Jagtslips til Damer

8 varer

Faldende orden

8 varer

Faldende orden
  1. Laksen Fox Slips
    Laksen Fox Slips
    499,95 kr.
pr. side

Jagtslips til damer 

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af jagtslips fra de allerstørste brands som fx Laksen og Portia, som er kendte for at producere produkter i fremragende kvalitet.

 

Et jagtslips fuldender din beklædning, og det giver lige en anelse mere, at sætte prikken over i’et med et stilfuldt jagtslips i den bedste kvalitet.

 

Jagtslips i den bedste kvalitet

 

Som et stempel på, at vi i Hubertushuset går ind for at sælge produkter i ordentlig kvalitet, og ikke gider sælge vores kunder noget som ikke holder, har vi valgt udelukkende at sælge jagtslips i den bedste kvalitet på markedet. 

 

Den gode kvalitet er naturligvis heller ikke det billigste på markedet, men selvom vi forhandler produkter i god kvalitet, har vi både jagtslips i den billige ende og i en dyre ende. Så ligegyldigt hvad budgettet lyder på, så har vi det perfekte jagtslips til dig. 

 

Et jagtslips bliver, ligesom så meget andet jagttøj, udsat for en del, da det bliver brugt ofte, og det bliver også brugt ude i terrænet. Det har ikke direkte kontakt med selve terrænet, men det skal stadig være holdbart, da det skal kunne tåle at blive brugt flere gange om måneden i jagtsæsonen, hvor et normalt slips ofte kun bliver brugt til de finere begivenheder et par gange om året.

 

Dame slips til både jagt og festlige begivenheder

 

Hos Hubertushuset har vi flere dame slips. De kommer i mange forskellige designs og er udført i flere forskellige materialer. Når du skal vælge et jagtslips, kan du vælge et slips, der passer perfekt til selve jagten, men derudover så passer flere af de jagtslips vi har også til den helt almindelige festlige begivenhed. I vores sortiment kan du altså finde slips der er perfekt til jagt, den festlige jagtbegivenhed, eller til dit barns konfirmation eller lignende. Du får altså et brugbart allround slips i fremragende kvalitet.

 

Jagtslips i forskellige designs og materialer

 

Vi har jagtslips i mange forskellige design, hvor nogle passer bedre til jagter, da de har jagtmotiver, hvorimod andre er perfekte til den festlige begivenhed, da de kommer i et stille og roligt design. Vi har flere jagtslips der kommer med et motiv, hvilket bl.a. kan være et motiv af en fasan, and, rådyr eller lignende. Det er utrolig flotte slips, og med et meget detaljeret motiv. 

Vi har også jagtslips der kommer i et andet design, nemlig i et slags mønster. Vi har både stribede slips, eller slips med cirkler og andre motiver, som ikke er jagtmotiver. Ellers har vi også ensartet slips, der ikke har et vildt og anderledes design. 

 

Flere at de jagtslips, som vi forhandler i Hubertushuset, er produceret i uld eller silke, og nogle er endda produceret i en blanding af begge materialer. Uld og silke er virkelig blødt at røre ved, og det er også med til, at gøre det langt mere behageligt at have på. Og så ser det bare helt fantastisk flot ud.

 

Køb dit næste jagtslips til damer hos Hubertushuset

 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har alle jagtegn, mange års erfaring og en stor viden om slips til jagter, så vi er sikre på, at kunne klæde dig bedst muligt på til dit kommende jagteventyr eller til den festlige begivenhed. Uanset hvad du skal bruge dit nye jagtslips til, så står vi klar med gode råd og vejledning til dig.

 

Vi glæder os meget til, at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til dit nye jagtslips.

 

På gensyn i Hubertushuset eller på vores hjemmeside.

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60