Deerhunter

Varer 1-20 af 143

Faldende orden

Varer 1-20 af 143

Faldende orden
 1. Deerhunter Strasbourg Læder Støvlebuks
  Deerhunter Strasbourg Læder Støvlebukser
  Før: 1.899,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (47%)
  Tilbud
 2. Deerhunter Muflon Jakke, Kort
  Deerhunter Muflon Jakke, Kort
  3.099,95 kr.
 3. Deerhunter Strasbourg Læder Knickers
  Deerhunter Strasbourg Læder Knickers
  Før: 2.099,95 kr. Tilbudspris 1.499,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (29%)
  Tilbud
 4. Deerhunter Muflon Hat m. Safety
  Deerhunter Muflon Hat m. Safety
  449,95 kr.
 5. Deerhunter Muflon Vinterhandske
  Deerhunter Muflon Vinterhandske
  699,95 kr.
 6. Deerhunter Muflon Bukser
  Deerhunter Muflon Bukser
  2.099,95 kr.
 7. Deerhunter Muflon Light Jakke
  Deerhunter Muflon Light Jakke
  2.399,95 kr.
 8. Deerhunter Muflon Light Bukser
  Deerhunter Muflon Light Bukser
  1.499,95 kr.
 9. Deerhunter Muflon Light Handsker
  Deerhunter Muflon Light Handsker
  499,95 kr.
 10. Deerhunter Lady April Jakke
  Deerhunter Lady April Jakke
  Før: 1.399,95 kr. Tilbudspris 899,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (36%)
  Tilbud
 11. Deerhunter Carlisle Strik m. Stormliner
  Deerhunter Carlisle Strik m. Stormliner
  1.299,95 kr.
 12. Deerhunter Rogaland Bukser
  Deerhunter Rogaland Bukser
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (33%)
  Tilbud
 13. Deerhunter Germania Hundetæppe 70x50
  Deerhunter Germania Hundetæppe 70x50
  299,95 kr.
 14. Deerhunter Bavaria Kasket Med Skjold
  Deerhunter Bavaria Kasket Med Skjold
  99,95 kr.
 15. Deerhunter Sheffield Strik m. V- Hals
  Deerhunter Sheffield Strik m. V- Hals
  999,95 kr.
 16. Deerhunter Rogaland Sweater Let
  Deerhunter Rogaland Sweater - Let
  699,95 kr.
 17. Deerhunter James Skjorte
  Deerhunter James Skjorte
  499,95 kr.
 18. Deerhunter Carlisle Strik Cardigan m. Stormliner
  Deerhunter Carlisle Strik Cardigan m. Stormliner
  1.499,95 kr.
 19. Deerhunter Rogaland Stretch Bukser
  Deerhunter Rogaland Stretch Bukser
  Før: 849,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 350,00 kr. (41%)
  Tilbud
Side
pr. side

Deerhunter beklædning og jagtudstyr

Deerhunter er indbegrebet af kvalitetsbeklædning til jagt. Det danske mærke står bag et væld af forskelligt tøj, sko, jakker, handsker, bælter, strømper og meget mere. Du finder i sortimentet alt fra jagtskjorter til t-shirts og læderbukser. Der er jagttøj til både damer og herrer og til enhver slags vind og vejr. Med Deerhunter bliver du altid klædt godt på til jagt. Så du kan komme ud og nedlægge dit bytte med geværet, samtidig med at du holder dig tør og komfortabelt påklædt.

Dét at gå på jagt kræver meget tid. Tid der bruges udendørs, og derfor er det vigtigt at være klædt godt på efter forholdene. Jagtsæsonen starter om efteråret og foregår derfor i årets køligere måneder. Dit tøj til jagt skal opfylde flere krav. Det skal for det første være komfortabelt at have på. Derudover må det også gerne være vandafvisende og modstandsdygtigt overfor vind. På den måde får du nemlig de mest behagelige timer på jagt i skoven. Vælger du Deerhunter, er du garanteret alle disse ting. Deres tøj er nemlig udviklet med fokus på innovative teknologier og dét at tøjet skal kunne bruges til jagt. Netop derfor er beklædning fra Deerhunter også udført i slidstærke materialer af høj kvalitet. Der er tale om tøj til jagtbrug, der kan holde i mange år.

Har du spørgsmål til noget af tøjet eller de andre produkter fra Deerhunter? Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme ind i Hubertushuset. Vi står altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at vælge det bedste jagttøj fra Deerhunter til netop dine behov. Køb Deerhunter i dag, og bliv klædt godt, varmt og komfortabelt på! Vi forhandler både dame- og herrestyles fra mærket.

Du er altid garanteret høj kvalitet, god pasform og skøn komfort, når du shopper Deerhunter. Udforsk sortimentet her i webshoppen eller i vores fysiske butik i Ringsted.

Om Deerhunter – anerkendt og populært jagtmærke

Dedikeret jæger? Nybegynder på jagt? Aktivt udendørsmenneske? Uanset hvad du kan nikke genkende til, så er Deerhunter et brand, du skal se nærmere på. Dette danske brandstår nemlig bag en lang række af kollektioner med komfortabel og prisfornuftig jagtbeklædning. Den familieejede virksomhed har eksisteret i mere end 30 år og blev oprindeligt grundlagt baseret på en passion for udendørslivet og dét at gå på jagt. Historien går faktisk helt tilbage til 1927, hvor familien Engell begyndt deres produktion af funktionelt tøj. Det var dog først i 1985, at virksomheden Deerhunter blev grundlagt.

Ambitionen var at fremstille tøj, der var nemt at bevæge sig i og som var udført med flere tekniske egenskaber, der ville gøre tøjet egnet til jagtbrug. Det må man sige, at de er lykkedes med. Brandet er i dag utrolig populært indenfor jagtverdenen og bruges dagligt afrigtig mange jægere.

Kvalitet har der ligeledes været et indgående fokus på fra Deerhunters side. Visionen har altid været at skabe kvalitetsbeklædning med høj komfort. Virksomheden går derfor ikke på kompromis med materialerne i deres fremstilling. Selvom tøjet er af god kvalitet og meden skøn komfort, så er det også prisfornuftigt og henvender sig derfor til jægeren, der ønsker komfortabelt tøj til en god pris. Oveni den høje kvalitet får du tøj, der er vindtæt, vandtæt og åndbart.

Deerhunter har hovedkontor i Sønderjylland og har ligeledes to fabrikker i Litauen. I dag er det tredje og fjerde generation i familien, der styrer virksomheden. Der er også sket meget siden virksomhedens start. I dag forhandles deres populære beklædning og jagtudstyr faktisk i mere end 40 lande. Et stort kvalitetsstempel var da Deerhunter i 2009 blev leverandør til Hendes Kongelige Højhed og til Det Danske Kongelige Hof. Kongehuset har dermed brugt tøj fra Deerhunter i mere end 10 år.

Vil du vide mere om Deerhunter? Vores dedikerede jagteksperter kender til alle mærker og brands i vores sortiment og kan derfor altid fortælle dig mere om fordelene ved at vælge beklædning fra netop dette brand.

Bredt sortiment af kvalitetstøj til jagt

Jagttøj er meget mere end blot en jakke og et par bukser. Der skal mere til. Det ved enhver garvet jæger. Som nybegynder kan det dog godt være svært at vide, hvad du skal vælge at investere i. Hos Hubertushuset har vi samlet et bredt sortiment af nøje udvalgte styles fra Deerhunter, som vi mener, en jæger kunne have brug for. Dyk ned i sortimentet og opdag blandt andet:

- Skjorter, t-shirts, veste, inder jakker, fleecetrøjer og jakker

- Undertøjssæt og seler

- Bukser, regnbukser og shorts

- Handsker, luffer, kasketter, halsedisse, bælte, strømper og ansigtsmaske

- Camouflage overtrækstøj

Du finder dermed alt den slags beklædning, som du har brug for, når du skal på jagt. Med Deerhunter kan du virkelig blive klædt godt på. Tøjet kan naturligvis også bruges af andre end jægere. Nyder du blot udendørslivet med vandreture i skoven, eller er du måske lystfisker? Så kan du også drage stor fordel af at bruge Deerhunter beklædning. De mange styles fra mærket er nemlig udviklet til dig, der opholder dig ude i længere tid ad gangen. Derfor er tøjet udført i slidstærke materialer, som er modstandsdygtige overfor vind og regn. Samtidig er tøjet komfortabelt at bevæge sig i – også i længere tid ad gangen. Ligesom tøjet fra Deerhunter også holder dig varm, hvis du står eller sidder stille i længere tid f.eks. på jagt. Du bør blot vælge at klæde dig på med nok tøj f.eks. både t-shirt, fleecetrøje og jakke samt langt undertøj indenunder dine bukser eller regnbukser. Når du klæder dig rigtigt på med Deerhunter styles, vil du få den mest optimale og komfortable oplevelse ude i skoven.

Tøjet fra Deerhunter er alt sammen udført i afdæmpede nuancer og farver, som falder i ét med naturen omkring dig. Har du brug for yderligere camouflage, så kan du også købe et overtrækssæt, der skjuler dig fuldstændig.

Deerhunters forskellige membraner

Deerhunter bruger flere forskellige innovative teknologier til at fremstille deres kvalitetsjagttøj med. Det er blandt andet med forskellige membraner, der hver især har deres fordele. Nogle af de membraner du finder i Deerhunter beklædning, er blandt andet:

 • Deer-Tex® Performance Shell® membrane

Denne findes bade i jakker og bukser og er med til at gøre beklædningen meget let at have på samt 100% vandtæt. Det er dermed tøj/overtøj, der holder dig tør, uden at det er besværligt at have på i længere tid ad gangen.

 • Deer-Tex® Temp membrane

Denne findes blandt andet i brandets jakker. Denne membran er med til at sikre en høj komfort, selv når der opstår kolde og fugtige forhold. Med andre ord vil du sagtens kunne holde varmen med en Deerhunter jakke, selvom det er koldt eller hvis der regner.

 • Deer-Tex® Membran

Denne membran findes i rigtig meget af brandets tøj, både jakker og bukser. Membranen sikrer et 100% vandtæt produkt, men er også med til at gøre det lydløst. Det betyder, at beklædningen især er ideel til pürchjagt og buejagt.

 • Deerhunter Stormliner

Jagttøj kræver god åndbarhed. Stormlineren i tøjet fra Deerhunter er med til at sikre, at du føler dig godt tilpas og at din hud kan ånde i din beklædning.

 • Deer-Tex@ Supreme

Denne membran fungerer godt sammen med uld, og har faktisk et lige højt niveau af åndbarhed og vandtæthed.

Når du vælger tøj fra Deerhunter, kan det være en god idé at nærlæse, hvilke af disse membraner der er brugt i de forskellige styles. På den måde finder du tøj fra mærket, som passer til dine specifikke behov. Uanset hvad du køber fra Deerhunter, er du naturligvis garanteret virkelig høj kvalitet og slidstærke materialer. Beklædningen til jagt fra Deerhunter forhandles både i dame- og herrestyles.

Deerhunter jagttøj til damer

Som kvinde der går på jagt, kan det være svært at finde den helt rigtige beklædning. Før i tiden var der især ikke særlig meget hjælp at hente som kvinde. Jagt var en herrehobby, og der fandtes derfor ikke specielt meget beklædning tilpasset til kvinder. Det har ændret sig, og i dag producerer langt de fleste af de store jagtmærker også tøj til damer.

Det giver bedst mening for dig at vælge styles, der netop er tilpasset kvindekroppen. Da du ofte vil komme til at føle dig klodset og utilpas i herremodeller, som ofte også er tilgængelige i større størrelser, end du måske har brug for. Deerhunter er et af flere brands, der fremstillet tøj til kvinder, der går på jagt.

Tøjet til damer har naturligvis de samme egenskaber og kvaliteter, som tøjet til mænd har. Det vil sige, at det også er vandtæt, vindtæt og med god åndbarhed. Forskellen er blot, at det er tilpasset til kvindens kropsform og forhandles i mindre størrelser. Deerhunter har derfor gjort det simpelt for dig, der er kvinde, som går på jagt. Nu behøver du ikke lede og søge efter godt kvalitetstøj, der matcher din kropstype. Beklædningen er specielt designet til at give dig som kvinde en god pasform.

Du kan se nærmere på sortimentet fra Deerhunter her i shoppen eller i vores fysiske butik i Ringsted. Vi ved godt, at det kan være rart at prøve tøjet. Netop da jagttøjet ikke nødvendigvis matcher præcis den størrelse, du ellers plejer at bruge. Så kom blot ind til Hubertushuset og prøv det tøj fra Deerhunter, der falder i din smag. Opdag alt fra jagtveste og jakker til jagtbukser, fleecetrøjer og jagtskjorter – alt sammen designet til damer. Det giver dig den bedst mulige pasform og komfort, når du er afsted på jagt.

Jagttøj til herrer fra Deerhunter

Det kan være en jungle at finde ud, hvilket jagttøj du skal vælge. Der findes mange mærker på markedet, og mange af dem er helt sikkert også rigtig gode. Men hvis du søgerkvalitetstøj til fornuftige priser, så er det Deerhunter, du skal vælge. Her skal du ikke betaleen formue for at god beklædning med optimal pasform, åndbarhed og høj komfort.

Til mænd fører vi alt, hvad du skal bruge, når du går på jagt. Du finder både de dér vandtætte jagtbukser såvel som den varme og vandtætte jakke til jagt. Derudover finder duogså alt derimellem. Det vil sige gode jagtskjorter, t-shirts, veste og shorts. Du kan blive klædt godt på til jagt til enhver sæson på året. Jagtsæsonen begynder traditionen tro i september, men der kan sagtens være lunt sensommervejr, og derfor er t-shirt og shorts ofte oplagt frem for lange bukser og langærmede skjorter.

Du bestiller nemt og hurtigt dit herrejagttøj online her i webshoppen. Men hvis du ønsker atprøve, inden du køber det, kan du også komme ind til Hubertushuset og vores fysiske butik i Ringsted. Her hjælper vi dig gerne med at finde de rigtige størrelser og styles til netop dine behov. Én ting er sikkert, når du shopper Deerhunter – du får altid en utrolig god pasform og en virkelig høj komfort.

Jagttøjet fra Deerhunter behøver ikke nødvendigvis kun benyttes af jægere. Det kan med fordel også bruges af fiskere eller naturmennesker. F.eks. så er overtrækssættet i 3D camouflage ideelt til ornitologer, der gerne vil observere fugle- og dyreliv på tæt hold ude i naturen.

Deerhunter jagtudstyr til din hobby

I vores sortiment fra det danske mærke Deerhunter finder du ikke blot beklædning til din jagthobby. Du finder faktisk også en hel del smart udstyr og tilbehør til dit jagttøj. Det er alt fra udstyr som hundetæppe og termokop til tilbehør som halsedisser, ansigtsmasker, handsker, strømper, kasketter og seler. Deerhunter har dermed et godt supplement af udstyr og tilbehør, som du kan bruge sammen med din jagtbeklædning og ude på jagt.

Har du hunden med på jagt? Så kan det være rart for den at have et blødt og behageligt sted at lægge sig, når den ikke skal være i gang. Sådan et hundetæppe kan du f.eks. også bruge bag i bilen, så hunden ligger godt på køreturen, og du samtidig skåner bilen for mudrede poter.

Det er altid godt med en varm drik – specielt hvis du er på jagt, og der er en smule køligt ude i skoven. En god termokop er derfor et must. Heri kan du have en lun drik som kaffe, te eller kakao med dig. Det er lækkert til at holde dig varm, når du f.eks. står eller sidder stille i længere tid på jagt.

Tøj som bukser, skjorter og jakker er ikke det eneste, du har brug for som jæger. Det kræver også en hel del tilbehør at holde dig varm på de mange timer på jagt. Det er derfor en god idé at investere i en god ansigtsmaske til jagt og et par lune jagthandsker. Er der ikke så koldt endnu, kan det også være ideelt med en jagtkasket, der holder vind og sol væk fra dine øjne – så du bedre kan sigte med dit gevær.

Det er dejligt at kunne holde bukserne på plads. Det er træls, når tøjet flytter på sig og skjorten kravler op inde under jakken. Du kan købe et par gode seler fra Deerhunter til at holde dine jagtbukser på plads med og sørge for at skjorte eller trøje, bliver hvor den skal være i buksen.

Innovativt fremstillet beklædning fra Deerhunter

Al beklædningen fra dette danske mærke er fremstillet med fokus på de behov, du har som jæger. Derfor er der brugt innovative produktionsteknologier til at udstyre tøjet med smarte egenskaber. Det er blandt andet:

- Svedtransporterende, svedabsorberende og antibakterielle materialer

- Vandtæt og modstandsdygtigt overfor vind

- Ventilation i ryggen som giver stor åndbarhed

- Letvægts thinsulate materiale, der holder dig varm, uden at det er tungt at have på

- Indvendige lommer til praktisk opbevaring

- Justerbare snore i livet eller ved hætten til optimal pasform

- Og meget mere.

Jagt- og fritidsbeklædningen fra det danske mærke Deerhunter byder på et væld af smarteog innovative funktioner. Du kan læse meget mere om hver style på produktsiderne. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have brug for vejledning omkring produkterne eller hjælp til at vælge din størrelse.

Sådan vælger du det rigtige jagttøj

Hvordan vælger du det rigtige tøj til jagt? Der er flere ting, du skal tænke over, inden du investerer i dit jagttøj. Du skal blandt andet tænke over, hvor længe du bruger i skoven, når du er på jagt. Derudover bør du også overveje, hvilken slags tøj du føler dig mest tilpas i. Nogle er til skjorter, mens andre er mere til t-shirts.

Tid på jagt – går du udelukkende på jagt én eller to gange på et år, behøver du ikke den helt store jagtgarderobe. Du vil kunne nå at vaske tøjet, før du skal bruge det igen. Dog er det alligevel rart, at det er kvalitetstøj med gode egenskaber, du investerer i. Netop så dine jagtoplevelser bliver gode, uanset hvor få eller mange af dem der er. Deerhunter byder på kvalitetstøj til den garvede jæger såvel som til nybegynderen eller udelivsnyderen.

Dine behov – disse spiller en stor rolle, når du skal ud at investere i jagttøj. Er det rent faktisk til jagt, at tøjet skal bruges? Er det til lystfiskeri? Eller blot til dig der elsker at være ude i naturen?

Sæson – jagtsæsonen går ind i september og varer typisk til januar. Der kan derfor være meget forskelligt vejr, afhængigt af hvornår du er afsted i sæsonen. Er du på jagt i september, hvor der kan være lunt sensommervejr, giver det god mening at have lidt lettere jagttøj i garderoben. Dog bør du have en vandtæt jakke og bukser, du kan tage på. Når du er afsted i vintermånederne, giver det god mening at have flere lag tøj, du kan tagepå for at holde dig varm f.eks. både langt undertøj, bukser, skjorte, trøje og jakke.

Derfor skal du købe tøj beregnet til jagtbrug

Som jæger er beklædning en stor del af din hobby. Det giver ikke meget mening at gå på jagt i helt almindeligt tøj. Det er på ingen måde egnet til de mange timer, du skal bruge i skoven – gående, stillestående eller siddende. Med professionelt jagttøj fra Deerhunter er du klædt godt på til jagt, uanset hvor mange timer du er afsted.

Dine fordele ved at shoppe tøj fra Deerhunter egnet til jagt er:

 • Du falder i ét med naturen, idét jagttøj er fremstillet i rolige og naturlige farver, der ikke skiller sig ud
 • Du får den bedste komfort, idét jagttøjet fra Deerhunter er fremstillet med fokus på vandtætte og vindtætte materialer, som holder dig varm og ventileret under de mange timer udendørs
 • Du får beklædning med stor bevægelsesfrihed, som netop ikke hindrer dig i at ligge ned på lur, sidde på hug, gå i hurtigt tempo osv.

Alt i alt er der mange fordele ved at investere tøj beregnet til jagt. Hvis du blot tager på jagtén gang i dit almindelige hverdagstøj, vil du opleve, at det giver dig store gener. Og efter bare én dag på jagt med Deerhunter beklædning på, vil du opleve en kæmpestor forskel.

Køb dit Deerhunter tøj og udstyr hos Hubertushuset

Deerhunter er et populært mærke indenfor jagt. Vi hos Hubertushuset er yderst passionerede omkring jagt og forhandler derfor naturligvis et bredt sortiment fra dette populære brand. Hos Hubertushuset har vi ligeledes mange års erfaring med alt indenfor jagtudstyr- og beklædning. Det vil sige, at vi har et bredt kendskab til at vælge det mest optimale jagttøj. Det er naturligvis også dette, vi forhandler i vores webshop og butik.

Har du set dig varm på tøj fra Deerhunter? Men er du i tvivl om, hvor meget og hvilke styles du skal bruge? Du kan altid give os et kald eller komme ind i butikken for at få vejledning. Vi hjælper dig gerne med at vælge Deerhunter bukser, jakker og trøjer, som matcher præcis dine behov til jagt, fiskeri eller udendørsliv.

Selvom Deerhunter i sig selv er et prisfornuftigt jagtbrand, er der faktisk yderligere gode priser at hente hos Hubertushuset. Vi kører ofte med gode tilbud på styles fra dette mærke. Du kan derfor tit gøre et godt køb enten i webshoppen eller i butikken. Udforsk sortimentet fra Deerhunter i dag og find lige det tøj, du skal bruge til din hobby.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60