Wiley X Rogue Comm Skydebriller, Grey + Clear + Rust Matte (Black frame)

1.195,95 kr.
På lager
Kun 3 tilbage
SKU
2900000663823

Wiley X Rougue Comm skydebriller er komfortable briller med et design som sikrer, at de er behagelige at bære i enhver situation.

Wiley X Rougue Comm skydebriller er komfortable briller med et design som sikrer, at de er behagelige at bære i enhver situation.

Brillen er ideel, når du bruger høreværn og kommunikationsudstyr, som sidder ud over øret. De kurvede brillestænger sikrer en sikker og komfortabel oplevede. Du kan derfor lave hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed, som brillen giver dig. Næsestykket er 360° og kan tilpasses dit behov.

Til brillen medfølger 3 linser; Grey, Clear og Rust.

Grey er perfekt til stærkt sollys, da den giver maksimal reduktion af blænding. Den filtrerer 80-86% af det synlige lys.

Clear er gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og til indendørs brug, så du oplever omgivelsernes faktiske farver. Den filtrerer 11% af det synlige lys.

Rust filtrerer det meste blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Denne linse giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold og filtrerer 40% af synlig lys.


Alle linserne er behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtig over for ridser. Derudover beskytter de mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Med til brillerne hører desuden brillesnor, pudseklud og et solidt etui til at beskytte brillen. Etuiet har en karabinhage i lynlåsen og bæltestopper bagpå, som lukkes med velcro.
Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60