Spypoint Link Micro Solar Vildtkamera

2.999,95 kr.
På lager
Kun 3 tilbage
SKU
2900000674337

Spypoint Link Micro Solar Vildtkamera er et smart vildtkamera, som har indbygget solpanel, så du ikke længere skal bekymre dig, om der er strøm på vildtkameraet.

Spypoint Link Micro Solar Vildtkamera er et vildtkamera med indbygget solpanelSpypoint Link Micro Solar Vildtkamera er et teknologisk og nyudviklet vildtkamera, som er baseret på de mange populære Spypoint vildtkameraer. Spypoint Link Micro Solar Vildtkamera har indbygget solpanel, hvilket betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om at lade vildtkameraet op eller skifte batterier. Spypoint Link Micro Solar Vildtkamera kan altså forsyne sig selv med strøm på en meget bæredygtig måde, og du har ikke udgifter eller nogen bekymring om strøm. Spypoint Link Micro Solar Vildtkamera kan, ligesom de andre Spypoint vildtkameraer, sende billeder til dig fra hele Europa 24 timer i døgnet, uden at du skal have udgifter til et SIM-kort abonnement. Du kan modtage hele 100 billeder gratis om måneden, og hvis du har behov for at kunne modtage endnu flere, så skal du blot betale et beskedent beløb på Spypoint.com.

 

Når du skal i gang med dit nye vildtkamera, skal du registrere det enten via en gratis APP på din smartphone eller på nettet på din computer. I APP’en kan du kommunikere med kameraet og ændre indstillingerne. 

 

Dog skal du være opmærksom på, at Spypoint Link Micro Solar Vildtkamera ikke har en optagefunktion, og du kan derfor kun tage billeder.

 

Hvis du vil vide mere om vildtkameraet, kan du læse meget mere inde under vores kategori vildtkamera, ellers er du meget velkommen til at komme forbi Hubertushuset i Ringsted til en kop kaffe og få råd og vejledning om vildtkameraer og meget mere af vores dygtige medarbejdere.

 

Yderligere informationer om Spypoint Link Micro Solar Vildtkamera

 

- 10 Megapixel

- Hurtig 4G (LTE) netværk

- Gratis APP

- Multishot funktion

- Du kan gemme billederne i APP’en i op til 30 dage

- Du kan bruge op til 32 GB micro SD kort (Dette medfølger ikke)

- Str. 8x11x5,5 cm.

- 4 Power Light Glow LED

- LIT-10 lithium batteri medfølger (Genopladelig) 

- Optagehastighed på 0,4 sekunder

- Har en rækkevidde ud til 25 meter

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60