Om Hubertushuset

Hubertushuset Medarbejdere 360° rundtur


Velkommen til Hubertushuset

Her vil vi gerne give dig et indblik i hvem vi er og hvad vi står for, hos Hubertushuset.

Vi håber meget, at du på vores side vil føle dig inspireret af vores store udvalg af våben, udstyr og beklædning til jagt- og outdoor samt, at du vil bruge vores side til, at indhente informationer, lære nyt og lære fra dig i vores "jægerunivers".

Ligesom vi glæder os til, at betjene og vejlede dig i vores fysiske butik i Ringsted, tilbyder vi også muligheden for, at du kan handle direkte i vores webshop her på siden.



Velkommen til Hubertushuset

Historien om Hubertushuset

Hubertushuset åbnede som en lille familieforretning på bare 50 m2 i 1968 og blev dengang drevet af Jytte og Erik Jensen.

Siden da er der sket rigtig meget. Efter flere om- og tilbygninger rummer Hubertushuset den dag i dag 1200 velindrettede kvadratmeter, med alt hvad der hører til, en velassorteret og kvalitetsbevidst, jagt- og outdoorbutik.

I Hubertushuset er vi 21 kompetente og servicemindede fagfolk der står klar til, at betjene og vejlede vores kunder til det helt rigtige valg, på samme personlige og professionelle måde, som altid har været vores kendetegn.

Vores dygtige bøssemagere har siden 1973 serviceret vores kunders våben og optik og siden 1978 har de ligeledes varetaget driften af vores underjordiske indskydningsbane. Værkstedet og skydebanen har igennem alle årene bidraget til, at tilføre det tryghedselement, som er en af grundpillerne i hele forretningens målsætning:

At tilbyde vores kunder et højt serviceniveau, et stort udvalg af kvalitetsprodukter der går i dybden og bredden og en faglig, objektiv, opdateret og personlig vejledning.

I 1992 blev indkøbsforeningen Jaguargruppen dannet, og som en af de 6 Jaguar-butikker i Danmark tilbyder vi, i Hubertushuset, en lang række kvalitetsprodukter til særligt fordelagtige priser, som du kun finder i en Jaguar butik.

I 1997 overtog døtrene Bettina og Birgitte alle aktiviteter, hvorved generationsskiftet og dermed den fortsatte drift af Hubertushuset blev sikret.

 

HUBERTUSHUSET – STEDET HVOR JÆGERE MØDES