"Rabatten"

Spar penge i Rabatten

 

Velkommen i "Rabatten"

”Rabatten” blev etableret for mange år siden, fordi butikken havde behov for at komme af med udgåede varer, ”rester” og i særlige situationer indkøbte kollektionsprøver fra diverse leverandører – butikken havde ikke plads til det hele, hvis vi også skulle have plads til nyheder. ”Rabatten” har i mange år været drevet af Hubertushuses grundlæggere, Jytte og Erik, hvor godt købmandskab og evnen til at ”krejle” altid har begejstret mange af vores kunder. Jytte og Erik har ikke samme energi til at drive konceptet i dag, men de kigger forbi i ny og næ for at hjælpe til i et par timer.

”Rabattens” koncept er meget simpelt: STORE BESPARRELSER på op til 70% på mange udgåede varer (primært jagt-/fritidstøj og jagt-/fritidsstøvler), kollektionsprøver og enkelte ”rester”. Det, som vi har mest af, er str. Large/52 i tøj eller str. 43 i fodtøj – skal man bruge størrelser til ”stærke jægere”, så kan man i vores fysiske butik altid finde noget helt op til str. 8XL eller støvlestørrelser op til 50! Alle varer købt i ”Rabatten” kan byttes i butikken inden for vores faste byttefrist, som er 30 dage. Vi giver også penge retur på varer købt i ”Rabatten”, husk blot bon. I ”Rabatten” tager vi både imod kontanter, dankort og mobilepay.

”Rabatten” ligger i en bygning overfor indgangen til vores butik ved de hvide telte – når der er åbent, så har vi ca. 60-70 tøjstativer ude i de hvide telte, så du kan ikke undgå at se det!

Rabattens åbningstider i 2022 er:

April: 2., 3., 11., 12., 13. og 16.  

August: 12. og 13.

September: 3. og 4.

Oktober: 1.

 

Rabatten følger butikkens åbningstid (lørdag/søndag), som er kl. 10.00-14.00

"Rabattens" sidste åbningsdag i nuværende bygning er lørdag den 1/10-2022

 

Vi sætter kaffe over og glæder os til at se dig i løbet af 2022!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60