Termokander & Termokrus

10 varer

Faldende orden

10 varer

Faldende orden
pr. side

Termokander og termokrus

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af termokander og termokrus. Det er altid vigtigt med det rigtige grej, når du skal ud og nyde naturen. Det er ligegyldigt, om det drejer sig om en vandretur, jagt eller noget helt tredje. Det er altid rart med jagtudstyr, der gør oplevelsen en smule bedre. Det er specielt vigtigt at have nok væske med i naturen. Det er nemlig sjældent, at du har adgang til dette i naturen. Hvis du er afsted en varm sommerdag, er det nødvendigt med en masse kølig væske, hvor du om vinteren måske nærmere længes efter en varm kop kakao eller kaffe. Derfor er det oplagt med en termokande eller et termokrus. Det værste ude i naturen er at gå kold, for der er langt til butikker med mad og drikke. Termokrus og termokander kan altså holde væsken kold eller varm i mange timer. 

Når du handler hos Hubertushuset, så kan du være sikker på, at du finder varer i en høj kvalitet, for vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Det gør, at vi har glade kunder, der kan have produkterne i mange år frem i tiden, og vi kan stå 100% inde for de produkter, vi sælger. Vi har et bredt udvalg af termokander og termokrus, hvor du bl.a. finder produkter fra velkendte brands som Stanley, Stabilotherm og Esbit. 


Termokander og termokrus i den rigtige kvalitet

 

Ligesom alt det andet du finder her på hjemmesiden, har vi nøje udvalgt vores sortiment, så du kun finder de bedste produkter, der er holdbare og kan tåle livet i naturen. De termokander og termokrus, du finder hos Hubertushuset, er geniale til enten at holde væsken varm eller kold, så du altid kan have en varm kop kaffe eller iskoldt vand ved din side. Du finder samtidig flere forskellige mærker og en masse modeller, så du kan finde lige præcis den model, du ønsker. De termokander og termokopper, som du finder hos os, kan bruges til mange forskellige formål. Du kan medbringe dem på jagt, men de kan naturligvis også bruges til andre outdoor aktiviteter, på vandreture eller blot til en god kop kaffe til og fra arbejde. Du finder flere termokopper, som passer perfekt til bilen og kopholderen. På den måde bliver køreturen en anelse bedre, da du kan nyde en lækker kop kaffe, mens du kører. Du finder termokopper, som du sagtens kan betjene med en hånd, og som derfor vil være et oplagt valg. 


Termoflasker, der dækker dine behov

 

Vi har mange forskellige termoflasker og termokrus, og de fås alle i forskellige størrelser. Vi har helt små termokrus på 0,35 liter, som er perfekte, hvis du ønsker en kop morgenkaffe i bilen eller en enkelt kop kaffe på jagtturen. Derudover finder du også de lidt større termokander, der kan indeholde helt op til 1 liter. I sortimentet finder du også en såkaldt food jar på 0,7 liter, hvor du altså kan nyde lækker, varm mad på turen. 


Størrelsen er naturligvis meget vigtig, og derfor skal du finde ud af, hvad dit behov er. Hvis du fx er afsted i lang tid, kan det være utrolig rart med en god og stor termokande, der kan holde væsken kold eller varm i lang tid. Dog kan de helt store Stanley termokander godt blive for store og robuste, hvis du fx bare skal ud på en vandretur. Her kan det derfor være oplagt med en lidt mindre flaske, som ikke er lige så tung, og som ikke kan indeholde lige så meget. Hvis du skal afsted på jagt, og du skal afsted sammen med andre, så kan en stor termokande ligeledes være fordelagtig, da du dermed har mulighed for at dele med de andre. 


Termokander og termoflasker har samtidig også forskellige låg. Nogle termokopper fås med en fast drikketut, så det er nemt at drikke af flasken. Andre har skruelåg, hvor du samtidig kan bruge låget som et separat krus, hvilket gør det nemt at drikke af den og dele med andre. 


Der findes rigtig mange varianter, og det kan være du har brug for termoflasker til forskellige behov og formål. Det kan sommetider være svært at finde ud af, hvad du har behov for, og her er det mest oplagt at prøve sig frem. Du kan altid starte med de små og ofte lidt billigere termoflasker, for dem kan du altid bruge. Om ikke andet til en kop varm kaffe i bilen eller toget. Derefter kan du selvfølgelig anskaffe dig en større termokande, hvis det viser sig, at den valgte termokande er for lille. 


Hvordan skal jeg rengøre og vedligeholde mine termoflasker og termokander?

 

Det er naturligvis vigtigt, at du både rengører og vedligeholder dine termoflasker og termokander. Det er godt, hvis du hver gang efter brug skyller dine termokander og termoflasker grundigt, da du dermed kan undgå, at den bliver brun i bunden og får de her lidt brunlige og gullige pletter, som der ofte kommer indeni termokanden.


Hvis din termokande allerede er blevet brun i bunden, er der dog stadig lidt at gøre, for at komme det til livs. Vi har derfor udarbejdet en lille guide, til dig der ønsker at rengøre dine termokander og termoflasker nemmest, så du kan fjerne og undgå gule og brune misfarvninger. 


1. Start med at finde din termokande frem og noget meget varmt, næsten kogende vand.
2. Derefter skal du finde enten bagepulver eller natrium.
3. Put derefter omkring 3 store teskefulde bagepulver eller natrium ned i termokanden.
4. Derefter fylder du vand i termokanden, og sørger for, at alt bagepulver eller natrium er opløst.
5. Derefter kan du med fordel ryste termokanden eller termoflasken, for at opleve den bedste virkning.
6. Hvis det er meget slemt, kan du også lade termokanden stå med vandet over natten.
7. Herefter tømmes termokanden og evt. skylles efter.
8. Nu har du en termokande der føles ny.

Køb din næste termokande eller termoflaske hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af termokander og termoflasker. Hos os vil du blive mødt af vores dygtige og kompetente medarbejdere, der alle har stor viden og en lang erfaring med jagt og outdoor, og dermed kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige termokande eller termoflaske. Måske er du endda heldig at finde et godt tilbud på vores outlet.


Vi glæder os utrolig meget til at inspirere dig og giver dig gerne gode råd og kyndig vejledning, hvis du har behov for dette.


Du er altid velkommen i vores fysiske butik til en kop kaffe eller på vores hjemmeside www.hubertushuset.com, hvor du ligeledes finder det store udvalg.


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60