Canard Patrontaske i læder

999,95 kr.
På lager
SKU
2900000023819

Canard Patrontaske i læder er en rummelig patrontaske i et ekstrem holdbart materiale, hvor du kan have masser af patroner med på de større jagter, hvor der er en del vildt.

Unik Canard Patrontaske i læder til opbevaring af patroner

 

Flot og praktisk Canard Patrontaske i læder, hvor du har mulighed for at opbevare de patroner, som du skal have med dig, når du er afsted på jagt, fx andejagt og fasanjagt. 

 

Mange jægere har et stort problem, og det er, at de ikke har nok plads i lommerne til både nye patroner og de patroner, som de allerede har skudt af, og derfor er det genialt med en patrontaske. Her har du mulighed for at opbevare rigtig mange patroner, og du kan nemt have dem med. 

 

Canard Patrontaske i læder er produceret i kvalitetslæder, som sikrer du får en ekstrem holdbar patrontaske, som du kan have med i alt slags terræn. Canard Patrontaske i læder har en bærerem, så du kan have tasken over skulderen, hvilket gør den nem og behagelig at gå rundt med. Du kan justere remmen med et spænde, som både er funktionel, men samtidig bidrager til et flot og gennemført udtryk. Tasken har et pænt og diskret Canard logo, som ligeledes sætter prikken over i’et.

 

Yderligere informationer om Canard Patrontaske i læder

 

- Materiale: Læder

- Justerbar rem

- Spænde

- Diskret logo

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60