Spise- og outdoorkøkkengrej

6 varer

Faldende orden

6 varer

Faldende orden
pr. side

Spise- og outdoorkøkkengrej

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af spise- og outdoorkøkkengrej, så du kan finde alt, du skal bruge til jagtturen. “Uden mad og drikke duer helten ikke” er et gammelt ordsprog som de fleste kender til. Og det er ikke uden grund, for naturligvis er det vigtigt med mad og drikke, specielt når du har været aktiv. Hvis du har brug for opbevaring af mad, som du har haft med på forhånd, så kan du naturligvis finde robuste opbevaringskasser, som netop kan tåle, at du tager den med ud i naturen. Du finder også en slags termokande, bare lidt større, så du kan opbevare mad i den. Den er utrolig smart, da den både kan indeholde en dejlig varm suppe på den kolde jagttur, men samtidig kan den også opbevare kold is på fx en varm bukkejagt, eller hvad du ellers synes, at du har brug for. 


Mad over bål

 

Mange vælger at lave bål, når de er ude i naturen. Det er en god måde at lave lækker mad på, du kan få varmen og så er det utrolig hyggeligt med et lille bål ved middagstid. For at lave mad over bål, er du naturligvis nødsaget til at have forskelligt udstyr. Derfor finder du bl.a. en grillpind, så du fx kan grille pølser, eller en bøf over bålet. Derudover kan du også finde forskelligt bestik, hvor der både er gaffel og ske i en kombination. 


Køb dit køkkengrej til outdoor hos Hubertushuset

 

Vi har hos Hubertushuset de mest fantastiske medarbejdere, der har en lang erfaring og stor viden indenfor både jagt og outdoor. Derfor er de naturligvis også parate til at hjælpe dig med dit næste køb. Måske finder du endda dit næste køb på vors outlet, hvor der er store besparelser. Du er velkommen til at komme forbi, hvis du har brug for råd og vejledning. 


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60