Våben

Varer 1-20 af 159

Faldende orden

Varer 1-20 af 159

Faldende orden
Side
pr. side

Våben til jagt

Søger du nye eller brugte våben? Så er du kommet til det rette sted.

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af både nye og brugte våben fra nogle af de allerstørste producenter verden over. Heriblandt kan nævnes mærker som Blaser, Browning, Miroku, Beretta, Sauer, Tikka, Sako, Mauser, Winchester, Merkel, Remington, Cæsar Guerini, Baikal, Akkar, Khan, Girsan, Yildiz og CZ. Vi forhandler både haglgevær, luftgevær og rifler samt lyddæmpere til dit våben med mulighed for at gøre et godt køb på vores brugte våben til skarpe priser. Det er ikke altid, at vi har alle våben fra de forskellige mærker, som vi forhandler på hjemmesiden, men kom ned forbi butikken, så kan vi finde ud af, om vi kan skaffe netop det våben, du ønsker, ellers er vi behjælpelige med at finde et godt alternativt.

 

Hvilket våben skal du vælge?

Det kan være udfordrende og tidskrævende at finde ud af, hvilket våben der passer til en selv, speciel hvis man er ny i faget, fordi der er så mange forskellige muligheder. Ønsker du et Side By Side haglgevær eller et over under, og skal haglgeværet have ejektor og automatisk sikring, og hvilket magasin har du mest glæde af, når du skal på bukkejagt med din helt nye riffel. Hvis du er i tvivl om ovenstående, så kig forbi Hubertushuset i Ringsted, så vi kan guide dig til et nyt våben og fortælle om ulemper og fordele ved de forskellige våben, som du finder i butikken og på vores webshop.

 

Et nyt våben behøver ikke at være en kæmpe investering. Hos Hubertushuset har vi en masse brugte haglgeværer og rifler til salg, som har været igennem et eftersyn hos vores dygtige våbenmekanikere, så du er sikker på, at du får et fuldt ud funktionelt våben til særdeles fordelagtige priser. Se udvalget her.

 

Alle Hubertushusets dygtige medarbejdere har jagttegn, og i våbenafdelingen har vi mange års erfaring med skydevåben og al slags tilbehør indenfor jagt. Så vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige våben til dig, uanset om det er et haglgevær, riffel eller noget helt andet.

 

Hos Hubertushuset har vi eget værksted og underjordisk skydebane

Om du som jæger skal have et nyt luftgevær, en lyddæmper på din riffel eller have repareret eller tilpasset dit nuværende gevær, står vi altid klar med råd og vejledning til dig.

Hubertushuset råder over eget våbenværksted, hvor vi laver alt fra tilpasning af dit nye gevær til reparation af den gamle riffel, som står hjemme i våbenskabet, til serviceeftersyn, så dit våben står knivskarpt til jagtsæsonens jagter. Alle vores våbenmekanikere er uddannet og har en lang række erfaring bag sig, så du trygt kan få repareret dine våben hos Hubertushuset. Ligegyldigt hvad du skal have lavet, så kig forbi Hubertushuset i Ringsted og få en snak med vores kompetente medarbejdere, som altid står klar med en hjælpende hånd. Derudover har vi en underjordisk indskydningsbane, så vi kan servicere, indskyde eller teste dit våben alle ugens hverdage. Vores 3 dygtige våbenmekanikere står naturligvis også klar til at vejlede og instruere dig, hvis du ønsker at få kontrolskudt din riffel, så du og din riffel er helt klar inden bukkejagten går ind, og hvis du har spørgsmål omhandlende våben, står vi også klar med grundig vejledning.

 

Bredt udvalg af kvalitetsvåben

Vi har et stort udvalg af luftgeværer, haglgeværer, rifler, brugte våben og meget mere. Du kan se hele vores sortiment i vores fysiske butik i Ringsted eller på vores webshop www.hubertushuset.com

I Hubertushuset er hele våbenudvalget nøje sammensat med fokus på brugervenlighed, kvalitet og ydeevne. Vi har et stort sortiment med mange forskellige våben til forskellige formål. Om du er en skytte med 30 års erfaring, eller nyjæger der lige har bestået jagtprøven, har vi altid et våben, der passer netop til dine behov. Vi har våben i alle prisklasser, og hvis du du ønsker en riffel i camouflage, kan vi også klare det. Kom ind og snak med vores dygtige medarbejdere, og fortæl hvad våbnet primært skal benyttes til, så finder vi et godt match til dig.

 

Mangler du udstyr til dit nye våben?

Når du har investeret i et våben, der passer til dig, er vi klar til at kigge videre mod optik til dit nye våben. Vi kan selvfølgelig også finde optik til dit gamle våben, hvis du ønsker noget nyt og bedre. Uanset hvad, så er vi klar med råd og vejledning til optik, som passer til dine behov og til dit nye eller gamle våben.

 

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med stor faglighed. Vi kan også være behjælpelige med at finde den ammunition, som passer bedst til den type jagt du udøver, og hvis du står og mangler en patrontaske, har vi flere forskellige typer til forskellige formål. Du finder også et kæmpe sortiment af jagttøj og andet jagttilbehør til en god dag i skoven. For at passe godt på dit nye våben, kan vi også hjælpe med våbenskabe i forskellige størrelser, så det kan passe til dine våben. Vi har også et stort udvalg foderaler, når du skal transportere dit våben til og fra jagten. Alt sammen til fornuftige priser.

 

Det er vigtigt med korrekt pleje af dine våben

Vi har et stort udvalg af plejemidler til dine våben, så du sikrer dig, at dine våben bliver plejet på den rigtige måde, så du får det optimale ud af dit våben, og så det fremstår flot. Dette sikrer også, at kvaliteten af våbnet ikke bliver forringet i takt med, at du bruger det. Vi anbefaler altid at rense våbnet efter endt jagt, uanset om du har afgivet skud eller ej. Det er vigtigt både at rense med børster, som fås i de forskellige rensesæt, men det er også yderst vigtigt at pleje dine våben med våbenolie, skæfteolie og våbenfedt. Hvis du er i tvivl om pleje af dine våben, så kig forbi Hubertushuset, så vi kan hjælpe dig, med at passe godt på dine våben.

 

Hvis du er i tvivl om lovgivningen omkring våben eller skal have hjælp med registrering af haglgevær og ansøgning om våbentilladelse, hjælper vi også gerne med det.

 

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop på www.hubertushuset.com

Begge steder er der masser af gode tilbud, så vi sikrer, at dit køb af kvalitetsudstyr, til jagten bliver både nemt, bekvemt og billigt.

Køb dit brugte, eller nye våben i dag.

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60