Fløjter & Fløjtesnore

18 varer

Faldende orden

18 varer

Faldende orden
  1. Acme hundefløjtesnor
    Acme Nylonsnor Til Hundefløjte
    39,95 kr.
pr. side

Hundefløjter


Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af hundefløjter. Stort set alle jægere med hunde bruger hundefløjte. Du finder hundefløjter i flere forskellige farver, med forskellige toner og i forskellige former. Hvilken fløjte du skal vælge, kan du læse meget mere om herunder. Vi har bl.a. Acme hundefløjter der er et af de mest velkendte brands indenfor netop hundefløjter.


Hundefløjter til jagthunden


Hvis du bruger din hund på jagt, så er det en fantastisk god ide at træne fx indkald med en hundefløjte. Hundefløjten gør det langt nemmere at komme i kontakt med din jagthund, specielt hvis den er lidt fra dig. For rigtig mange jægere og hundefolk er en fløjte et meget uundværligt jagtudstyr. 


Her hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af hundefløjter. De mest velkendte og klassiske hundefløjter er dem fra Acme. Acme har produceret hundefløjter siden 1860 og deres produkter er kendt blandt mange og har altid den højeste kvalitet. Acmes hundefløjter er standartiseret, hvilket er en rigtig god ting for dig som hundeejer. At hundefløjten er standardiseret betyder, at hvis tonen er den masse, så lyder de fuldstændig ens. Det er utrolig smart, da du dermed kan have flere fløjter, fx en i bilen og en derhjemme. Hvis du mister en fløjte, eller den går i stykker, kan du også blot købe en ny. 


Hvorfor skal jeg bruge en hundefløjte?


Der er rigtig mange gode grunde til at bruge en hundefløjte. Både for din egen skyld og for hundens skyld. En fløjte er rigtig god, da du kan lære din hund de forskellige kommandoer, som du synes den skal kunne. En af de meget almindelige kommandoer er fx hjemkald, så du kan kalde din hund hjem på jagten eller når I er ude at gå tur. En anden kommando som også er meget populær er stopfløjt. Det kan du bruge, hvis du gerne vil have stoppet din hund, og få ro på hunden, men uden at den kommer tilbage til dig. Det kan fx være nyttigt på jagter, hvis der er utrolig mange fugle. På den måde kan du stoppe hunden, hvis den letter fuglene, således at skytterne kan nå at skyde og genlade. 


Det kan samtidig være lettere at bruge en hundefløjte frem for verbal sprog. En hundefløjte kan samtidig også typisk kommunikere med hunden længere ude. Derudover kommer det, at det er langt mere behageligt at fløjte på hunden frem for at råbe efter hunden. Både for dig, hunden og dine medjægere.


Acme-fløjte i flere varianter


Hos Hubertushuset finder du Acme-fløjter i flere forskellige varianter. Du kan finde hundefløjterne i flere forskellige toner, og i mange forskellige farver blandt andet sort, orange, grøn og lilla. De meget populære toner er 210.5 og 111.5. Det er gode til hver deres slags hunde.


Acme 210.5 har en højere tone end 211.5 og derfor passer den perfekt til hunde med arbejde tæt på hunden. Det kan fx være til spaniels. Derudover passer den også perfekt til ældre hunde og hunde der ikke hører så godt.
Acme 211.5 giver ligeledes en høj tone, men den er mere ren. Derfor er den også rigtig god til retrievere, der typisk arbejder på længere afstande end spaniels.

Derudover kan du tilkøbe forskellige fløjtesnore til hundefløjten fra Acme. Du finder både Acme-hundefløjte snore, samt andre rigtig fede snore. 


Køb hundefløjter hos Hubertushuset


Vi har hos Hubertushuset en masse dygtige medarbejdere, der alle er parate til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige hundefløjte. Alt vores personale har en stor passion for jagt og hunde, og er derfor de perfekte til at guide dig. Hvis ikke du har fået svar på alle dine spørgsmål omkring hundefløjter her online, så kan du altid tage kontakt til os. Du kan kontakte os pr. telefon og mail, hvor vi bestræber os på, at besvare hurtigst muligt. Du er også altid mere end velkommen forbi vores fysiske butik i Ringsted og tage en god snak med vores personale. 

 

Vi kan også være behjælpelige med en masse andet træningsudstyr som dummier og hundeliner. Samtidig kan du også altid gøre nogle gode køb på vores outlet.


På gensyn hos Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60