Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler

Før: 899,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (11%)
Tilbud
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
2900000695281

Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler er et par fantastiske jagtstøvler fra Trekstra. De har en masse gode egenskaber, og har bl.a. en vandtæt og åndbar membran.

Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler er behagelig jagtstøvler, selv på længere jagt- og vandreture

 

Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler er et par fantastiske jagtstøvler som er helt perfekte til det aktive friluftsliv. Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler har fået stor opmærksom under produktionen, og det kan du for alvor fornemme, når du ser hvilke fantastiske materialer, som jagtstøvlen er produceret af. Her kan der bl.a. nævnes at de er produceret i nubuck læder, har en KingTex membran som gør du kan have vandrestøvlerne på i regnvejr, da membranen sikrer vandtæthed og ekstrem god åndbarhed. Membranen gør også at de er behagelige at have på året rundt. Derudover har Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler HyperGrip såler, så du kan stå fast alle steder. HyperGrip sålen gør altså, at jagtstøvlerne har er ekstrem slidstærke og sikrer stor skridsikkerhed. Mellemsålen i disse vandrestøvler kaldes PU-mellemsål, som gør at støvlen er forholdsvis let, hvilket gør at støvlerne er behagelige at benytte på lange jagter og vandreture. 

 

Hos Hubertushuset anbefaler vi, at du behandler Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler med imprægnering, da du dermed sikrer, at jagtstøvlerne holder deres vandtæthed, selv efter længere tids brug. Du finder et stort udvalg af plejemidler til fodtøj på vores hjemmeside.

 

Du bør gå en størrelse op i disse Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler, da de er lidt små i størrelserne. Hvis du er i tvivl om størrelsen, så kan du også kigge forbi Hubertushuset i Ringsted til en kop kaffe og kyndig vejledning. 

 

Yderligere informationer om Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler

- Materiale: Nubuck læder

- Sål: HyperGrip

- Mellemsål: PU

- Vandtætte

- Små i størrelsen

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60