Hundebur

2 varer

Faldende orden

2 varer

Faldende orden
pr. side

Hundebur


Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af hundebure og transportbure til både hjemmet og bilen. Hundebure er meget alsidige og kan bruges til flere forskellige formål. Du finder pæne hundebure i rigtig god kvalitet online. Du finder bl.a. hundebure fra det utrolig populære mærke Dogman, der laver pæne hundebure der samtidig er meget praktiske. 


Hvorfor bruge hundebur?


Hundebure er praktiske, da du kan sikre din hund i fx bilen. Hvis du er ude for et uheld, og du kører galt, så flyver hunden ikke igennem bilen. Samtidig kan et hundebur også bruges derhjemme, for at give hunden dens eget sted, hvor den kan ligge og slappe af. Lidt ligesom en hundeseng. Umiddelbart har hundebure tre fordele. For det første har du mulighed for at lukke buret, hvilket er smart, hvis du har behov for, at hunden skal ligge derinde. Som hvalp kan de fx godt have svært ved at finde ro, og der kan det hjælpe, hvis du har hunden inde i buret. Naturligvis skal det ikke stå i et andet rum, end der hvor du er, men stil fx buret ved siden af sofaen eller sengen. For det andet er det ikke alle hunde der kan lide at køre bil, men for mange er det nødvendigt at kunne transportere hunden i bilen, fx når den skal til det årlige tjek hos dyrlægen. Her er det rart, hvis hunden allerede på forhånd er vant til at befinde sig i buret. Ellers kan det godt blive meget overvældende for hunden både at skulle være i et bur, samtidig med, at den skal være i en bil. For det tredje kan det være en fordel for hunden. Den skal naturligvis have sit helt eget sted, hvor den har helle, og det kan den få i et bur. Samtidig er langt de fleste hunde glade for et hundebur, da det er lidt ligesom en hule, og derfor virker hyggeligt og trygt for hunden. De kan nemlig godt lide at ligge op af noget. Dog kræver det, at du introducerer hundeburet på den helt rigtige måde, og ikke tvinger hunden til at være der, hvis ikke den har lyst til det. Det hele skal naturligvis være frivilligt, og belønnes på en hensigtsmæssig måde.


Væn din hund til transportburet


Mange hunde har ikke et stort problem med at være i et hundebur. Det kan dog for nogle hunde være nødvendigt med tilvænning til buret. Det kan gøres på flere forskellige måder. Vi har nemlig nogle enkelte tricks til, hvordan du tilvænner hunden til hundeburet. Når du har anskaffet dig buret, vil vi anbefale, at du tager buret med ind i huset de første på dage. Her skal du bestemt ikke tvinge hunden til at være i buret, men forsøge at gøre det til et hyggeligt sted for hunden. Sørg for at buret er åbent, og læg derefter hundens tæppe ind i buret, evt. sammen med en af dine brugte t-shirts, så den dufter af dig. Hundens legetøj, samt nogle godbidder er også altid godt at have liggende derinde. Hunden har nu selv mulighed for at gå derind, hvis den har lyst og kan udforske buret i dens eget tempo. Hunden finder stille og roligt ud af, at hundeburet er et trygt og dejligt sted at være. Efter lidt tid vil du forhåbentlig opdage, at hunden vil begynde at lægge sig derind af sig selv, fordi hunden nu er vant til buret. Hunde kan generelt godt lide hundebure, fordi de er aflukkede og giver en mere huleagtig stemning. Hunden kan godt lide, at hundeburet er småt, og føler sig lidt klemt, da det er mere trygt for hunden. Hunden har nu en rigtig god oplevelse med hundeburet, og du kan nu bruge transportburet i bilen. Det bliver altså langt nemmere at få hunden ind i bilen, ligesom hunden med stor sandsynlighed vil være langt mere tryg ved det.


Hvilken størrelse bur bør jeg vælge?


For at finde det optimale størrelse bur, så kan du måle din hund. Du skal måle hunden fra poten til hovedet og ligeledes fra hovedet til halespidsen. Den optimale størrelse er altså din hunds højde og længde tillagt 15 cm. Dermed har den god plads til at ligge, sidde, stå og bevæge sig rundt. Du skal være opmærksom, hvis du køber et hundebur til din hundehvalp, for hunden bliver selvfølgelig større. Derfor kan du købe et hundebur der passer til din hunds forventede størrelse. Tit kan der findes informationer på nettet om, hvor store de forskellige hunderacer bliver. Hundeburet kan dog godt blive for stort til hundehvalpen, men her kan du overveje at spærre dele af buret af, så hunden har den rette plads. Hundeburet kan blive for stort, hvis hunden ikke kan finde ro eller hvis I skal køre i bil. I bilen kan det udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis buret er for stort. Jo mindre hundeburet er, jo bedre for pladsen og for hunden, så det føles mere som en hule. Naturligvis ikke for småt, så hunden ikke kan være der. Find det rigtige størrelse hundebur hos Hubertushuset.


Sammenklappeligt hundebur


Hos Hubertushuset kan du også finde et stort udvalg af sammenklappelige hundebure. Sammenklappelige hundebure har en masse fordele, fordi de er meget fleksible, de er lette i forhold til bure i metal og så fylder de ikke nær så meget. Et sammenklappelig hundebur er meget nemt at sætte op og du kan placere det et ønskeligt sted og flytte det rundt, som du har lyst til. Det er det perfekte valg til den kortere køretur eller til den hyggelige soveplads i stuen, ved siden af sengen eller et tredje sted. Hundeburet er utrolig blødt, og derfor er disse transportbure også meget bløde og komfortable for hunden. Du kan samtidig vaske transportburet regelmæssigt, så du undgår lugt og hundehår, samt holder en god og frisk hygiejne.


Suppler med et tæppe


Det er vigtigt, at hunden altid er godt tilpas. Derfor kan det være en god ide at supplere med et tæppe til at ligge i transportburet, så det er mere blødt for hunden. Det kan dog være en rigtig god ide at lægge en skridsikker måtte i bunden af buret, da det kan gøre det mere sikkert for hunden at være i buret under kørslen. Et løst tæppe kan være glat for hunden, men du kan naturligvis godt have et tæppe ovenpå den skridsikre måtte, hvis du ønsker at gøre det mere hyggeligt for hunden. 


Køb dit næste hundebur hos Hubertushuset


Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af hundebure og forskelligt udstyr til transport af din hund – både transport af jagthunden og selskabshunden.


Hubertushusets dygtige medarbejdere har mange års erfaring og en stor viden om hunde og transport med forskellige formål, så vi er sikre på at kunne hjælpe dig bedst muligt med at finde den transportløsning, som din firbenede ven har brug for.


Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til din firbenede vens nye transport.


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 


Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60