Historien om Hubertushuset

Hubertushuset 1968Velkommen til Hubertushusets hjemmeside, som gerne skulle give dig et lille overblik over hvem vi er og hvad vi står for. Vi har valgt ikke at tilbyde dig salg via vores hjemmeside, bortset fra muligheden for at bestille gavekort, men håber med denne lille appetitvækker, at du vil tænke på os, næste gang du skal foretage et køb af jagt- og fritidsprodukter.

Butikken åbnede som en lille familieforretning på bare 50 m2 i 1968, dengang drevet af Jytte og Erik Jensen.

Siden da er der sket rigtig meget. Efter et par om-og tilbygninger rummer Hubertushuset nu 1200 velindrettede m2, med alt hvad der hører til en velassorteret og kvalitetsbevidst jagt- og outdoorbutik. 

Hubertushuset set udefra13 kompetente og servicemindede fagfolk står klar til at betjene og vejlede vores kunder til det rigtige valg, på samme personlige og professionelle måde, som altid har været vores kendetegn.

Vores bøssemagere, har siden 1973 serviceret kundernes våben og den underjordiske skydebane, som blev tilknyttet værkstedet i 1978, har ligeledes været med til at tilføre det trykhedselement, som er en af grundpillerne i hele forretningens målsætning:

At tilbyde vores kunder et højt serviceniveau, et udvalg af kvalitetsprodukter der både går i dybden og bredden og en faglig, objektiv, opdateret og kompetent vejledning.

Hubertushusets værkstedI 1992 blev Jaguargruppen dannet, og som en af de 6 Jaguar-butikker i Danmark tilbyder vi i Hubertushuset en række kvalitetsprodukter til særligt fordelagtige priser.

I 1997 overtog døtrene Bettina og Birgitte alle aktivteter, hvorved generationsskiftet og dermed den forsatte drift af Hubertushuset blev sikret.

Arrangementer & Nyt Se alle

Betalingsikoner

dankortedankortvisa mastercard maestro jcb  american

Salgs- og handelsbetingelser