Jagt Heldragt til Herrer

2 varer

Faldende orden

2 varer

Faldende orden
  1. Nordhunt Razor Kedeldragt, Grøn
    Nordhunt Razor Kedeldragt, Grøn
    1.999,95 kr.
  2. Nordhunt Razor Kedeldragt, Camo
    Nordhunt Razor Kedeldragt, Camo
    1.999,95 kr.
pr. side

Heldragter til herrer 

 

Slut med at fryse på jagten 

 

En termoheldragt kan du bruge til de fleste typer jagt i de kolde måneder. Det kan være på vildsvinejagt, når du sidder i tårnet om natten, eller på gåsejagt en iskold vinterdag på pløjemarken. 

En heldragt holder dig varm hele dagen, og her kan vejr og vind ikke finde vej mellem tøjlagene. Du finder termoheldragter til jagt i Hubertushuset i mærket Swedteam og vores eget mærke, Nordhunt.  

 

Heldragtens fordele ved forskellig typer jagt 

 

Før i tiden var en termodragt – eller kedeldragt – tung at have på og begrænsede bevægelsesfriheden. Sådan er det ikke mere. I dag er heldragterne lavet i lette materialer, som samtidigt er meget isolerende. Du kan også få en heldragt, som er vandtæt, og det får du især brug for, hvis du skal på strand- eller havjagt. 

 

Farver er ikke ligegyldigt 

 

Heldragter til jagt skal også have den rigtige farve, og her er camouflagefarver godt. Du kan få camouflagefarver i grønne og brune toner, og så er der vintercamouflagen med hvid baggrund. Den er fantastisk, når du skal på jagt i sneklædte landskaber. 

 

Bag om heldragten 

 

Det var oprindeligt til piloter, at man opfandt heldragten – eller flyverdragten, som den blev kaldt dengang. I dag forbinder vi en flyverdragt med en heldragt til børn, og de har fuldt ud samme egenskaber som heldragter til voksne. Det er genialt at tage udviklingen af heldragter til børn for at overføre det til en voksen udgave, for der findes ikke bedre testere til tøj end børn, som virkelig forstår at afprøve tøjets effekt og holdbarhed. 

 

Når man flyver oppe i højderne, bliver der ekstremt koldt, så det var vigtigt, at piloterne kunne holde varmen. Dragterne var dengang lavet af tekstil og skind og var meget tykke. Med årene blev heldragterne lettere, fordi man opfandt nye tekstiler med isolerende, åndbar og vandtæt effekt, og pasformen blev også væsentligt forbedret. Med de nye tekstiler blev dragten også lettere og dermed også meget mere behagelig at have på en hel dag. 

 

En heldragt til jagt 

 

Der er flere ting, der taler for en heldragt, når man går på jagt eller skal ud på reviret og fodre fuglene eller lave revirpleje. 

 

Heldragten holder hele kroppen varm, uden at der sniger sig kold luft ind mellem lagene. Du kan endda tage direkte fra arbejde og ud på reviret – du hopper blot i heldragten og et par gummistøvler, og så er du klar til at gå i gang med at klippe ned, køre ud med foder eller sætte fodertønder og skydestiger op. 

 

Der er selvfølgelig også sørget for gode lommer i heldragten, så du kan have nøgler, mobil, hundefløjte og andet med. Lommerne er rummelige og lukkes med lynlås, så du ikke risikerer at tabe noget.  

 

Holder dig både varm og tør 

 

Heldragten har også en membran, som gør den vind- og vandtæt. Så du behøver ikke at smide, hvad du har i hænderne for at komme i læ, hvis der lige kommer en hurtig regnbyge. Du kan trygt arbejde videre uden at være bekymret for, at regnen trænger igennem dragten og gør dig kold. 

 

Til jagt og fritid 

 

Anvendelsen af en heldragt er bred. Den kan bruges til næsten alle former for jagt og er uundværlig på jagter, hvor du skal stå eller sidde i mange timer.  

Du kan også bruge den i fritiden, når du går i haven, skal træne hunden eller lave revirpleje. 

 

I Hubertushuset har vi dygtige og dedikerede medarbejdere, som alle går på jagt, og de kan hjælpe og rådgive dig om dit køb af en heldragt  

 

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 

 

Knæk & Bræk 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60