Dame Jagthandsker

Varer 1-20 af 31

Faldende orden

Varer 1-20 af 31

Faldende orden
 1. Härkila Pro Shooter handske
  Härkila Pro Shooter handske
  499,95 kr.
 2. Seeland handske
  Seeland handske
  299,95 kr.
 3. Seeland Hawker Scent Control Handsker
  Seeland Hawker Scent Control Handsker
  Før: 199,95 kr. Tilbudspris 149,95 kr. SPAR: 50,00 kr. (25%)
  Tilbud
 4. Deerhunter Muflon Vinterhandske
  Deerhunter Muflon Vinterhandske
  599,95 kr.
 5. Barbour Fingerløs Handske
  Barbour Fingerløs Handske
  199,95 kr.
 6. Sandfield "The gun glove" Jagthandske
  Sandfield "The gun glove" Jagthandske
  399,95 kr.
 7. Deerhunter Muflon Light Handsker
  Deerhunter Muflon Light Handsker
  399,95 kr.
 8. Seeland Helt Handske
  Seeland Helt Handske
  349,95 kr.
 9. Härkila Lynx jagthandsker i camouflage - unisex
  Härkila Lynx jagthandsker i camouflage - unisex
  699,95 kr.
 10. Sitka Traverse Handsker
  Sitka Traverse Handsker
  399,95 kr.
 11. Sitka Ascent Handsker
  Sitka Ascent Handsker
  749,95 kr.
 12. Seeland Eton Handsker
  Seeland Eton Handsker
  349,95 kr.
 13. Härkila Mountain Hunter Handske
  Härkila Mountain Hunter Handske
  599,95 kr.
 14. Deerhunter Rusky Silent luffer
  Deerhunter Rusky Silent luffer
  399,95 kr.
 15. Hot Shot Gamestalker Handske
  Hot Shot Gamestalker Handske
  299,95 kr.
 16. Hot Shot Sharptail Handske
  Hot Shot Sharptail Handske
  399,95 kr.
 17. Hot Shot Eagle Handsker
  Hot Shot Eagle Handsker
  199,95 kr.
 18. True Timber Ligthweigth Touchscreen Handsker, Kanati
  TrueTimber Ligthweigth Touchscreen Handsker, Kanati
  99,95 kr.
Side
pr. side

Dame Jagthandsker

Vi har hos Hubertushuset et stort udvalg af jagthandsker til damer. Vi forhandler jagthandsker fra nogle af de allerstørste producenter, heriblandt Härkila, Stika, Deerhunter og mange flere. Du finder alle de jagthandsker, som du kan have brug for, når du skal holde dine hænder varme, når du går på jagt. Derfor har vi også jagthandsker med varme, neopren jagthandsker og tynde jagthandsker i vores sortiment. 

 

Jagthandsker med varme

Det kan naturligvis være temmelig koldt, når du skal afsted på jagt en tidlig morgen, og derfor er det vigtigt at finde et par varme handsker, så du ikke fryser om fingrene. Når du har varme hænder og fingre, kan du nemlig afgive et mere præcist og sikkert skud, da du har bedre føling med aftrækkeren og nemmere kan afsikre dit jagtgevær. 

 

Hos Hubertushuset har vi flere jagthandsker, der er dejlig varme og isoleret, så du kan holde dine fingre varme. Altså et par gode vinter jagthandsker. Derudover finder du også et udvalg af jagthandsker med varme, hvor der er batterier i jagthandskerne, så du kan få varme ved hjælp af elektronik. Det er genialt, hvis du enten er en person, der fryser ekstrem meget om fingrene, eller hvis du går på jagt i de lande, hvor det er ekstra koldt om vinteren. 

 

Derudover har vi også et par neopren jagthandsker, der er utrolig behagelige at have på, og så er de samtidig virkelig funktionelle. De fleste neopren jagthandsker, er lavet så de er 100% vandtætte, og samtidig med det, er de virkelig isolerende og dermed også varme, hvilket kan være rart for dig, der sidder stille på jagten, enten i skjul efter fuglevildt eller i skydestige/skydetårn efter hjortevildt.

 

Tynde jagthandsker med bedre greb

Hos Hubertushuset har vi også et stort udvalg af tynde jagthandsker, da vi mener, at der skal være jagthandsker til brug året rundt. Et par tynde jagthandsker er derfor de perfekte jagthandsker den første del af jagtåret, hvor det ikke nødvendigvis er koldt, men du godt kan lide at have bedre greb med et par jagthandsker, eller måske er du på jagt i skjul, og derfor skal camouflere dine hænder. Her har vi et godt udvalg, der sikrer du kan få de jagthandsker du har brug for. Flere tynde jagthandsker er også gode at bruge på fællesjagterne i løbet af vinteren, hvor det ikke er koldt nok, til at du har brug for jagthandsker med varme eller ekstra isolering. 

 

Det er selvfølgelig vigtigt, at dine jagthandsker har bedre greb, da det stadig skal være sikkert og forsvarligt at skyde hvad end det er med riflen eller haglgeværet. Derfor har størstedelen af vores jagthandsker nogle knopper, anti slip grip eller lignende, der sikrer, at du har et bedre greb. Det kan derfor også være en fordel at bruge tynde jagthandsker når det regner, selvom det ikke er koldt, da du vil kunne få et bedre greb, end hvis du skyder uden jagthandsker. 

 

Råd og vejledning hos Hubertushuset

Uanset om du leder efter et par tynde jagthandsker eller jagthandsker med varme, så er vi i Hubertushuset klar til at give dig gode råd og kyndig vejledning, så du finder lige præcis de jagthandsker, som du har brug for. Alle i Hubertushuset har haft jagttegn i mange år, så de kan sætte sig ind i, hvilke par jagthandsker du skal vælge, alt efter hvilken situation du befinder dig i.

 

Vi glæder os til at se dig enten i vores fysiske butik i Ringsted eller på vores hjemmeside.

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60