Lerduekaster

'

3 varer

Faldende orden

3 varer

Faldende orden
pr. side

Flugtskydning eller lerdueskydning er populært blandt jægere uden for jagtsæsonen, da de har mulighed for at forbedre deres evne til at følge målet og ramme. Dette forbedrer deres skydefærdigheder, og kan være med til at mindske afskydninger gennem jagtsæsonen. Udover jægere er det også populært at lave flugtskydning som et arrangement fx på arbejdspladsen. Man kan desuden også gå til flugtskydning. Hvis du vil vide mere om flugtskydning, anbefaler vi at læse mere om det her

 

Oftest foregår træning af flugtskydning på skydebanen, da mange ikke har mulighed for at gøre det privat, da det kræver plads og åbne vidder. Hvis du træner flugtskydning privat, skal du have udstyret i orden. Det er altså ikke nok med et haglgevær og ammunition ligesom på et skydebane. Hvis du træner privat, skal du også have styr på lerduekaster og lerduer. Begge dele finder du på vores webshop www.hubertushuset.com og i vores fysiske butik. En lerduekaster har til formål at affyrer lerduer, enten enkeltvis eller som doubleer, hvorefter skytten skal prøve at ramme lerduen i luften. Der findes flere forskellige slags lerduekaster. Den billigste og den der fylder mindst er en håndholdt lerduekaster, som kan kastes enkeltvis eller som doubleer. Hvis du har brug for en, som kan indeholde flere lerduer, så du ikke hele tiden skal fylde op, kan det klart anbefales at anskaffe sig en større lerduekaster, som samtidig er med fodpedal, så du i realiteten kan træne selv, og ikke skal være afhængig af, at andre skal hjælpe med at trykke en lerdue ud. 

 

Udover at du skal have haglgevær, ammunition, lerduekaster og lerduer, er det Hubertushusets anbefaling altid at benytte høreværn når man skyder, da du risikerer at skade din hørelse, hvis du ikke bruger beskyttelse, ved varigt arbejde i støjende miljøer. Udover høreværn, vil det være en rigtig god idet at benytte skydebriller, da dette kan være med til at beskytte dine øjne mod splintrer fra de knuste lerduer, dette er specielt relevant, hvis du skyder på spidsduer. Hvis du skyder mange skud af under træning af flugtskydning, kan det være rart med en god skydevest, da du har mulighed for at opbevare en masse ammunition, samt høreværn og skydebriller når du ikke skyder. 

 

Alt du skal bruge til flugtskydning, finder du på vores webshop www.hubertushuset.com og i vores fysiske butik i Ringsted. 

 

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik i Ringsted, hvis du har spørgsmål om flugtskydning, eller læse mere på vores hjemmeside under flugtskydning.

 

Knæk og bræk med flugtskydningen!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60