Luftgevær

9 varer

Faldende orden

9 varer

Faldende orden
pr. side

Luftgevær


Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af luftgeværer til alle aldre. Vi har et stort udvalg af luftgeværer fra brands som Stoeger, Gamo og Crosman. Vi har derfor luftgeværer i mange forskellige prisklasser, og til alle aldre, og selv hvis du er helt nybegynder eller øvet, så har vi det luftgevær, som du står og mangler. Hos Hubertushuset finder du primært 4,5mm luftgeværer, men du kan også være heldig at finde 5,5mm. Vi har flere forskellige typer af luftgeværer, bl.a. fjeder luftgevær og PCP luftgevær. Nogle af vores hurtigste luftgeværer har en hastighed på over 400 m/s. 


Hos Hubertushuset er du næsten sikker på, at du kan finde et luftgevær, som er det perfekte valg til dig og dine behov. Du kan se et stort udvalg af vores sortiment på hjemmesiden, og i butikken kan du se hele vores sortiment. Hvis du derfor ikke kan finde lige præcis det haglgevær, som du søger, så kom forbi butikken, og lad os se, hvad vi kan gøre. Ofte kan det lade sig gøre at skaffe det hjem. 


Luftgevær på 4,5mm


Vi har som sagt et stort udvalg af luftgeværer til både hobby/sjov i haven og til jagt. Du skal dog være opmærksom på flere forskellige ting, når du skal have et nyt haglgevær. Det er nemlig forskelligt, hvilke regler der er for 4,5mm og 5,5mm. Det er både i forhold til hvem der må erhverve luftgeværerne, men det gælder faktisk også i forhold til opbevaringen. Det er altså en god ide at være opmærksom på disse forhold, inden du vælger dig et luftgevær.


Hvis du ønsker at erhverve dig et luftgevær i kaliber 4,5mm, kan du sagtens købe dette uden at have jagttegn eller en våbentilladelse. Det eneste krav for at anskaffe sig et luftgevær med en kaliber 4,5mm er, at du skal være over 18 år. Hvis du ønsker at anskaffe dig et luftgevær, når du er under 18 år, så kræver det, at du har et jagttegn, eller at du er medlem af en skytteforening. Du skal samtidig opbevare våbnet forsvarligt, så ingen uvedkommende kan få adgang til luftgeværet.   


Et luftgevær på 4,5mm må ikke bruges til jagt, og derfor er det et perfekt valg til dig der står og mangler noget sjov og spas i haven i løbet af sommeren, og sammen med alle kammeraterne. 


Luftgevær på 5,5mm


Hvis du ønsker at erhverve dig et luftgevær i en kaliber 5,5mm er der nogle andre regler, som du skal være opmærksom på. Et luftgevær på 5,5mm er blandt andet omfattet af våbenloven. Det betyder også, at det ikke er hvem som helst, der kan erhverve sig et luftgevær. Der er tre muligheder for, at du må eje et luftgevær. Enten skal du være medlem af en skytteforening, og dermed have lov til det den vej igennem, ellers skal du have en tilladelse fra politiet, hvor du har ret til at købe og eje et luftgevær, og sidste mulighed er, at du har et jagttegn, der naturligvis skal være gyldigt. Der er dermed heller ikke noget krav om, at du skal være 18 år, for at være i besiddelse af et luftgevær på 5,5mm, du skal blot have en af ovenstående tilladelser. 


Der er lidt ektra regler for et luftgevær på 5,5mm fremfor et luftgevær på 4,5mm, da et luftgevær på 5,5mm er det eneste af de to slags, der må bruges til jagt og regulering. Udover at luftgeværet skal have en kaliber på 5,5mm, så skal luftgeværet også have en udgangshastighed på 200m/sek. Et luftgevær på 5,5mm er god til jagt og regulering, da det er meget lydløst og præcist. Dermed forstyrrer du ikke andre beboere, hvis du fx har tilladelse til at regulere i et byområde. Derudover har hagl til et luftgevær en betydelig kortere sikkerhedsafstand end fx en salonriffel. Samtidig er vægten også typisk lettere og rekylet er mindre mærkbart, hvilket er til din fordel. 


Derudover er der andre krav til opbevaring af et luftgevær på 5,5mm i forhold til et luftgevær på 4,5mm. Her er der krav til, at luftgeværet på 5,5mm eller større bliver opbevaret i et godkendt våbenskab, præcis ligesom med andre jagtvåben. Vi forhandler naturligvis godkendte våbenskabe, og du kan læse meget mere om våbenskabe på vores hjemmeside. 


Pleje og vedligeholdelse af luftgeværer


Uanset om du anskaffer dig et luftgevær i en kaliber på 4,5mm eller 5,5mm, så er det naturligvis vigtigt og meget essentielt, at du renser, plejer og vedligeholder dit luftgevær optimalt. Det er vigtigt, at du dermed passer ekstra meget på dit luftgevær, hvilket gør, at det holder i meget længere tid. Derudover er det et præcisionsvåben, og derfor kan det også sikre, at våbnet ikke bliver mindre præcis med årene. 


Sigtekikkert på luftgeværet


Når du skal skyde med et luftgevær, vælger langt de fleste at have en sigtekikkert monteret. Du kan vælge utrolig mange sigtekikkerter til et luftgevær, og tit kan det være pengepungen der sætter en begrænsning. Mange vælger dog heller ikke at montere den fineste og dyreste sigtekikkert på luftgeværet, da det tit virker som lidt “spild af penge”. Der er en grænse for, hvor langt et luftgevær kan skyde, og derfor har du fx ikke brug for en sigtekikkert med en høj forstørrelse. Hos Hubertushuset finder du også luftgeværer der allerede har en sigtekikkert monteret, således du ikke skal ud og finde den du ønsker. Det gør valget nemmere for dig, og der er altså mindre, som du skal bekymre dig om. 


Køb dit luftgevær hos Hubertushuset


Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af luftgeværer, så du kan finde lige præcis det, som du står og mangler. Vi har en masse en masse dygtige og kompetente medarbejdere der sikrer, at du får den hjælp, som du har brug. Hvis du har et eneste spørgsmål, så skal du ikke tøve med at spørge vores medarbejdere til råds. 


På gensyn hos Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60