Jagt Veste til Damer

Varer 1-20 af 26

Faldende orden

Varer 1-20 af 26

Faldende orden
 1. Härkila Sandhem lady fleece vest
  Härkila Sandhem lady fleece vest
  1.299,95 kr.
 2. Chevalier Mainstone Fleecevest Lady
  Chevalier Mainstone Fleecevest Lady
  599,95 kr.
 3. Pinewood Diana vest mossgrøn
  Pinewood Diana Damevest
  699,95 kr.
 4. Seeland Skeet II Lady Vest
  Seeland Skeet II Lady Vest
  649,95 kr.
 5. Pinewood Dog Sport vest, Dame
  Dogsport damevest
  Før: 999,95 kr. Tilbudspris 699,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (30%)
  Tilbud
 6. Deerhunter Christine Lady quilted vest
  Deerhunter Christine Lady quilted vest
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (33%)
  Tilbud
 7. Pinewood Dog Sports Vest Light, Dame
  Pinewood Dog Sports Vest Light, Dame
  999,95 kr.
 8. Deerhunter Lady Ann vest
  Deerhunter Lady Ann vest
  899,95 kr.
 9. Alan Paine Combrook Tweed Skydevest, Dame
  Alan Paine Combrook Tweed Skydevest, Dame
  Før: 1.699,95 kr. Tilbudspris 1.199,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (29%)
  Tilbud
 10. Deerhunter Heat Lady Indervest
  Deerhunter Heat Lady Indervest
  1.299,95 kr.
 11. Lady Caroline padded vest Dark Blue
  Deerhunter Lady Caroline Padded Vest
  599,95 kr.
 12. Chevalier Vintage Shooting Vest Lady - Skydevest til kvinder
  Chevalier Vintage Shooting Vest Lady - Skydevest til kvinder
  2.099,95 kr.
 13. Pinewood Cadley Skydevest
  Pinewood Cadley Skydevest til Damer
  799,95 kr.
 14. Barbour Betty Liner Fleece Ladies - vest til damer Dark Olive
  Barbour Betty Liner Fleece Ladies - Vest til damer
  999,95 kr.
 15. H. S. sikkerhedsvest
  Sikkerhedsvest
  Før: 99,95 kr. Tilbudspris 30,00 kr. SPAR: 69,95 kr. (70%)
  Tilbud
 16. Alan Paine Highshore Quilted Vest til Damer
  Alan Paine Highshore Quilted Vest til Damer
  799,95 kr.
 17. Chevalier Vintage Dogsport Dame Vest Læder
  Chevalier Vintage Dogsport Dame Vest Læder
  2.099,95 kr.
Side
pr. side

Dameveste til jagt, hundeaktiviteter og fritid 

 

Mange jagtveste at vælge imellem  


Hubertushuset har et stort udvalg af veste til damer fra nogle af de største producenter så som Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Pinewood, Barbour og Swedteam. Her kan du finde veste til lige det klima eller den aktivitet, som du står og har brug for. Samtidig finder du også et stort udvalg af meget andre lækkert jagttøj til damer.

 

Fordelene ved en vest  


Vesten holder din krop varm og sørger for bevægelsesfrihed til dine arme. I det milde efterår er det nok med en god striktrøje og så en vest til lige at give overkroppen lidt ekstra varme og ikke mindst beskyttelse mod en kold vind. På jagt er vesten uundværlig. De store lommer rummer snildt to pakker patroner hver, og den store lomme bag på vesten kan indeholde alt fra en nedlagt hare eller fuglevildt til en termokande og en ekstra pakke patroner.  

  

Ekstra lune til kroppen om vinteren  


Nu er det ikke så tit, at vi har dyb sne og tocifrede minusgrader i Danmark, men når det sker, er det lykken med en vest under jakken. Her kan du f.eks. kombinere en foret og varmegivende vest med en jakke, der er vind- og vandtæt. Så har du hele pakken og kan gå på jagt i isnende kulde uden at fryse.  

 

Brug en jagtvest i 3-lags-metoden 


En vest er oplagt at bruge i 3-lags-metoden, så du ikke har for tykt tøj omkring armene, så du stadig har stor bevægelsesfrihed. Vesten kan f.eks. være af tyk fleece, som er et rigtig godt isolerende materiale, og nogle fleeceveste er også vindtætte. Det giver dig muligheden for at bruge en skaljakke som det yderste lag, der skal sørge for at holde dig tør i vådt vejr. 

 

Jagtveste til hundetræning 


Til hundetræningen kan du ikke undvære en rummelig vest med mange funktionelle lommer. For du skal bruge lommer til godbidder, hundefløjte, høm-høm poser, vandflaske, dummy og meget andet. Vi har veste specielt designet til dig, der går op i hundetræning, og her er mange af lommerne vandtætte og lukkes med vandtætte lynlåse, så godbidderne ikke bliver smattede.

 

En smuk vest til jagt 


Det er en smagssag, om man vil bruge en vest på jagt eller ej, men de fleste foretrækker det. Men en vest behøver ikke kun at være en vest med store lommer til patroner. En jagtvest kan også være en del af det traditionsrige tweedtøj, som er virkelig flot og stilfuldt til f.eks. en godsjagt. I Hubertushuset har vi tweedtøj i høj kvalitet, og selvfølgelig et helt jagtsæt, så det hele passer sammen. 

 

En vest til din aktive fritid  


En jagtvest kan også bruges til andet, end når du går på jagt. Den er god at have med ud i haven, på gåturen og ikke mindst til hundetræningen. Her er det godt med en vest med masser af lommer; og gerne lommer, som også er vandtætte.   

 

Veste til flugtskydning  


Du kan ikke undvære en vest på skydebanen. I Hubertushuset kan du selvfølgelig også finde skydeveste til damer. En skydevest skal have en god pasform med fri bevægelighed og naturligvis store lommer, som kan indeholde masser af patroner. En skydevest skal være så let som mulig, og de er også lavet i mesh, så du har fuld åndbarhed. Ofte har de også indvendige lommer på skuldepartiet, så du kan indsætte en gelepad, hvis du vil dæmpe rekylet fra dit haglgevær. 

 

Forskellige materialer til forskellige aktiviteter 


En jagtvest, skydevest eller vest til hundetræning er lavet i materialer, der er målrettet brugsegenskaberne. Først og fremmest skal alle typer veste være slidstærke og have gode lommer. Dernæst er vestene designet til den aktivitet, som de skal bruges til. En god jagtvest kan f.eks. være lavet i kanvas og læder; eller rent læder, hvilket gør den fantastisk slidstærk og holdbar i mange år. Vesten til hundetræning skal have mange forskellige lommer i forskellig størrelse, vandtæt for og nogle skal kunne lukkes helt, mens andre skal være åbne og med nem adgang. En skydevest er lidt mere minimalistisk, da den blot skal være let og have to store patronlommer. 

 

Jagtveste i farver 


Brune og grønne nuancer er de mest anvendte farver på jagttøj. Men du kan sagtens få din jagtvest eller skydevest i andre farver. Som jagtvest er det bedst med jagtrelaterede farver, og det gælder også signalfarver. Når man driver en såt igennem er det vigtigt, at jægerne, der står for, kan se dig. Så er det en stor fordel, at du f.eks. har en vest på i camouflagemønster med orange baggrund. På skydebanen er det ligegyldigt, hvilken farve din skydevest har. Derfor ser man ofte skydeveste i klare og forskellige farver så som blå, rød, sort og med forskellig farver på pipingen. 

 

Find din vest til damer i Hubertushuset  


Alle medarbejdere i Hubertushuset går på jagt og har mange års erfaring og viden om jagttøj til de forskellige jagttyper og andre aktiviteter. I beklædningsafdelingen kan de rådgive dig om netop den vest, som du lige står og skal bruge. Der er vatterede veste, fleeceveste ventilerede veste, veste med varme, veste lavet specielt til dig med hund og veste til alt slags vejr og alle slags aktiviteter.  

Vi forhandler naturligvis også alt det plejemiddel og tilbehør, som du har brug for til din vest.  

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  

 

Knæk og Bræk 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60