Patrontasker og Ammunitionskasser

16 varer

Faldende orden

16 varer

Faldende orden
pr. side

Køb din nye patrontaske og ammunitionsboks i Hubertushuset

 

I Hubertushusets finder du et stort udvalg af patrontasker og ammunitionsbokse. Kom ned i butikken eller køb det online på vores webshop.

 

Som jæger skal man virkelig have styr på de ting, som kan være farlige i de forkerte hænder; og det er våben og ammunition. Lovgivningen siger da også, at begge dele skal være forsvarligt låst inde i godkendte våbenskabe og bokse. Et våbenskab er præfabrikeret med holdere til rifler og geværer, og så er der typisk små hylder i lågen og en enkelt hylde øverst. Det er ikke altid, at man kan holde tingene ordentligt samlet, så her kan en løsning være en ammunitionsboks.

 

Når du er på fællesjagt, er det ikke altid, at lommerne er store nok i din vest eller jakke. Det kan også meget vel være, at du føler dig hæmmet i dine bevægelser af at have patronerne i din lommer. Her vil det være genialt med en patrontaske, som giver dig fri bevægelse - og så ser det i øvrigt stilfuldt ud.

 

Ammunition med på jagten

 

Når du er på jagt, skal du selvfølgelig have den ammunition med, som du har brug for. Til fællesjagten er det haglpatroner, og her har du måske brug for forskellige haglstørrelser, alt efter hvilket vildt, du skyder til i såterne. Som regel køber man æske med jagtammunition og ikke hele kartoner, og det ikke altid, at æsker er så gode som opbevaring. Her kan du i stedet sætte æskerne i en ammunitionsboks, så der god samling og orden på dem. Ammunitionsboksen er også handy at have med i bilen, når du skal ud på skydebanen eller på jagt, og derhjemme kan den stå i våbenskabet. Når du så er ude på jagten, skal du måske have ekstra patroner med – eller forskellig haglstørrelse, og så kan du f.eks. have store haglstørrelser i dine lommer og de mindre i en patrontaske, hvor du har skulderremmen på skrå, så tasken hviler på din hofte, og dermed giver dig fri bevægelighed.

 

Klassisk look med en patrontaske

 

På de finere fællesjagter er det et “must”, at du er klædt rigtigt på til lejligheden. Jagten har mange, gamle og faste traditioner; herunder påklædningen. Og når man nu har investeret i det helt store sæt tweedtøj, en side by side haglbøsse og en sixpence, så skal du også have en patrontaske. Patrontasker er altid rummelige og kan indeholde mange patroner. Klappen er også lavet sådan, at den ikke “svipper” tilbage, men bliver stående åben, når der er fugle i luften. Og så kan du hurtigt genlade uden at skulle åbne tasken hele tiden. Patrontasken sørger også for at holde ammunitionen tør, så selvom du er ude på fællesjagten i silende regnvejr, så ligger dine haglpatroner tørt og godt i tasken. Du kan også få patrontasker i forskellige materialer, så som kanvas med læderforstærkninger, lædertasker beklædt med tweed eller patrontasker i rent læder. Alle er designet til at kunne bæres over skulderen og indeholde masser af patroner.

 

Patrontasker med flere muligheder

 

En patrontaske kan også bruges til andre ting, når det ikke er jagtsæson. Du kan f.eks. bruge den til en fisketur, hvor du kan opbevare blink og agn i tasken. Eller måske du bare har lyst til at gå en tur på dit revir og se, hvad der rør sig. Her kan du have en vandflaske, lidt at spise og mindre ejendele så som pung og nøgler.

 

Ammunitionsbokse til patronlageret

 

De fleste jægere går på jagt med både riffel og hagl, og så kan der hurtigt komme mange forskellige æsker med ammunition ind på hylderne i våbenskabet. Det kan hurtigt virke rodet, og når man står og skal ud ad døren på bukkejagt eller fællesjagt, så skal man ikke først begynde at lede efter det, man skal bruge.

 

Men når du opbevarer din ammunition i ammunitionsbokse kan du allerede her dele det op, så du hurtigt har et overblik. For eksempel så kan du have riffelammunition i bokse af stål eller grøn plast. Og så kan haglpatronerne være i en sort plastboks – eller en anden farve. Når det så er delt op i farver, ved du lige med det samme, hvilken ammunitionsboks du skal have fat i.

 

Tag ammunitionsboksen med på farten

 

Ammunitionsbokse er ikke kun gode til opbevaring derhjemme. Du kan også bruge dem, når du skal afsted på jagt eller ud på jagtrejse. Nogle ammunitionsbokse kan du også låse, og generelt er boksene meget svære at ødelægge. Så her er der også en stor sikkerhed i at opbevare alt din ammunition i ammunitionsbokse. Nogle ammunitionsbokse er specielt designet til flyrejser, og de er typisk lavet i aluminium har låsemekanismer og er godt foret for at beskytte indholdet. Derudover er de også forstærket på alle hjørner, da de godt kan få en hårdhændet behandling undervejs.

 

Ammunitionsbokse i alle størrelser

 

Kunne du godt tænke dig en ammunitionsboks, så skal du også tænke på, at de kan fås i mange forskellige størrelser. For eksempel er der de mindre bokse med låg, som du kan have i lommen, og som kan indeholde en æske patroner. Og så kan du finde større bokse, som kan indeholde flere æsker, eller løse patroner og helt op til kufferter, hvor du kan have alt din ammunition samlet ét sted. Ammunitionskufferter er solidt lavet med forstærkninger på alle hjørner og selvfølgelig en låsemekanisme eller med mulighed for at sætte en hængelås på.

 

Køb din patrontaske og ammunitionsboks i Hubertushuset

 

I Hubertushuset går alle medarbejdere på jagt, og derfor kan de give dig den bedste vejledning til dit næste køb af en patrontaske eller en ammunitionsboks.

 

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til din patrontaske og ammunitionsboks.

 

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 

 

Knæk og Bræk!

 

 

 

 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60