JULENS INFORMATIONER 2022

Vi har lavet en samling af alle de informationer, der er omkring julen 2022. Her finder du både leveringsfrister, bytteregler m.m. 


BYTTEFRIST

Når du handler julegaver hos Hubertushuset, både online og i vores butik, så kan de byttes helt frem til den 31/1-2023. Du skal blot medbringe eller sende din bon/kvittering med.


BLACK FRIDAY VS JULEGAVER

Du kan naturligvis handle dine julegaver på Black Friday. Og de er selvfølgelig underlagt de udvidede bytte- og returregler.


JULEGAVER FRA....

Hvis du har lyst til at købe dine julegaver i juli måned, så skal du blot gøre os opmærksom på det. Vi vil ikke bestemme, hvornår du begynder dine julegave-indkøb. Så der er ingen dato for dette. Husk altid at gemme din bon/kvittering.


GRATIS BYTTE

Det er som altid gratis at bytte dine julegaver, både online og i butikken. Bestiller du online, så leveres din ordre med en fortrykt fragtlabel, som du kan bruge til at sende retur.


BESTIL JULEGAVER INDEN

Vi leverer din ordre med GLS, og sidste frist for levering vil være onsdag den 21 december.


KUNDESERVICE

Skulle du være i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan maile på webshop[a]hubertushuset.dk eller du kan give os et kald på 5761 1360GAVEKORT

Er du i tvivl om julegaven, så er et gavekort altid et hit. Du kan bestille dit gavekort her.
Bemærk at gavekort købt i butikken eller på webshop KUN kan anvendes i fysisk butik.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60