Salonriffel

12 varer

Faldende orden

12 varer

Faldende orden
pr. side

Salonrifler


Hos Hubertushuset kan du finde et bredt udvalg af salonrifler i rigtig god kvalitet. Vi er en af de butikker med størst udvalg af netop salonrifler, så du har en unik mulighed for at finde lige præcis, det som du søger. Både i vores butik og på vores webshop, har vi et stort udvalg af salonrifler. Hvis du skal have en salonriffel, så kan du finde nogle af de største brands hos os som fx Tikka, Ruger og Browning.


En salonriffel der bruges til jagt og konkurrence skal være præcis, da der skydes over lidt længere afstande. Du kan finde fleres forskellige kalibre, men vi har primært de to mest populære der er 17HMR og 22LR. De er begge gode til forskellige vildtarter, og der er således også forskel på, hvilke vildtarter du må skyde med dem. Du kan også finde et stort udvalg af sigtekikkerter til salonriflen, samtidig med, at du også kan finde flere forskellige lyddæmpere, hvis du ønsker at have lyddæmper på. 


Hos Hubertushuset tilbyder vi hjælp med montering af sigtekikkert og lyddæmper på vores kvalificeret værksted. De har en lang erfaring, og er derfor eksperter i både at reparere, tilpasse og specialfremstille våben lige efter dine ønsker. 


Køb en ny eller brugt salonriffel hos Hubertushuset


Hos Hubertushuset finder du primært nye salonrifler. Du kan dog være heldig at finde brugte salonrifler, hvor du har mulighed for at gøre et godt køb og få en fin salonriffel til billige penge. Ved at købe en brugt salonriffel, så kan du gøre noget godt for dig selv, samtidig med, at du kan give en ældre salonriffel nyt liv. Om du skal købe en ny eller brugt salonriffel afhænger rigtig meget af dig, dit behov og dine ønsker. Nogle ønsker helt klart en spritny salonriffel, hvor andre elsker at købe en brugt salonriffel med lidt patina og historie. 


Nye og brugte rifler hos Hubertushuset


Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af både nye og brugte rifler. Der skal være rifler til alle og enhver, og derfor har vi udvidet vores sortiment til både nye og brugte rifler. De brugte rifler gør det muligt for dig, både at gøre et rigtig godt køb, men også at give en brugt genstand et nyt liv. Det sikrer en god pris, og det sikrer, at våbnet ikke bare havner på genbrugsstationen. Om du så skal vælge en ny eller brugt salonriffel er meget afhængigt af, hvem du er og om du mest er tilhænger af nye eller brugte våben. Nogle synes det er fedt med et brugt gevær, da det har noget historie og patina, hvorimod andre skal have det nyeste af det nyeste. 


Hvor dyr er en salonriffel?


Der kan være meget forskel på, hvad en salonriffel koster. Det kan spænde vidt fra 3000 kr., til på den gode side af 10.000 kr. og med garanti også dyrere. Derfor kan du også komme forholdsvis billigt i gang med jagt med salonriffel. Hvis du så tænker, hvorfor det er nødvendigt at bruge mere end 3.000 kr. på en salonriffel, så er du ikke den eneste. I princippet er det heller ikke nødvendigt, for de kan alle skyde fra a til b. Du skal dog tænke over, at pris og kvalitet hænger sammen. En salonriffel til 10.000 kr., vil derfor være meget mere lækker at røre ved og betjene, end en salonriffel til 3.000 kr. Om du vælger en dyr eller billig salonriffel kommer helt an på dit budget og dine forventninger til din nye salonriffel. 


Plej og vedligehold din salonriffel


Noget af det vigtigste, når du ejer et våben og naturligvis også en salonriffel, det er at pleje og vedligeholde våbnet korrekt. På den måde fremstår salonriflen i en flot og fuldt ud funktionsdygtig stand, hvilket gør, at du kan have glæde af riflen de næste mange år. I Danmark skal du være opmærksom på, at vi i jagtsæsonen har temmelig mange regnfulde dage, og derfor er det ekstra vigtigt at få plejet våbnet korrekt efter jagten er slut. Hvis salonriflen er våd, er det nemlig ikke godt for den bare at kommet direkte tilbage i våbenskabet, for den skal have en kærlig hånd. Her er det en rigtig god ide at tørre salonriflen af, og give den et lille tyndt og beskyttende lag olie. Hvis du også har affyret skud, bør du også rengøre piben. Du finder alt, hvad du skal bruge til rensning og vedligeholdelse hos os. Vi har således både våbenolie, rensebørster og meget mere.


På indkøbstur


Nu har du fået en masse viden og forhåbentligt et par gode og brugbare råd, som du kan bruge, når du skal ud for at finde den helt rigtige salonriffel. Du skal tage disse overvejelser med dig, så du er sikker på at gøre et godt køb og få lige præcis den salonriffel, som du har behov for og som du ønsker dig. Hvis det er første gang du skal ud for at se på en salonriffel, så vil vi helt klart anbefale dig at komme ned i Hubertushuset alene. Altså uden venner og familie. Det skyldes, at de typisk har en masse forskellige holdninger og råd til dig, hvor nogle kan være gode, mens andre måske er mindre gode. Valget er nemlig 100% dit, og du skal vælge en salonriffel, som du synes er behagelige, komfortabel og hvor du godt kan lide udseendet. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning, hvis du ønsker det, ellers er du også velkommen til at gå rundt og kigge på egen hånd.


Køb din salonriffel hos Hubertushuset 


Hos Hubertushuset står vores fantastiske kollegaer klar til at hjælpe dig med gode råd, når du skal købe din nye eller brugte salonriffel hos os. De hjælper dig med at finde den helt rigtige salonriffel, der matcher dine behov. Du finder samtidig et stort udvalg af ammunition, skydestok og meget andet, som du kan få brug for på jagt. Du finder alt sammen online og i vores butik til utrolig fornuftige priser. 


Hos Hubertushuset sikrer vi, at dit køb af salonriffel altid bliver nemt, bekvemt og billigt.


Hvis du har det mindste spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon, og naturligvis i butikken.


På gensyn på www.hubertushuset.com eller i vores fysiske butik


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60