så kan du følge de tips vi har herunder, for at du får den bedste oplevelse, og har de største chancer for at komme hjem med de helt rigtige vandrestøvler

 

 • Spørg vores personale

Vores personale har stor viden og erfaring indenfor området, og derfor skal du endelig spørge dem til råds, da de kender sortimentet, og kan guide dig, så du finder et par vandrestøvler som passer til dig og dit behov.

 

 • Vandrestøvlerne skal passe til dig og ingen andre

Du skal med stor sandsynlighed have dine vandrestøvler på rigtig mange timer ad gangen, og derfor er det uhyre vigtigt at vandrestøvlerne passer næsten 100% til dig, så du undgår vabler, ømme fødder, sår og skader.

 

 • Prøv dine nye vandrestøvler i løbet af dagen

Det lyder måske mærkeligt, men dine fødder vokser i løbet af dagen, da der vil blive pumpet blod og andet ned til fødderne når du er aktiv. Af den grund skal du helst undgå at prøve vandrestøvler om morgenen, da dine fødder simpelthen er mindre, og vil udvide sig både i løbet af dagen og når du er aktiv. Hvis du af en eller anden grund, kun har mulighed for at prøve vandrestøvlerne om morgenen, kan du løbe eller gå en længere tur, så dine fødder kan nå at vokse en smule

 

 • Prøv vandrestøvlerne i længere tid

Det kan være svært at få et indtryk af vandrestøvlerne på kort tid, og derfor er det altid en god ide at prøve dem i længere tid ad gangen, og selvfølgelig prøve begge støvler, da højre og venstre fod ikke nødvendigvis er lige store. Hos Hubertushuset giver vi gratis returnering, så du kan købe skoene med hjem, og prøve dem indenfor, og hvis ikke de passer eller ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere dem igen. Husk dog altid at læse vores handelsbetingelser inden, så du er sikker på, hvor mange dage du har, og om det gælder de vandrestøvler, som du gerne vil købe.

 

Mangler du andet tilbehør til dine vandrestøvler?

Udover vandrestøvler, har vi også et stort udvalg af tilbehør til dine vandrestøvler. Alt fodtøj og tilbehør til fodtøjet, finder du på vores hjemmeside, og på 1. sal i vores fysiske butik i Ringsted.

 

Du finder bl.a. støvletasker til dine vandrestøvler, så du undgår skidt og møg i bilen, når du har været på vandreture. 

 

Hos Hubertushuset finder du også støvleknægte og skohorn, som både kan gøre det lettere for dig at få støvlerne af og på, samtidig med at, skoens levetid bliver forbedret, da du ikke ødelægger fx skoens hæl og andet materiale.

 

Hvis du også ønsker bedre støtte og beskyttelse, skal du tage et kig på vores indlægssåler, som er en billig opgradering, men som betyder utrolig meget mere støtte til dine fødder. 

 

Du finder også flere forskellige gaiters, som kan anbefales at bruge, hvis du skal gå gennem et vådt, tæt og stikkende terræn. Med et par gaiters, beskytter du både vandrestøvlerne og dine bukser mod vand og unødig slid.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60