Treksta Artemis GTX Støvler Dame

1.499,95 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
2900000711325

Treksta Artemis GTX Støvler Dame er et par gode jagtstøvler med god pasform, og nogle virkelig brugbare og funktionelle egenskaber og funktioner. De er bl.a. vandtætte, så du kan have dem på i det våde/fugtige terræn og når det regner.

Treksta Artemis GTX Støvler Dame med GoreTex

 

Treksta Artemis GTX Støvler til damer er et par virkelig fede jagtstøvler med snørebånd. Jagtstøvlerne har en masse fede egenskaber og funktioner. Disse støvler kommer nemlig med både GoreTex membran, HyperGrip såler og IceLock teknologi.

 

GoreTex membran:

Treksta Artemis GTX Støvler Dame har en GoreTex membran, hvilket betyder at støvlerne er både vind- og vandtætte, samt utrolig åndbare. Jagtstøvlerne kan således sagtens holde til, at du har dem på, når du er afsted på jagt, selv i vådt vejr. Derudover er de utrolig komfortable, da GoreTex membranen er utrolig åndbar. Det gør også at jagtstøvlerne sagtens kan bruges om sommeren, selvom det er varmt.

 

HyperGrip såler:

Derudover har Treksta Artemis GTX Støvler Dame HyperGrip såler, som er den sål, som Treksta bl.a. er kendt for. HyperGrip sålen er en sål, der gør det muligt for dig at stå fast alle steder. Du kan altså både stå fast på våde blade, glatte sten og andre steder, hvor du har behov for ekstra skridsikkerhed. Derudover er Trekstas HyperGrip såler meget slidstærke og holdbare, hvilket gør, at du vil kunne gå med disse støvler den næste lange periode. 

 

IceLock teknologi:

En anden teknologi, som Treksta benytter er IceLock teknologien. Teknologien kommer lidt i forbindelse med HyperGrip såler, hvor du kan stå fast alle steder. IceLock teknologien, gør det nemlig muligt for dig, at stå fast på bl.a. is og andre meget glatte overflader, hvilket er utrolig praktisk, hvis du skal afsted på jagt i nogle af de kolde lande med is og sne, fx på Grønland.

 

Yderligere informationer om Treksta Artemis GTX Støvler Dame

 

- HyperGrip såler

- Vandtæt GoreTex membran

- IceLock teknologi

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60