Dame

'

Varer 1-20 af 393

Faldende orden

Varer 1-20 af 393

Faldende orden
 1. Pro Hunter X Lady Jakke
  Härkila Pro Hunter X Lady Jakke
  Før: 3.999,95 kr. Tilbudspris 2.999,95 kr. SPAR: 1.000,00 kr. (25%)
  Tilbud
 2. Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Før: 2.599,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (23%)
  Tilbud
 3. Härkila Disa full zip fleece
  Härkila Disa full zip fleece
  1.299,95 kr.
 4. Härkila Lancaster Lady skjorte
  Härkila Lancaster Lady skjorte
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (50%)
  Tilbud
 5. Härkila Pajala lady skjorte
  Härkila Pajala lady skjorte
  699,95 kr.
 6. Härkila Lilja Lady cardigan
  Härkila Lilja Lady cardigan
  Før: 1.499,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (33%)
  Tilbud
 7. Härkila Expedition sok
  Härkila Expedition sok
  199,95 kr.
 8. Härkila All season wool II sok
  Härkila All season wool II sok
  139,95 kr.
 9. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  249,95 kr.
 10. Härkila Pro Shooter handske
  Härkila Pro Shooter handske
  499,95 kr.
 11. Härkila Power Liner handske
  Härkila Power Liner handske
  399,95 kr.
 12. Seeland handske
  Seeland handske
  299,95 kr.
 13. Seeland Moel bælte
  Seeland Moel bælte
  349,95 kr.
 14. Härkila Pro Hunter sok
  Härkila Pro Hunter sok
  199,95 kr.
 15. Seeland Crieff overtræksbukser
  Seeland Crieff overtræksbukser
  Før: 899,95 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (33%)
  Tilbud
 16. Härkila Stornoway active cap
  Härkila Stornoway Active cap
  Før: 399,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (25%)
  Tilbud
 17. Seeland Ragley lady jakke
  Seeland Ragley lady jakke
  Før: 2.499,95 kr. Tilbudspris 1.249,95 kr. SPAR: 1.250,00 kr. (50%)
  Tilbud
 18. Seeland Hawker Scent Control Facecover
  Seeland Hawker Scent Control Facecover
  199,95 kr.
 19. Seeland Hawker Scent Control Handsker
  Seeland Hawker Scent Control Handsker
  Før: 199,95 kr. Tilbudspris 149,95 kr. SPAR: 50,00 kr. (25%)
  Tilbud
 20. Seeland Key-Point Lady bukser
  Seeland Key-Point Lady bukser
  599,95 kr.
Side
pr. side

Jagttøj til damer

Det er altid vigtigt, at du er klædt ordentligt på til jagt, så du både kan klare de regnfulde efterårsjagter og de meget kolde vinterjagter. Derfor har Hubertushuset i Ringsted et stort udvalg af jagttøj til damer. Du kan se vores store udvalg af jagttøj til damer på hjemmesiden, og i vores fysiske butik i Ringsted, er næsten hele 1. sal udelukkende jagttøj til damer. Så kig forbi Hubertushuset i Ringsted eller på vores hjemmeside, og bestil jagttøjet allerede i dag.

 

Jagttøj til damer i høj kvalitet

I Hubertushuset går vi op i, at alt det jagttøj du køber, er af god kvalitet og kan tåle det meste. Derfor er vores sortiment nøje udvalgt af vores kompetente og dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen. Alle vores medarbejdere i butikken har jagttegn, og dyrket jagt i mange år, så de har stor viden og en bred erfaring indenfor jagtområdet. Vi forhandler jagttøj fra de store brands, som fx Härkila, Deerhunter, Seeland, Fjällräven, NordHunt og Pinewood. Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig, og hjælper dig gerne, med at finde din næste jakke, bukser, strik og meget andet. 

 

Vi har et bredt sortiment af jagttøj til damer

I vores sortiment finder du alverdens jagttøj til damer, som kan bruges både til jagt, hverdag, havearbejde, hundetræning og hvad du ellers kan finde på af outdooraktiviteter. Alle jægere ved, at noget af det, som er vigtigt er jakker og bukser, da det har direkte kontakt med vejret, og derfor er det vigtigt at jakkerne og bukserne passer til vejret. Fx er det vigtigt med vind- og vandtætte jakker og bukser, hvis du er afsted på jagt en stormende og våd efterårsdag, og en åndbar tynd jakke til den lidt varmere bukkejagt. Men jagttøj er også meget mere end bare en jakke og et par bukser, og det kan være udfordrende, at finde ud af, hvad man som nyjægere og ny i faget skal købe og har behov for. Derfor har vi i Hubertushuset samlet et bredt sortiment af kvalitetsjagttøj fra de største brands. Vi hjælper  dig gerne med at finde det jagttøj, som passer til dig og dine behov. Tøv ikke med at kontakt os, eller se vores store sortiment på hjemmesiden, hvor vi blandt andet har følgende:

- T-shirts, polo-shirts, veste, fleece, strik og jakker

- Shorts, nederdele, kjoler, knickers og bukser

- Handsker, kasketter halsedisser, halstørklæder, strømper og ansigsmasker

- Bælter, slips, undertøj og regntøj

- Camouflagetøj og heldragter

 

Hvis du går på fællesjagter, kan det være en god ide, at finde en beklædningsgenstand som er orange. Det kunne fx være en orange camouflagejakke, en kasket som er orange på toppen eller et orange halstørklæde. På den måde er sikkerheden i top, når du er på jagt, da de andre skytter tydeligt kan se dig. Det giver også en tryghed for både dig og de andre jægere. I vores sortiment, finder du et stort udvalg af både jakker og kasketter som er orange, så der ikke er noget at være bekymret om, på fællesjagterne. 

 

Hvis du derimod mere er til jagt, hvor du enten skal vente på dyret og du skal camouflere dig, eller pürsche dig ind på byttet, er det vigtigt med noget helt andet slags tøj. I stedet for at tøjet skal være orange, skal du sørge for at have noget camouflage tøj. Hos Hubertushuset, har vi både jakker, bukser, heldragter og nogle sæt som er produceret i fede camouflagefarver, så du er sværere at se for dyrene. Det helt nye er at iføre sig et sæt tøj som har en 3D camouflage, som gør du ligner en rigtig busk i naturen, og dyrene vil have svært ved at se dig. Udover selve jagttøjet, finder du også ansigtsmasker, så du kan få camoufleret dit ansigt, da dyrene hurtig vil lægge mærke til et hvidt ansigt. 

 

For os er det vigtigt, at vi har jagttøj der matcher næsten alle damers ønsker, og derfor finder du i vores sortiment både ekstrem funktionelt jagttøj og mere stilrent jagttøj til lidt pænere brug. Men uanset hvad du leder efter, kan vi helt sikkert finde noget der passer til dig. 

 

Når du skal være klædt ordentligt på til udendørs aktiviteter, fx på jagter, er det selvfølgelig vigtigt med jakker og bukser, men det er også vigtigt med bl.a. lagene inde under jakken, og fx en kasket og et par gode handsker. Vi har et stort udvalg af jagttøj, som med fordel kan bruges som mellemlag inde under jakken, fx strik, fleece, skjorter og meget mere. Et mellemlag er genialt til dig der går på jagt fra jagtsæsonen starter i september til den sluter i januar. For i hele perioden, kan der godt være stor forskel på temperaturen. I september kan vi således godt have temperaturer der er over 15 grader med sol, og der skal du ikke have specielt meget tøj på. Mange foretrækker en strik med membran og en skydevest, så er du klædt ordentlig på, med en behagelig og varm strik, og store lommer i skydevesten, så dine patroner er let tilgængelige, når du skal lade. Når vi derimod kommer over til december og januar, er det ved at være en kold fornøjelse, da vi kan have temperaturer helt ned til under frysepunktet. Derfor er det vigtigt med meget forskelligt jagttøj, så du har til alle temperaturer.

Det er også en af grundene til, at vi anbefaler dig at klæde dig på efter lag på lag metoden, hvor du har flere forskellige lag, som både er fugtregulerende, isolerende og beskyttende. Du kan med fordel starte med en undertrøje, og gerne af uld, da den kan transportere fugt og sved væk fra kroppen, hvilket er vigtigt når du gerne vil kunne holde varmen. Efter undertrøjen, kan det være en god ide, at supplere med en strik, enten med eller uden membran, eller en fleece fx. Det sikrer at du har et godt isolerende mellemlag. En fleece eller en strik er også det perfekte mellemlag, som du også sagtens kan bruges når jagtsæsonen starter i september, hvor vi typisk har varmere temperaturer, og efterfølgende som et isolerende mellemlag, hvor du kan supplere med undertøj og en vind- og vandtæt jakke, så du er godt dækket ind, gennem hele jagtsæsonen. På den måde skal du heller ikke have fx en vinterjakke og en efterårsjakke, men behøver i princippet kun en efterårsjakke, hvis du primært går på jagt i Danmark. Du vil altså også kunne bruge dit jagttøj fx om sommeren, når du skal på jagt efter din drømmebuk, ud og lave revirpleje, træne din jagthund, så hunden står i skarp form til jagtsæsonens start. Og måske skal du også på skydebanen og have trænet din våbenhåndtering og træfsikkerhed.

 

I vores sortiment, har vi også skydeveste til damer, hvor vi både har skydeveste til jagt og skydebanen, og veste produceret i dun, som kan virke isolerende på en køligere dag, når du skal være udenfor. Det kan også være behageligt med noget dejligt fritidstøj til brug over sommeren, hvor du bl.a. finder shorts, nederdele og kjoler, samt t-shirts og polo-shirts, som både er behagelige og luftige til sommerens varme måneder. 

 

Forskellen på jagttøj til damer og jagttøj til herre 

Før i tiden var det svært at finde jagttøj til damer, da det for det meste var mænd der gik på jagt. Heldigvis er flere kvinder kommet med på jagt, hvilket er super fedt. Det kunne dog stadig være svært at finde jagttøj, da producenterne ikke producerede jagttøj til damer. I dag har langt de fleste, hvis ikke alle producenter, en speciel produktionslinje, med jagttøj til damer. Faktisk har vi i Hubertushuset så meget jagttøj til damer, at en stor del af vores 1. sal udelukkende er jagttøj til damer

 

Det giver god mening for mange damer, at købe jagttøj specielt udviklet til damer, da det er tilpasset til kvindekroppen. Jagttøj til herre, kan hurtig føles for stort og for klodset, og er typisk produceret i en facon og størrelse, som du ikke har brug for, og derfor kan du hurtig føle dig utilpas i jagttøj til herre. Men heldigvis har vi også et stort udvalg af jagttøj til damer, som du både finder i vores fysiske butik og på vores hjemmeside. 

 

Jagttøj til damer og jagttøj til herre har de samme egenskaber, så det er ikke fordi at der er nogle funktioner og egenskaber som producenterne har lavet om på. Så hvis der er en vind- og vandtæt membran i en herrejakke, er der med stor sandsynlighed også det i damejakken. Dvs. at det som egentlig er forskellen på jagttøj til damer og jagttøj til herre, er at jagttøj til damer er syet med lidt med facon og produceres i mindre størrelse, så de er lidt mindre og smallere end jagttøj til herre. Hvis du har gået lang tid, og kigget efter jagttøj til damer, så har du fundet det helt rigtige sted. Vi har nemlig et kæmpe sortiment af jagttøj til damer, og vi hjælper dig med glæde med at finde det rigtige jagttøj, som både passer til dig og dine behov. 

 

Da du ikke nødvendigvis bruger samme størrelse i jagttøj som almindeligt tøj, så kan det være rart at prøve tøjet først, så du er sikker på at det passer. Derfor kan du sagtens tage en tur forbi Hubertushuset i Ringsted, og prøve dit næste jagttøj. Du finder alt hvad du skal bruge, alt sammen designet til damer, så du får bedst mulig pasform og den bedste pasform. 

 

Jagttøj til damer med innovative produktteknologier 

Vi har et bredt sortiment af jagtbeklædning og jagttøj til damer, og derfor vil du også lægge mærke til, at meget af tøjet har en masse egenskaber, hvilket du skal være opmærksom på, så du får det rigtige jagttøj, med de produktteknologier som du har behov for. 

Vi har bl.a. jagttøj med følgende egenskaber, som sikrer at du som jæger får dækket alle de behov du har når du er på jagt.

 

 • Vind- og vandtæt 
 • Svedtransporterende, lugtafvisende og svedabsorberende 
 • Ventilation og åndbar
 • Letvægtsmaterialer
 • Indvendige lommer
 • Store udvendige lommer (Bl.a. patronlommer)
 • Justerbare snore og hætte for optimal pasform
 • Samt meget mere som du kan læse mere om på hvert produkt

 

Vi har altså jagttøj med en masse smarte og forskellige egenskaber, så du har mulighed for at finde præcis det jagttøj du ønsker, med de smarte og innovative produktegenskaber som du har behov for. Hvis det kan være svært at gennemskue hvilke egenskaber jagttøjet har, så kan du kontakte vores medarbejdere, som alle har godt styr på vores sortiment, og kan hjælpe dig med dine spørgsmål. 

 

Vælg det rigtige jagttøj fra starten 

Vi ved at det kan være udfordrende at finde det rigtige jagttøj, som du har behov for, og derfor har vi lavet en lille guide, som forhåbentlig kan sætte lidt tanker igang hos dig, og gøre det mere klart, hvad du skal gå efter, når du skal vælge jagttøj.

 

Vejret - Vejret er noget af det der har størst indflydelse på valg af dit næste jagttøj, da jagttøjet skal kunne klare alt slags vejr. Hvis du overvejende går på jagt efter bukke i sommersæsonen, og ikke rigtig udøver andet jagt. Ja, så behøver din garderobe ikke at være stor, da vejret ikke kræver meget af jagttøjet. Det er for det meste godt vejr, eller i hvert fald tørvejr om sommeren i Danmark, og derfor vil du kunne nøjes med jagttøj som er slidstærkt. Hvis du derimod dyrker jagt året rundt, så giver det en del flere krav til jagttøjet, hvor det både skal være slidstærk, men også vind- og vandtæt, da det er næsten umuligt, ikke at være på jagt uden at blive våd. Derudover skal du også have tøj som er varmt og isolerende, hvis du skal på jagt omkring juletid i december og januar.

 

Hvad du skal bruge jagttøjet til - Derudover skal du overveje hvad du skal bruge dit jagttøj til. Jagttøj er jo egentlig ikke bare jagttøj, for det er også behageligt at bruge til andet, da det er åndbart, har god bevægelsesfrihed og sidder behageligt, og derfor er det også et fint valg at bruge jagttøj til bl.a. vandreture og havearbejde. Det er ikke sikkert at du har behov for de samme egenskaber, hvis jagttøjet skal bruge til vandreture og/eller havearbejde, da det ikke stiller de samme krav til tøjet, men måske nogle andre krav. Fx er det en god ide, at gå efter det mest åndbare jagttøj du kan finde, hvis du skal bruge det til vandreture. 

 

Jagt to gange om året - En anden ting der er værd at overveje, er hvor meget du går på jagt, for hvis du udelukkende går på jagt en enkelt eller to gange om året, har du måske ikke det store behov for at bruge mange penge på jagttøj. Hvis du derimod ofte går på jagt, vil du have glæde af en stor garderobe, så du altid har det rigtige tøj til vejret og jagttypen. Du er højst sandsynlig også mere villig til at bruge flere penge på jagttøj og jagtudstyr, hvis du går meget på jagt. Ligegyldigt hvad, så har vi altid jagttøj til dig, og du finder også billigere jagttøj i god kvalitet. 

 

Er det nødvendigt med jagttøj?

Nogle vil måske overveje at gå på jagt uden decideret jagttøj og vil i stedet for gå på jagt i normalt tøj. Det er dog ikke det smarteste valg du kan gøre dig, da normalt tøj overhovedet ikke er beregnet til at have på så mange timer i skoven. Det vil både være ubehageligt, da de ikke har de samme egenskaber og du vil skille dig ud i naturen. 

Du skal købe rigtigt jagttøj til jagt forbi:

 • Det er langt mere behageligt og komfortabelt, da jagttøj er udviklet til at have på i naturen mange timer ad gangen. Det er både åndbart, har god bevægelsesfrihed og du er derfor ikke begrænset i fx at sætte dig ned eller gå i rask tempo, hvis det er det som jagten kræver
 • Du falder bedre ind i naturen, hvilket er vigtigt, hvis du er på fx trækjagt, hvor du venter på at fuglene trækker ind over dig. De vil altid flyve langt udenom dig, hvis du sidder med normalt tøj, som ikke falder ind i naturen. 
 • Derudover har jagttøj gode egenskaber som fx vand- og vandtæt, hvilket er altafgørende på en koldt vinterdag, så du kan holde dig varm. Der er intet værre end en jagt hvor du fryser hele dagen igennem.

 

Derfor bør du gøre dig overvejelser om at investere i jagttøj, da det giver en meget bedre jagtoplevelse, at jagten er gennemført. Du kan se vores store sortiment af jagttøj til damer, og finde dit næste jagttøj som du mangler. Du er også mere end velkommen i vores fysiske butik på Roskildevej 239, 4100 Ringsted, hvor vi står klar med råd og vejledning.

 

Tilbehør til og pleje af jagttøj til damer

Udover fritids- og jagttøjet finder du også en del accessories til damer, hvor vi bl.a. har et stort udvalg af, regntøj, bælter og halstørklæde. Derudover har vi også gaiters, så du kan få optimal beskyttelse af dine jagtstøvler og bukser. Du finder også en masse plejemidler, så du kan pleje og vedligeholde dit jagttøj, så du er sikret lang holdbarhed, god slidstyrke og opretholder den gode kvalitet. 

 

Hvis du ikke helt ved hvad det er du mangler, er i tvivl om produktets egenskaber, ikke ved hvilken størrelse du skal have eller vi ikke har produktet hjemme, så kontakt os gerne eller kom forbi Hubertushuset i Ringsted til en god kop kaffe, så hjælper vi dig med glæde. 

 

Køb dit næste jagttøj hos Hubertushuset

Alle hos Hubertushuset i Ringsted, er meget passionerede omkring jagt, og har alle jagttegn og udøver selv jagt, så de har god kendskab og stor viden indenfor jagtområdet. Alle har mange års erfaring indenfor beklædning og udstyr til jagt, så du kan med ro i maven få råd og vejledning af vores dygtige medarbejdere. De kender sortimentet, og kan hjælpe dig med at finde det bedste jagttøj, som matcher dine behov og passer godt til dig. Vi har et stort udvalg både på vores hjemmeside og i vores fysiske butik, og hvis du vil være sikker på at have dit jagttøj hurtigt, så tøv ikke med at bestille det allerede i dag. Jo hurtigere du bestiller jo hurtigere kommer det frem til dig, og du har mere tid til at nyde dit nye og lækre jagttøj

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60