Jagt Shorts / Nederdele / Kjoler til damer

15 varer

Faldende orden

15 varer

Faldende orden
 1. Jack Wolfskin Kalahari 3/4 Bukser, Dame
  Jack Wolfskin Kalahari 3/4 Bukser, Dame
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (40%)
  Tilbud
 2. Jack Wolfskin Desert Shorts, Dame
  Jack Wolfskin Desert Shorts, Dame
  Før: 449,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (33%)
  Tilbud
 3. Fjällräven Abisko Capri Bukser Woman
  Fjällräven Abisko Capri Bukser Woman
  Før: 999,95 kr. Tilbudspris 699,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (30%)
  Tilbud
 4. Fjällräven High Coast Dress Woman
  Fjällräven High Coast Dress Woman
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 449,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (25%)
  Tilbud
 5. Fjällräven Abisko Trekking Skirt Woman
  Fjällräven Abisko Trekking Skirt Woman
  899,95 kr.
 6. Fjällräven Nikka shorts curved
  Fjällräven Nikka shorts curved
  999,95 kr.
 7. Fjällräven High Coast Lite kjole, Dame
  Fjällräven High Coast Lite kjole, Dame
  Før: 999,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (50%)
  Tilbud
 8. Fjällräven Travellers MT nederdel/skort
  Fjällräven Travellers MT nederdel/skort
  899,95 kr.
 9. Barbour Essential Chino shorts, Dame
  Barbour Essential Chino shorts, Dame
  549,95 kr.
 10. Fjällräven Abisko Midsummer shorts, Dame
  Fjällräven Abisko Midsummer shorts, Dame
  1.099,95 kr.
 11. Pinewood Abisko Shorts Dame
  Pinewood Abisko Shorts Dame
  599,95 kr.
 12. Deerhunter Lady Ann shorts
  Deerhunter Lady Ann Shorts
  599,95 kr.
 13. Barbour Stitch Guernsey Kjole - Olive
  Barbour Stitch Guernsey Kjole - Olive
  Før: 1.099,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (27%)
  Tilbud
 14. Fjällräven Övik Lite Kjole Dame
  Fjällräven Övik Lite Kjole Dame
  1.099,95 kr.
pr. side

Dame jagtshorts, nederdele og kjoler 

 

I Hubertushuset kan du finde et bredt udvalg af jagtshorts til damer, nederdele og kjoler. Der er shorts med mange praktiske lommer, ventilation og forstærkninger. Og så har vi nederdele – f.eks. i tweed til en godsjagt, hvilket gør dig både stilig og feminin. Flere af de kendte mærker laver også kjoler, som du kan bruge i fritiden.  

Vi har shorts, nederdele og kjoler i kendte mærker så som Barbour, Deerhunter, Fjällräven, Jack Wolfskin, Laksen og Pinewood. 

 

Jagtshorts, der holder 

 

Når vi går ud og køber tøj, vil vi jo gerne have glæde af det i så lang tid som muligt. Jagtshorts er netop designet til at kunne holde til lidt af hvert, når du går gennem krat og højt græs, og at de samtidig er udsat for sollys. Jagtshorts er lavet til jægeren, og de har nogle helt basale krav, som de skal opfylde som f.eks. god pasform, strækbarhed, åndbarhed, tørrer hurtigt og har gode og rummelige lommer. 

 

Tekstilerne er afgørende for holdbarheden 

 

I dag laver man tekstiler, der er en blanding af organisk og syntetisk materiale, og det giver nogle helt perfekte egenskaber til tøj, der skal bruges til udendørs aktiviteter. Hver især har tekstilerne deres fordele og ulemper, men kombinerer man dem, får man nogle helt unikke og særdeles brugbare egenskaber. 

 

Bomuld 

Bomuld høstes fra en plante, og ofte er det økologisk bomuld, der bruges til mange af de tøjprodukter, som du finder i Hubertushuset. Bomuld har den egenskab, at det er allergivenligt, det er blødt, og så kan det suge flere gange sin egen vægt i vand. 

 

Polyester 

Polyester er en fiber udvundet af plastik, og det er en meget let tekstil, den er utrolig blød, og så er den svedtransporterende. Og så krøller det ikke, og det krymper heller ikke. Men fordi, det er lavet af plastik, så tåler det ikke høje temperaturer. Så indeholder dit tøj polyester, skal du altid følge vaskeanvisningen. 

 

Rayon eller viskose 

Rayon eller viskose er – groft sagt – udvundet af plantefibre, men har gennemgået nogle kemiske processer for at ende med den fiber, som vi kalder viskose. Man kalder det også kunstsilke, da det minder om silkestof, og det har evnen til at falde pænt om figuren, og det krøller ikke. Det er svedtransporterende, så det er oplagt at bruge i en sommerkollektion. 

 

Polyurethan 

Polyurethan er ligeledes en syntetisk fiber og kaldes ofte bare for PU. Det kaldes også kunstlæder og bruges ofte til tasker og sko. Det kan dog også bruges til tøj som for eksempel forstærkninger på udsatte steder. 

 

Elastan 

Elastan er en gummitråd, som er utrolig elastisk. Og uanset hvor meget du strækker tråden ud, så vender den altid tilbage til sin oprindelige form. Vi kender også elastan under andre navne som spandex og lycra. Det er et fantastisk materiale, som kan bruges de steder, hvor tøjet skal sidde tæt på kroppen. Kan også blandes med andre tekstiler, f.eks. bomuld eller uld. 

 

Uld 

Vi ved alle sammen, at uld kommer fra får. Men det er ikke ligegyldigt hvilken type får, eller hvor i verden ulden kommer fra. Der findes mange forskellige kvaliteter fåreuld, og så er der jo også uld fra andre pattedyr; f.eks. alpaca, kaniner og geder. Uld har nogle helt fantastiske egenskaber, som gør, at du kan gå med uldtøj året rundt. Det er temperaturregulerende, åndbart og svedtransporterende.  

 

Jagtshorts til den aktive jæger 

 

Mange af vores jagtshorts til damer er designet med kvindelig pasform. Og når man er aktiv jæger og f.eks. skal en tur til Afrika, så er det vigtigt, at dine jagtshort opfylder alle de ønskede krav. De skal være strækbare, så du har fuld bevægelsesfrihed, der skal være flere store lommer, der kan lukkes med trykknap eller lynlås, der skal være åndbarhed, og de skal kunne tørre hurtigt. Flere jagtshorts til damer har også en højere linning bagpå, så linningen ikke kryber ned, når du f.eks. sætter dig på hug. 

 

En regnbyge er intet problem 

 

Skulle du være bekymret for at blive overrasket af en regnbyge, når du er på jagt eller vandring, så kan du selvfølgelig få jagtshorts med en coating, der gør dine shorts vandafvisende. Det går ikke ud over åndbarheden eller bevægelsesfriheden, så selvom det regner, kan du fortsat koncentrere dig om jagten. 

 

Hvad er et skort? 

 

Ja, det er ikke en stavefejl. Det er ikke et skørt, men et skort! Og hvad er det? Det er såmænd en kort nederdel med indbyggede shorts. Du er stadig meget feminin med den korte nederdel, og indenunder har du så shorts. 

 

På jagt i nederdel 

 

Det lyder måske grinagtigt, men det er skam meget traditionelt i f.eks. England, at de kvindelige jægere også er i tweed og så med en nederdel i stedet for et par breeks. I Hubertushuset finder du selvfølgelig en jagtnederdel i tweed, så du som kvinde også kan følge de stolte jagttraditioner. 

 

Nederdel til hverdag og fritid 

 

Du kan også finde nederdele til fritidsbrug, og flere af dem er også rigtigt gode at bruge til vandring, når det er meget varmt. Du kan også bruge dem til arbejde eller fritiden, da de er virkeligt behagelig at have på; især på en meget varm sommerdag. 

 

Ingen kvinde uden kjole 

 

Flere af de kendte mærker laver jagt- og fritidstøj i lækre og bæredygtige tekstiler. Og meget af det har et meget klassisk og tidløst design, så du kan bruge det til hverdag og fritid og i flere sæsoner. Der er både korte og medium lange kjoler og i forskellige materialer. Brug dem sommer og vinter og kombiner dem med et tørklæde, en kort jakke og lange støvler om vinteren, eller søde sandaler og en bøllehat om sommeren. 

 

Køb dine jagtshorts, nederdele og kjoler i Hubertushuset 

 

Alle vores dygtige medarbejdere går på jagt, så de ved om nogen, hvilke krav du godt kunne tænke dig at få opfyldt, når du skal ud at købe jagtshorts, en nederdel eller en kjole.  

 

Kom ned i butikken og få en kop frisk kaffe og lad vores medarbejdere hjælpe dig med dit næste køb. Eller gå ind på vores webshop og se f.eks. gode tilbud i vores outlet. 

 

Velkommen i butikken og på www.hubertushuset.com 

 

Knæk & bræk! 

 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60