Jagt Fleecejakker Dame

14 varer

Faldende orden

14 varer

Faldende orden
 1. Pinewood Gabriella Fleecetrøje, Dame
  Pinewood Gabriella Fleecetrøje, Dame
  599,95 kr.
 2. Fjällräven Övik Fleece Hoodie, Dame
  Fjällräven Övik Fleece Hoodie, Dame
  1.399,95 kr.
 3. Fjällräven Abisko Trail fleece, Dame
  Fjällräven Abisko Trail fleece, Dame
  1.299,95 kr.
 4. Deerhunter Lady Josephine Fleece Jakke
  Deerhunter Lady Josephine Fleece Jakke
  Før: 799,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (50%)
  Tilbud
 5. Deerhunter Lady Josephine Fleece Jakke m. Windstopper
  Deerhunter Lady Josephine Fleece Jakke m. Windstopper
  999,95 kr.
 6. Deerhunter Lady Pam Bonded Fleecejakke - Vendbar
  Deerhunter Lady Pam Bonded Fleecejakke - Vendbar
  1.099,95 kr.
 7. Pinewood Pile Fleecejakke Dame
  Pinewood Pile Fleecejakke Dame
  699,95 kr.
 8. Fjällräven Kaitum Fleece til Damer
  Fjällräven Kaitum Fleece til Damer
  1.699,95 kr.
 9. Laksen Fiona Fleece Jakke Dame
  Laksen Fiona Fleece Jakke Dame
  Før: 2.499,95 kr. Tilbudspris 1.799,95 kr. SPAR: 700,00 kr. (28%)
  Tilbud
 10. Deerhunter Lady Pam Bonded Fleecejakke
  Deerhunter Lady Pam Bonded Fleecejakke
  799,95 kr.
 11. Deerhunter Lady Pam Bonded Fleecevest
  Deerhunter Lady Pam Bonded Fleecevest
  699,95 kr.
 12. Blaser Kerstin Fleecejakke Dame
  Blaser Kerstin Fleecejakke Dame
  Før: 1.159,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 360,00 kr. (31%)
  Tilbud
 13. Seeland Emily fleece jakke dame
  Seeland Emily fleece jakke dame
  449,95 kr.
 14. Chevalier Mainstone fleecejakke til damer
  Chevalier Mainstone Fleecejakke Til Damer
  799,95 kr.
pr. side

Gør et bæredygtigt og miljørigtigt valg i jagt fleecejakker til damer 
 

Vi går op i at have det perfekte jagttøj til damer og derfor har vi hos Hubertushuset et stort udvalg af jagt fleecejakker til damer fra kendte mærker så som Blaser, Deerhunter, Fjällräven, Härkila, Laksen og Pinewood.

Nogle af mærkerne gør meget ud af at bruge genanvendte materialer, så her gør du et bæredygtigt og miljørigtigt valg. 

 

Historien om fleece 
 

Fleece blev opfundet i 1979 af en amerikaner, og det har siden været meget populært. Fleece kan være lavet af polyester, som er syntetisk, eller af bomuld. Fleece er et engelsk ord og betyder fåreuld eller fårepels. Det har nogle af uldens gode egenskaber; bl.a. tørrer det hurtigt, er varmeisolerende, er åndbart og svedtransporterende, og så kan det opsuge 1% af sin egen vægt i vand. Fleece bruges derfor ofte som mellemlag i 3-lags metoden. 

 
Fleece jakker til damer er isolerende og lette 
 

Jagt fleecejakker til damer fås i flere forskellige udgaver. Der er den lette fleece til lune dage og en fleecejakke, der er vindtæt. Du kan også få en fleecejakke, som er vendbar, hvor den er grøn på den ene side og orange på den anden. Pasformen er også rigtig vigtigt, så fleecejakker til damer er også figusyede, så de sidder pænt og er behagelige at have på. I Hubertushuset finder du alt i fleecejakker til damer, og vi sikrer, at du finder lige præcis den fleecejakke, som du står og har brug for. 

  

Jagt fleecejakker til damer kan bruges til alle årstider 
 

En fleecejakke er helt perfekt, når du en forårs- eller efterårsaften sidder ude på jagten eller ved bålet i aftentimerne, hvor det er lidt køligt. Du kan sagtens holde varmen i en fleecejakke, da du også kan finde udgaver med mere isolerende materiale, hvor indersiden ligner fåreuld.  

 

Fleecejakken til efterår og vinter 
 

I efteråret er det ikke altid nødvendigt med en tyk jakke. Vi kan have skønne, lune dage i oktober måned på fasanjagten, hvor en almindelig jakke vil være alt for varm. Vi kan også have en mild vinter, hvor det er nok med en fleece med en isolerende og svedtransporterende membran og eventuelt i kombination med en vest. 

 

Brug fleecejakken i 3-lags-metoden 
 

Du kan med stor fordel bruge en fleecejakke i 3-lags-metoden. Først skal du have et godt inderlag, som f.eks. kan være en tynd trøje af uld med lange ærmer, dernæst en isolerende fleecejakken med en vindtæt membran og så en jakke, som er regntæt. Så har du alle de gode egenskaber, som er nødvendige for, at du kan holde dig varm og tør en lang dag ude i naturen. 

 

En dejlig let jakke til forårs- og sommerjagten 
 

Der er ikke noget skønnere end forår, og her kan man endelig lægge vinterjakken væk og nøjes med en lettere jakke; som for eksempel en fleecejakke, der er vindtæt. Eller om sommeren, hvor det kan blive lidt køligt om aftenen, selvom man sidder med en terrassevarmer eller omkring bålet, så er det rart med en lunende jakke, så man ikke bliver kold om ryggen. 

På jagt i sommerperioden er en fleecejakke genial. Den er støjsvag og let, og den er også slidstærk. Ofte er de vindtætte, og skulle der komme en byge, så kan du tage en tynd regnjakke eller et regnslag udover. 

 

Vedligeholdelse af fleecejakker
 

Fleece er genbrugt plastikmateriale, og det tåler derfor ikke meget høj varme. Du skal derfor altid huske, at du ikke må vaske din fleecejakke på for høje temperaturer. Ofte kan du vaske en fleecejakke på 30-40 grader i vaskemaskinen, og så lad den lufttørre i stedet for at bruge tørretumbleren. 

 

En jagt fleecejakke, der passer dig 
 

Ligesom alle andre jakker skal en fleecejakke også passe dig ordentligt. Det er derfor vigtigt, at du prøver dig frem; også mht. størrelser, da de kan svinge en smule. En fleecejakke til damer behøver ikke nødvendigvis at være figursyet; nogle gange har du også brug for en vis rummelighed i jakken; f.eks. når du skal skyde til vildtet.  

 

Køb din jagt fleecejakke i Hubertushuset 
 

En jagt fleecejakke er både varm og blød, og de fås i forskellige tykkelser. Du kan finde en fleecejakke, som lige nøjagtigt passer til dit behov, og de fås også i hoodie udgave. Hubertushuset har nogle meget dygtige og dedikerede medarbejdere, og de går alle på jagt, så de ved, hvad du har brug for og til hvilket formål. 

 

Vi glæder os til at se dig i Hubertushuset eller på vores webshop, hvor du også kan gøre et godt køb af jagtbukser i vores outlet

 

Knæk & bræk. 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60