Stoeger PCP P1 - Pumpe til luftgevær

1.999,95 kr.
På lager
Kun 3 tilbage
SKU
2900000695533

Stoeger PCP P1 pumpe til luftgevær. Lavet i kraftig kvalitet af Beretta Holding, som ligeledes udmærker sig med fantastisk våben. Håndpumpen er perfekt til dig der gerne vil have en optimal oppumpning på dit luftgevær. Du kan nemt fylde dit gevær op med luft uden at blive irriteret over at den vil give for lidt lufttryk til geværet. Hvem vil ikke have det rigtige tryk på sit luftgevær så den skyder ordentligt når du skyder til måls om det er efter dåser eller en skydeskive. Den kan pumpe op til 30 bar. Så bliver du klar til den næste til måls skydning med luftgeværet.

Stoeger PCP P1 - Pumpe til luftgevær

Stoeger PCP luftgeværer udmærker sig ved at du ikke hele tiden skal genlade geværet, ved at knække løbet eller med  - du pumper det blot op med denne håndpumpe. Håndpumpen er fremstillet i hård metal, og gør det let for dig at kunne pumpe dit luftgevær op. 

Pumpen er utral let at bruge og kan nemt påsættes til dit luftgevær. Pumpen passer til alle Stoeger PCP luftgeværer. Den er fremstillet med mange forskellige dele der er solide så du slipper for at have problemer med din pumpe. Du vil altid have dig en god pumpe der kan give meget lufttryk.

Info om Stoeger PCP P1

- Konstueret i metal
- Op til 30 bar
- Nem at bruge
- Holdbar

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60