Danmarks Jægerforbund

Med 862 lokale jagtforeninger og 92.237 medlemskaber er Danmarks Jægerforbund en af landets helt store grønne organisationer. Danmarks Jægerforbund varetager danske jægeres interesse ved at kæmpe for mest mulig jagt og natur.

Hubertushuset har som selvfølge et godt samarbejde med Danmarks Jægerforbund, hvor vi tit og ofte leverer vores hverdags knowhow til organisationen, hvad enten det er fra vores værksted eller fra butikken. Vi får selv løbende opdateringer den anden vej, hver gang der lovgives noget på et bestemt område, eller andet nyt, som i den sidste ende altid kommer vores kunder til gode.

Nogle af de vigtigste områder Danmarks Jægerforbund dækker:

  • Øver politisk indflydelse gennem repræsentation i Vildforvaltningsområdet og andre ministerielt nedsatte udvalg
  • Har tæt samarbejde med Naturstyrelsen og Natur & Erhvervsstyrelsen, og de har sæde i stor set alle kommunale grønne råd.
  • Har stærke relationer til landets andre grønne organisationer og de samarbejder med offentlige og private organisationer inden for miljø og natur, landbrug og skovbrug, samt afsætning og anvendelse af vildt.
  • Internationalt arbejder de på at påvirke de stadig flere beslutninger i EU, der bestemmer vilkårene for jagten i Danmark. Det gør de i samarbejde med især jagt- og naturorganisationer i det nordlige Europa og med FACE, som er den europæiske paraplyorganisation i Bruxelles for jægerorganisationer i EU.

Besøg Danmarks Jægerforbund her for at læse om en masse nyt fra jagtverdenen.

Arrangementer & Nyt Se alle

Betalingsikoner

dankortedankortvisa mastercard maestro jcb  american

Salgs- og handelsbetingelser