Lokkemidler

11 varer

Faldende orden

11 varer

Faldende orden
pr. side

Effektive lokkemidler til jagt


Hos Hubertushuset i Ringsted, finder du et stort udvalg af lokkemidler og andet tilbehør til lokkejagt. Det kan sommetider være udfordrende at få ramt på vildtet, og derfor kan det være en fordel at benytte lokkemidler.

Lokkemidler til jagt er en vigtig del af at gå på jagt. Det kræver et godt jagt lokkemiddel at få dit bytte tæt på, så du kan nedlægge det med et godt skud. Netop hvilket produkt du skal vælge, kommer an på jagtformen – det vil sige, hvilket dyr du jæger.

Hos Hubertushuset finder du alt til jagt. Vi forhandler alt fra duekarruseller og duesvuppere til forskellige produkter, til vildsvinejagt. Se nærmere på sortimentet her i webshoppen, og opdag populære brands som Mjoelner. Se også vores lokkefugle og lokkekald.

 

Alt fra duekarrusel til vildsvin slikkepinde

 

I rigtig mange former for jagt bruger man forskellige midler til at lokke dyrene tæt på. Duekarruseller og duesvuppere er gode til at lokke både duer og krager hen. Hvis du derimod jager et dyr som et vildsvin, kan det være fordelagtigt at lægge bærmix eller mjødmix ud – begge har et godt duftspor, som trækker vildsvinene til. Til rævejagt kan du investere i en pelsbesat ”lokker”, der drager rævens opmærksomhed. Der er mange muligheder for, hvordan du kan lokke dit bytte og få det til at overse dig som jæger og gøre det lettere at nedlægge dyret.

 

Bliv klar til jagt med det rigtige lokkemiddel

 

Nybegynder indenfor jagt, eller erfaren jæger, der vil prøve kræfter med nyt bytte?

Uanset hvad dit erfaringsniveau er, kræver det, det rigtige tilbehør og udstyr, til jagt at få dit bytte på tæt hold. Hos Hubertushuset har vi mange års erfaring indenfor redskaber og udstyr til jagt. Vi kan derfor altid rådgive dig om, hvilket slags lokkemidler du skal vælge.

I vores webshop finder du et bredt sortiment, og vi har mange gode tilbud, på jagtvåben, jagtoptik, jagttøj og jagttilbehør.

Du er også velkommen til at besøge Hubertushuset – vi står altid klar til at give dig gode råd. Vores medarbejdere har alle bred erfaring og stor viden om det rigtige lokkemiddel til netop den type jagt, som du udøver. Alle er aktive jægere, og går meget op i jagt, hvorfor de er topmotiveret for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Find dine lokkemidler til jagt hos os, og bliv klar til årets jagtsæson!

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60