Knive og Tilbehør

Varer 1-20 af 55

Faldende orden

Varer 1-20 af 55

Faldende orden
Side
pr. side

 

Jagtknive og tilbehør i høj kvalitet

Dét at gå på jagt kræver en god jagtkniv. Til at sprætte dyret op og til at partere det.

Tilbehør til knive er også essentielt at have. Hvis du f.eks. vil hænge dyret op for nemmere partering, eller hvis du har brug for tilbehør til at tilberede et måltid under jagten.

Vi forhandler jagtmærker som Nordhunt, HME, Sauer, Gerber, Brusletto, Opinel, Leatherman og mange flere. Du finder jagtknive i forskellige størrelser og til flere formål. Såvel som tilbehør til alt fra partering, opsprætning, tilberedning af mad samt pleje af dine knive.

Dolke, foldeknive og multiknive til ethvert formål

Hvilken jagtkniv skal du vælge? Der findes mange knivtyper, der er relevante, når det kommer til jagtbrug.

I vores sortiment finder du både multiknive, foldeknive, sprætteknive – alle sammen i flere størrelser – alt efter hvad dit formål er og hvilket dyr du skal bruge kniven til.

Vær opmærksom på at følge loven 

Loven foreskriver, at du må bære kniv, så længe du skal bruge den til et anerkendelsesværdigt formål f.eks. jagt. Derudover må du opbevare dine knive på din bopæl. Men husk kun at tage dem med ud i offentligheden, når du rent faktisk skal på jagt. Gør det til en vane at tage dem ind fra bilen, når du kommer hjem fra jagt.

Find tilbehør og jagtknive hos Hubertushuset

En kniv til jagt kræver løbende rengøring og vedligeholdelse for at sikre en lang levetid på den. Det kræver f.eks. en god knivsliber, så du kan sørge for at holde kniven skarp og klar til brug.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring indenfor jagtudstyr. Vi kan derfor altid hjælpe dig med at finde den rette kniv til dig jagtformål, ligesom vi også kan guide dig til at vælge det rigtige tilbehør til kniven.

Husk at tjekke hele vores udvalg, hvor du finder alt indenfor jagttilbehør. Se eventuelt vores patrontasker, vildkamaraer, skydestokke eller vores kategori med lokkefugle. Vi har det hele.  Shop online og find et godt tilbud på en ny kniv eller besøg Hubertushuset for at se nærmere på vores udvalg af jagt tilbehør.

Se udvalget igennem og køb din nye jagtkniv i dag! Spørg for rådgivning. 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60