Våben Hubertushuset
 

 

 
Haglgevær Salonriffel Riffel
Lyddæmper Brugte Våben Luftgevær 

Søger du nye eller brugte våben? Så er du kommet til rette sted.

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af både nye og brugte våben fra nogle af de allerstørste producenter verden over. Heriblandt kan nævnes mærker som Blaser, Browning, Miroku, Beretta, Sauer, Tikka, Sako, Mauser, Winchester, Merkel, Remington, Cæsar Guerini, Baikal, Akkar, Khan, Girsan, Yildiz og CZ.

Alle Hubertushusets dygtige medarbejdere har jagttegn, og i våbenafdelingen har vi mange års erfaring med skydevåben og alt slags tilbehør inden for jagt.

Se udvalget af luftgeværer, haglgeværer, rifler, brugte våben og meget mere i vores sortiment. 

Om du som jæger skal have et nyt luftgevær, en lyddæmper på din riffel eller have repareret eller tilpasset dit nuværende gevær, står vi altid klar med råd og vejledning til dig.

Hubertushuset råder over eget våbenværksted og underjordisk indskydningsbane, så vi kan servicere, indskyde eller teste dit våben alle ugens hverdage. Vores 3 dygtige våbenmekanikere står naturligvis også klar til at vejlede og instruere, hvis du ønsker
at få kontrolskudt din riffel eller har spørgsmål omhandlende våben. Værkstedet varetager alle opgaver, som du måtte have.

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med stor faglighed. Vi kan også være behjælpelig med at finde patrontasker til forskellige formål. Du finder også et kæmpe sortiment af jagttøj og andet jagtudstyr til en god dag i skoven. Alt sammen til fornuftige priser.

I Hubertushuset er hele våbenudvalget nøje sammensat med fokus på brugervenlighed, kvalitet og ydeevne.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop på
www.hubertushuset.com Begge steder er der masser af gode tilbud, så vi sikrer, at dit køb af kvalitetsudstyr til jagten bliver både nemt, bekvemt og billigt.

Køb dit brugte eller nye våben i dag.

Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60