UDVALGTE KATEGORIER


UDVALGTE ARRANGEMENTER


DENNE MÅNEDS MEST POPULÆRE


JAGTUDSTYR ONLINE OG I FYSISK BUTIK

Hubertushuset i Ringsted er Sjællands største jagtbutik. Vores 1000 kvadratmeter store jagtbutik finder du i Benløse ved Ringsted, og så kan du også handle via vores webshop hubertushuset.com. Vores passion er jagt og god kundeservice, og det vil du mærke, fra det øjeblik du besøger enten vores fysiske butik eller vores webshop. Vi vægter ekspertise og god vejledning meget højt. Derfor kan du altid finde en fagmand i vores butik eller hos vores kundeservice, og det er lige meget, om du skal have ny jagtjakke, jagtbukser eller der skal ny sigtekikkert på din riffel. Vi står klar til at hjælpe dig uanset hvad.

JAGTTØJ TIL MÆND, KVINDER OG BØRN

Jagt var før i tiden mandsdomineret, men nu er jagt blevet mere alle mands eje og en udendørs beskæftigelse, som alle i familien kan og vil være en del af. Derfor har Hubertushuset naturligvis et stort udvalg i både jagttøj til mænd, kvinder og børn - og vi kan klæde dig og din familie på fra yderst til inderst. Du kan handle dit nye jagttøj både online og i vores store butik, og vi tør næsten godt garantere, at vi har noget du vil kunne lide. Vi fører alle de gode kendte mærker inden for jagtbeklædning. Härkila, Deerhunter, Seeland, Laksen og Blaser er bare nogle af de mærker, du finder i vores jagttøjssortiment.

ALDRIG GÅ NED PÅ JAGTUDSTYRET

Et motto, som rigtig mange jægere lever efter. Men du skal ikke frygte for at købe dig helt fattig i udstyr, for hos Hubertushuset gør vi alt, hvad vi kan for at kunne præsentere et sortiment for alle. Som nyjæger kan det være svært at finde alle pengene på én gang til alt det, man ønsker sig. Men bare rolig, der findes helt sikkert gode og billigere alternativer. Så hvis du mangler en ny håndkikkert, skydestok eller måske et vildtkamera, så kig endelig vores kæmpe store sortiment igennem. Du vil ikke blive skuffet.

JAGT SPECIALISTER TIL FINGERSPIDSERNE

Vi vil være din jagtekspert, når det kommer til jagttøj og jagtudstyr. Vi dygtiggør os løbende, så vi kan give dig den bedste oplevelse både i vores fysiske butik og på vores webshop. Jagtudstyr og jagttøj bevæger sig hele tiden i forhold til funktionalitet og anvendelse. Det er vigtigt for os, at vi klæder dig korrekt på, inden du forlader vores butik eller webshop. Du skal tage hjem med det rigtige produkt til det rigtige formål. Er du i tvivl om noget i forhold til jagttøj eller jagtudstyr, så er du altid velkommen til at besøge vores jagtbutik på Roskildevej i Ringsted, eller du kan ringe til os eller sende os en mail. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

KLAR, PARAT - GÅ PÅ JAGT

Vi gør den enkelte jæger parat til at gå på jagt. Det er lige meget, om du er rutineret og har gået på jagt i 50 år, eller du er nyjæger og skal ud på din første bukkejagt. Vi har set det hele, og er bekendte med, at præferencerne er forskellige, men vi gør lige meget ud af at løse begge opgaver. For os i Hubertushuset handler det om den gode service og det efterfølgende engagement. Vi vil gerne have dig som kunde hele livet, så derfor går vi højt op i vores service og vores "efterbehandling", når vi har solgt dig en vare. Det er vigtigt, at man som jæger føler sig parat til at gå på jagt. Det hjælper vi dig med.

GODT FODTØJ TIL JAGT ER ET "MUST"

I Hubertushuset kan du selvfølgelig også finde et meget stort udvalg i jagtstøvler, gummistøvler, vandresko og fritidssko. Vores dygtige medarbejdere kan vejlede dig til lige præcis det, du står og mangler. Et par gode, solide gummistøvler kan du ikke undvære, når du går på jagt. Og vi har dem også i vinterudgaven, så du ikke kommer til at fryse om fødderne. Om sommeren har du måske mere brug for et par støvler med kort skaft – eller en decideret jagtsko. Dem har vi også og endda i flere forskellige mærker. Kom ind i butikken og se vores store udvalg eller se de mange sko og støvler på vores webshop.

GOD JAGT HYGGE OG GOD STEMNING

Hvis du planlægger et besøg i Hubertushuset, så kan du glæde dig til en special-forretning hvor du fra det sekund du træder ind, ikke vil være i tvivl om at vores passion er jagt og jagtudstyr. Hele familien er velkommen. Der er altid kaffe og tid til en god jagthistorie når du besøger os. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i Sjællands største jagtbutik. 

 1. Härkila Metso Full Zip
  Härkila Metso Full Zip
  1.799,95 kr.
 2. Härkila Pro Hunter Move 2.0 GTX
  Härkila Pro Hunter Move 2.0 GTX Jagtjakke
  4.399,95 kr.
 3. Härkila Deer Stalker Camo HWS Jakke
  Härkila Deer Stalker Camo HWS Jakke
  3.999,95 kr.
 4. Härkila Deer Stalker Camo Cover jagt
  Härkila Deer Stalker Camo Cover Jagtjakke
  1.099,95 kr.
 5. Härkila Metso Winter Jakke
  Härkila Metso Winter Jakke
  3.999,95 kr.
 6. Härkila Moose Hunter 2.0 WSP Jakke
  Härkila Moose Hunter 2.0 WSP Jakke
  2.499,95 kr.
 7. Härkila Moose Hunter Jagtjakke - V2.0 - GORE-TEX
  Härkila Moose Hunter Jagtjakke - V2.0 - GORE-TEX
  5.699,95 kr.
 8. Härkila Retrieve Jakke
  Härkila Retrieve Jakke
  3.699,95 kr.
 9. Härkila Stornoway Shooting Jakke
  Härkila Stornoway Shooting Jakke
  3.499,95 kr.
 10. Härkila Wildboar Pro jakke
  Härkila Wildboar Pro jakke
  3.299,95 kr.
 11. Härkila Mountain Hunter Hybrid jakke
  Härkila Mountain Hunter Hybrid jakke
  2.399,95 kr.
 12. Härkila Mountain Hunter Jakke
  Härkila Mountain Hunter Jakke
  4.299,95 kr.
 13. Härkila Heat Jakke
  Härkila Heat Jakke
  2.749,95 kr.
 14. Härkila Pro Hunter Endure jakke
  Härkila Pro Hunter Endure jakke
  5.099,95 kr.
 15. Härkila Orton packable jakke
  Härkila Orton packable jakke
  2.199,95 kr.
 16. Härkila Stornoway Active jakke
  Härkila Stornoway Active jakke
  3.849,95 kr.
Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60