Luftgevær

9 varer

Faldende orden

9 varer

Faldende orden
pr. side

Luftgeværer fra de største producenter

Nyt luftgevær til jagt? Hubertushuset forhandler luftgeværer fra nogle af de største og mest kendte producenter. Vi sælger både nye og brugte geværer, og du finder altid et godt produkt, der matcher dine behov. Er du usikker på, hvilket gevær til jagten du skal vælge?

Vi er en jagtbutik med mange års erfaring, og vi kan derfor altid hjælpe dig vælge en optimal jagtriffel til din hobby som jæger. Skal den være med et ekstra stort magasin? Med kikkertsigte? Vi har geværer i flere prisklasser og med adskillige praktiske detaljer. Se nærmere på udvalget her i webshoppen.

Luftgevær til jagt af høj kvalitet

Uanset om du shopper brugt eller nyt gevær hos os, får du altid en god model af høj kvalitet. Alle geværer i vores sortiment er nøje udvalgte med fokus på god kvalitet, høj komfort og god skud effekt. Når du skal købe et gevær til jagt, skal du huske, at der er regler. Når du vælger en kaliber højere end 4,5 mm., skal du have et gyldigt jagttegn eller medlemskab i en skytteforening, for at kunne erhverve det.

Mangler du ammunition eller andet udstyr til dit luftgevær? Vi forhandler også hagl og professionel jagtoptik – så du kan blive helt klar til årets jagtsæson og kan ramme dit bytte fra flere afstande.

Eget våbenværksted og service af dit luftgevær

Med eget våbenværksted og underjordisk skydebane har vi rig mulighed for at servicere, reparere og teste dit gevær. Skulle du have nogle spørgsmål til luftgeværet, så står vores tre dygtige våbenmekanikere også klar til at besvare dem.

Shop online hos Hubertushuset, og find et godt tilbud på luftgevær. Vi har altid fornuftige priser - og køb over 400 kr., får du gratis levering på.


Find luftgevær til jagt hos Hubertushuset – din forhandler af jagtudstyr!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60