Hundehalsbånd og hundeseler

Varer 1-20 af 38

Faldende orden

Varer 1-20 af 38

Faldende orden
  1. Barbour Tartan/Webbing hundehalsbånd
    Barbour Tartan/Webbing hundehalsbånd
    299,95 kr.
  2. Barbour Travel And Exercise Hundesele
    Barbour Travel And Exercise Hundesele
    399,95 kr.
Side
pr. side

Halsbånd og hundeseler


Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af halsbånd og hundeseler til jagthunden og selskabshunden. Du kan finde en masse forskellige halsbånd og hundeseler der passer til dit og hundens behov. Vi har halsbånd og hundeseler fra nogle af de mest populære brands som Hunter, BLF Hunting og Stepland. 


Vi har i fællesskab sammensat vores sortiment, så vi er sikre på, at vi har hundehalsbånd og hundeseler i den bedste kvalitet, som vi kan stå inde for. Du finder hundehalsbånd og hundeseler i flere forskellige materialer, som fx læder, nylon, webbing, gummi og metal. 


Hundehalsbånd og hundeseler til alle


Vi har et stort sortiment, så du kan være sikker på at finde det perfekte halsbånd eller hundesele til din hund. Derfor finder du naturligvis også halsbånd og seler i langt de fleste størrelser til både helt små hunde og de lidt større hunde. Du kan se hvilken størrelse, du skal vælge under hvert produkt.


Hvilken størrelse hundehalsbånd skal jeg vælge?


Du finder den rigtige størrelse ved at måle hunden rundt om halsen. Herefter kan du se på produktet, hvilken størrelse du skal have. Når du skal finde den rigtige størrelse halsbånd, er det vigtigt, at du sikrer dig, at der er nok plads. Det er altså vigtigt, at halsbåndet ikke sidder for stramt. Derudover skal du være ekstra opmærksom på størrelsen, hvis du køber et halsbånd til din hundehvalp eller unghund. Det er naturligvis ærgerligt at købe et hundehalsbånd, som din hund efter kort tid vokser fra. Mange hundehalsbånd har heldigvis et interval, som halsbåndet kan justeres efter. Det kan fx være 30-50 cm. Dermed vil der være mulighed for, at hunden stadig kan vokse, uden at du skal investere i et nyt halsbånd. 


Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge til din hund, så er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores hyggelige butik, hvor du også finder det store udvalg. Du er også altid velkommen til at tage din hund med forbi butikken, således at din hund kan prøve halsbåndet først. 


Hvilket halsbånd skal jeg vælge?


Det kan altid være svært at finde ud af, hvilket hundehalsbånd man skal vælge. Vi har nemlig et stort udvalg af hundehalsbånd i forskellige materialer. Det er altid smag og behag, hvilket materiale du ønsker. Vi har bl.a. læder, nylon, webbing, gummi og metal. Der er både fordele og ulemper ved alle materialer, og derfor er det vigtigt, at du har helt styr på, hvilken type du ønsker og hvilke behov du har. Derudover skal du også tage stilling til farve og design, da der er meget forskel på dette.


Hundehalsbånd i lækker læder


Vi har et bredt sortiment af lækre hundehalsbånd i læder. Læder er et naturligt materiale, der både kan give et utrolig pænt udtryk og samtidig er utrolig lækkert at røre ved. Nogle af de hundehalsbånd i læder, som vi forhandler hos Hubertushuset er håndlavet, hvor du virkelig får et hundehalsbånd i lækker kvalitet.

Vi har normalt flest flade hundehalsbånd i læder, men du kan være heldig at finde rundsyede af og til. 


Prisvenlige halsbånd i nylon


Vi har samtidig også et større udvalg af halsbånd i nylon. Disse halsbånd er typisk mere prisvenlige og har et andet design, der kan ændre udtrykket en del. Derfor er det et meget individuelt spørgsmål, hvilket materiale du mest er til. Du finder nylon halsbånd til hunde i mange forskellige farver bl.a. orange. Et orange hundehalsbånd er utrolig smart, da din hund dermed bliver mere synlig på jagten. Det øger sikkerheden, da din hund ikke vil kunne blive forvekslet med fx en ræv eller et rådyr. 


Øg sikkerheden på gåturen med et reflekshalsbånd


Hos Hubertushuset finder du også et udvalg af reflekshalsbånd. Reflekshalsbånd er utrolig smarte, da du dermed bliver mere synlig i trafikken, når du er ude at gå med hunden. Vi ved nemlig, ligesom dig, at det kan være svært at se hundeluftere, når den mørke tid er kommet. Med reflekshalsbånden kan alle trafikanter spotte jer.


Hundeklokker til jagthunden


En hundeklokke er en lille klokke, som hunden har hængende i halsbåndet. Hver gang hunden bevæger sig, vil du kunne høre klokken. Det er specielt smart, hvis du ikke altid kan se din hund. Derfor er der også mange, der bruger hundeklokken til de jagthunde, der arbejder over større afstande. 


Hundeseler


Hos Hubertushuset finder du også et stort udvalg af hundeseler. Hundeselerne er smarte, da de sidder meget behageligt på hunden. Hvis hunden har en tendens til at trække en del, er det ikke altid en god ide med hundehalsbånd, da hunden dermed kan have svært ved at trække vejret. Derfor er en hundesele et rigtig godt alternativt.

Derudover bruger flere hundeseler til jagthunden, når de ikke er ude at træne eller på jagt. Altså på den daglige gåtur. Det smarte ved det er, at du kan lære hunden, at når den har selen på, så må den gerne gå at snuse, og ikke gå lige ved siden af dig. Hvorimod når du bruger halsbånd, retrieverline eller hvad du nu bruger til jagt og træning, gerne vil have, at hunden går pænt ved siden af dig, måske også uden at snuse. Det er langt nemmere at lære hunden med forskellige halsbånd/seler/liner til de forskellige formål.


Køb hundehalsbånd og hundeseler hos Hubertushuset


Hos Hubertushuset sætter vi pris på god kundeservice, og derfor har vi en masse dygtige og engagerede medarbejdere, der alle er klar til at hjælpe dig, med at finde det helt rigtige hundehalsbånd eller hundesele. Du kan også altid gøre et godt kup på vores outlet.


Du kan se hele vores store sortiment online, men du er også mere end velkommen i vores fysiske butik, hvor du også har mulighed for at tage en god snak med vores personale. 


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60