Skydebænk

2 varer

Faldende orden

2 varer

Faldende orden
pr. side

Skydebænk

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af skydebænke og rensebænke. Vi har sammensat et sortiment, hvor du finder skydebænke til en særdeles fordelagtig pris, men hvor kvaliteten stadig er i top. Du kan altså finde gode og præcise skydebænke, så du kan få indskudt din riffel relativt billigt. Blandt andet finder du vores meget populære skydebænk fra NordHunt. 


Brug din skydebænk til rensning af våben

 

Der er rigtig mange der vælger at anskaffe sig en skydebænk, da de også vil kunne bruge den, når de skal rense haglgeværet eller riflen. Våbnet er nemlig nemt at spænde fast på skydebænken, og dermed har du meget kontrol over våbnet, når du skal til at rense det. Det er nemmere at få renset løbene i dybden, da du ikke skal stå og balancere med våbnet, men blot bruge tid og kræfter på at rense våbnet igennem. Derudover er det nemt at rense løbene udvendigt og eventuelt give skæfteolie, hvis skæftet trænger til dette. Du har nemlig riflen eller haglgeværet siddende, så du har fri adgang hele vejen rundt om våbnet. 


Rensebænke med små opbevaringsrum

 

Hvis du udelukkende ønsker at bruge din bænk til rensning af våben, så finder du decideret rensebænke hos Hubertushuset. De er lidt anderledes end normale skydebænke. Ved rensebænken sidder våbnet ikke fast på samme måde, da du ikke skal affyre skud, mens den sidder i den, men udelukkende rense våbnet. Mange rensebænke har dog i stedet den funktion, at man kan låse våbnet fast, så det ikke flytter sig, imens man renser våbnet. Derudover har du små inddelte rum, der er perfekte til opbevaring af de forskellige renseprodukter, som bl.a. børster, klude, olie, fedt osv. 

 

Find de bedste skydebænke hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi nogle af de mest populære skydebænke, så du kan få indskudt din riffel inden jagtsæsonen går i gang. Selvom vi har et sortiment med billigere skydebænke, er der absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten. Alle de skydebænke du finder hos os, er derfor af høj kvalitet, så du er sikret den mest optimale indskydning.


Køb din næste skydebænk hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset finder du et bredt udvalg af forskellige skydebænke.


Hubertushuset har en masse dygtige medarbejdere, der både har mange års erfaring og en stor viden om skydebænke til indskydning og rensning af våben. Dermed er vi sikre på at kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige skydebænk.


Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til din nye skydebænk.


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com


Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60