Jagtknickers til Herrer

11 varer

Faldende orden

11 varer

Faldende orden
 1. Deerhunter Strasbourg Læder Knickers
  Deerhunter Strasbourg Læder Knickers
  Før: 2.099,95 kr. Tilbudspris 1.499,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (29%)
  Tilbud
 2. Laksen Turnerkamp Breeks
  Laksen Turnerkamp Breeks
  2.799,95 kr.
 3. Härkila Stornoway Shooting Knickers
  Härkila Stornoway Shooting Knickers
  1.999,95 kr.
 4. Seeland Woodcock Advanced Knickers
  Seeland Woodcock Advanced Knickers
  899,95 kr.
 5. Härkila Stornoway 2.0 HWS Knickers
  Härkila Stornoway 2.0 HWS Knickers
  Før: 2.999,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 1.000,00 kr. (33%)
  Tilbud
pr. side

Jagt knickers herre
 

Jagt knickers er rigtig gode at have på, når det er lidt lunt i vejret. Jagt knickers er en blanding af lange jagtbukser og jagtshorts. De går som oftest til ned over knæene, og på jagt bruger mange dem sammen med uldstrømper. Derudover foretrækker langt de fleste at have høje gummistøvler på, da det ellers godt kan blive koldt. Flere benytter også jagt knickers fremfor jagtbukser. Dermed undgår du at have bukserne nede i gummistøvlerne eller uden på gummistøvlerne. Jagttøj til herrer er naturligvis ekstrem vigtigt, og derfor finder du et stort udvalg af jagt knickers.

 

Hvilke jagt knickers til mænd skal jeg vælge?
 

Det kan som kunde være utrolig svært at finde ud af, hvilke knickers du burde købe. Du kan altid kigge på vores hjemmeside, hvor du kan se en stor del af vores sortiment. Inde på det enkelte produkt, kan du læse meget mere om, hvilket produkt det er, og hvilke forskellige egenskaber og funktioner produktet har.

 

Inden du skal til at kigge på jagt knickers, kan det være en rigtig god ide at finde ud af, hvad du gerne vil bruge dine nye knickers til. Der er nemlig stor forskel på, hvilke knickers til mænd du skal vælge, alt efter hvad du skal bruge dem til. Skal det være til festlig brug, til den pæne jagt eller måske til jagten, hvor du skal gennem tæt krat og lignende. Det stiller nemlig meget forskellige krav til dine nye jagt knickers. 

 

Brug dine herre knickers på jagt
 

Stort set alle de jagt knickers, som vi har hos Hubertushuset, er specielt fremstillet til jagt. Det betyder, at de er produceret i holdbart materiale, der både er komfortabelt og slidstærkt. Det er altid rart med slidstærkt jagttøj, da du med stor sandsynlighed vil komme ud for at skulle gennem tæt krat og lignende.

 

Derudover kommer størstedelen af disse jagt knickers med membran. En membran er utrolig populær blandt jægere. En membran sørger nemlig for at lukke af for vand og vind udefra. Hvor den også sikrer, at fugt og sved kan blive transporteret væk. Derfor gør membranen både disse jagt knickers vind- og vandtætte og utrolig åndbare. 

 

Hvad er knickers?
 

Knickers er en form for benklæder. Det er knæbukser der med forveksling kan ligne 1600-tallets hollandske bondedragters bukser, der var meget posede. Knickers bliver spændt eller bundet omkring knæene. Langt de fleste bruger lange og tykke uldstrømper sammen med deres knickers. 

 

Første gang vi så det, som vi i dag kalder knickers var i 1860’erne. Her blev det brugt som både sportstøj og fritidstøj. Der kom ligeledes andre varianter til. I 1920’erne og 1930’erne kom der en variant ved navn plusfours. De var både længere og havde endnu bredere knæbånd, end de normale knickers. 

 

Jagtknickers blev senere hen til en pæn beklædningsgenstand på de større og mere fine jagter. I dag bruges jagtknickers meget på fællesjagter, hvor jægeren ønsker at bibeholde de klassiske traditioner og gøre noget ekstra ud af sig selv. Det gør jægeren typisk i respekt for jagtlederen og invitationen, samt traditionerne omkring jagt.

 

Køb dine jagt knickers herre hos Hubertushuset
 

Vi står i Hubertushuset altid klar til at hjælpe dig. Hvad end det er en hyggelig snak med vores personale omkring alting og ingenting eller du ønsker hjælp og vejledning, til køb af dine næste jagt knickers, så er vi altid klar. Vores personale har alle jagttegn og har en passion for jagt, hvorfor de elsker at hjælpe jer kunder. Vi har altid kaffe og kakao i automaten, hvis dette frister. Du finder samtidig et kæmpe outlet online, hvor der altid er god tilbud at finde.

 

Udover at vi naturligvis sælger jagt knickers, så har vi også al den plejemiddel, som du har behov for, når det drejer sig om jagt knickers. 

 

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen og håber vi kan inspirere dig og give dig de bedste råd og den bedste vejledning. 

 

På gensyn i vores fysiske butik eller på www.hubertushuset.com  

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60